Parhaat iPhone X-, 8- ja 8 Plus -autolaturit vuonna 2021

Aina kun menen pitkälle ajamaan, on olemassa muutama lisävaruste, jotka kannatan mukanani: kätevä autoteline ja tehokas autolaturi. Olen jo laatinut laajan luettelon parhaista autotelineistä, ja nyt olen saattanut nähdä, kuinka tehdä pitkä luettelo parhaista autolatureista iPhone X: lle, 8 Plus: lle ja 8: lle.

1. Gembonics

Gembonics valmistaa korkealaatuisia iPhone-autolatureita, jotka käynnistävät myös muita Apple-laitteita, kuten iPad Pro ja iPad Air. Tällä huippunopealla laturilla on 1,0 A: n USB-portti ja 2,1 A: n salamaliitin kahden laitteen lataamiseen samanaikaisesti.

Koska se on Applen rahalaitossertifioitu autolaturi, sillä on Applen valtuutuspiiri; tämä siru on yhteydessä kaikkiin salamaliittimiin 100% yhteensopivuuden varmistamiseksi ilman virheilmoituksia. Yhden metrin salamakaapeli on Apple-sertifioitu ja tarjoaa siten turvallisen ja nopeimman mahdollisen latauksen iPhonellesi.

USP: Erittäin nopea laturi

Tutustu Amazoniin

2. FIMARR

FIMARRin autolaturit ovat suosittuja kompaktin muotoilunsa vuoksi. Autolaturin on oltava kompakti, koska siinä on rajoitetusti tilaa erinomaisuuden osoittamiseksi. On melko kätevä ja kevyt kuljettaa laturia virran kytkemiseksi laitteeseen milloin tahansa ajon aikana. Hämärässä tai yöllä voit helposti löytää portit pehmeällä LEDillä.

Koska FIMARR käyttää ensiluokkaista 22AWG-kuparisydintä, tämä laturi lataa 15% nopeammin kuin muut autolaturit. Kahden USB-portin muotoilun avulla voit ladata kaksi iOS-laitetta samanaikaisesti.

USP: 15% nopeampi lataus

Tutustu Amazoniin

3. Powerman

Powerman käyttää pikalataus 3.0 -tekniikkaa lyhentääkseen latausaikaa yli 70%; voit ladata iPhonesi ja iPadisi nopeasti ajaessasi suosikkikohteeseesi. Tällä autolaturilla saat kaksi USB-älyporttia kahden laitteen nopeaan lataamiseen samanaikaisesti. Tarkista, että pehmeä LED-valo, joka lähettää valoa pimeässä; Tämä tarkoittaa, että latausjohto voidaan liittää helposti myös ajaessasi yöllä.

Powerman on valmistanut tämän autolaturin raskaasta alumiinirungosta, joka antaa vankan rakenteen tälle tuotteelle. Laitteen turvallisuuden vuoksi autolaturilla on CE-, FCC- ja RoHS-sertifikaatit. Pienikokoinen laturi mahtuu mihin tahansa pistorasiaan, ja voit kantaa sitä taskussa, kukkarossa tai matkalaukussa.

USP: Kompakti koko

Tutustu Amazoniin

4. HUNDA

HUNDA on oppinut taidon tehdä joustava kaapeli, joka on kytketty korkealaatuiseen autolaturiin. Ihmiset haluavat käyttää tällaisia ​​autolatureita, kun ne pitävät asiat järjestettyinä autossa, ja tuote on vähemmän sotkuinen. Jos autolaturin kaapelit häiritsevät ajamistasi, se voi aiheuttaa onnettomuuden teillä.

Toisessa iPhonessa tai muussa laitteessa on ylimääräinen USB-portti. Laturissa on 24 W / 4,8 A: n teholähde, jolla voit ladata laitteesi nopeasti jopa 4,8 ampeeria tai 2,4 ampeeria kohti porttia.

USP: Kierretty kaapeli

Tutustu Amazoniin

5. Vogek

Olitpa lataamassa iPhone X: tä tai uusinta iPadia, Vogek tunnistaa laitteen nopeasti ja toimittaa virran vastaavasti. Tämä autolaturi on täynnä älykästä tunnistustekniikkaa, joka tunnistaa laitteesi automaattisesti ja tarjoaa mahdollisimman nopean latausnopeuden jopa 2,4 ampeeria.

Sen 24 watin tehon avulla voit ladata jopa kaksi laitetta täydellä nopeudella samanaikaisesti. Parasta tässä autolaturissa on, että saat ensiluokkaisia ​​ominaisuuksia edulliseen hintaan.

USP: Uskomattoman voimakas

Tutustu Amazoniin

6. LOOGGO

LOOGGO tuo monipuolisen autolaturin iPhonellesi. On olemassa kaksi 2,4 A: n USB-porttia, jotka tuottavat 95 prosentin virran. Laturi tarjoaa 45% nopeamman latauksen kuin mikään muu autolaturi. IC-älypiirinsä avulla laturi vastaa automaattisesti optimaalista virtalähdettä.

Tämän latauskaapelin vankka rakenne johtuu korkealaatuisesta TPE-materiaalista, joka muodostaa suojakerroksen sisäiselle ytimelle. Lisäksi kaapeli on käynyt läpi yli 10 kt taivutustestit.

USP: 45% nopeampi lataus

Tutustu Amazoniin

7. Safewire

Safewire on valmistanut erittäin kestävän autolaturin, jossa on neljän jalan kelattu salamakaapeli. Kaapeli on yhteensopiva useiden Applen laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa, joten se ei näytä järjestelmävirheitä, joten voit nauttia iPhonesta keskeytyksettä.

Tämä kelattu kaapeli lepää lähes 2,5 jalan korkeudessa, mutta kun venytät sitä, kaapeli ulottuu neljään jalkaan. Ja sen suurin venytysetäisyys on viisi jalkaa. Uskomattoman kestävällä kaapelilla on yli 15000 taivutusikä.

USP: 15000 taivutusikä

Tutustu Amazoniin

8. GemDox

GemDoxin autolaturi on yksi pakollisista matkatarvikkeista sinulle. IPhone-laitteidesi lisäksi tämä autolaturi on yhteensopiva Applen tablettien, eli iPad Pron, iPad Airin ja iPad minin, kanssa. Ylimääräisen USB-portin avulla voit aina ladata nämä tabletit.

Mfi-sertifioitu autolaturi tarjoaa keskeytymättömän nautinnon, koska se välttää virheitä Applen käyttöjärjestelmässä. Voit luottaa Applen sertifioimaan 3.3. jalkojen salamakaapeli, joka on erittäin turvallinen laitteillesi.

USP: Kompakti koko

Tutustu Amazoniin

9. AmazonBasics

AmazonBasics tekee kunnollisen työn lataamalla laitteesi paitsi kohtuullisella nopeudella myös turvallisesti. Siinä on suora salamakaapeli, joka tuottaa 2,4 ampeerin tehoa laitteen lataamiseksi suurimmalla nopeudella. Sisäänrakennetun turvallisuuden ansiosta laturi pystyy tarjoamaan ylikuormituksen, oikosulun ja ylijännitesuojan turvallisuuden takaamiseksi.

Kun olet pitkällä ajomatkalla, lapset tulevat levottomiksi, koska he eivät pidä autosi suljetusta ohjaamosta. Voit pitää heidät iPadin tai iPhonen kanssa. Kun he katsovat videoita tai elokuvia, akku tyhjenee. Pidä iOS-laitteesi ladattuna ja lapset kiireisinä AmazonBasicsin autolaturin avulla.

USP: Nopea lataus

Tutustu Amazoniin

10. Soaiy

Jos etsit monipuolista autolaturia, sinun ei pidä unohtaa Soaiyä. Kolme yhdessä -toiminnon (iPhonen autolaturit, autoteline ja jännitetunnistin) avulla se on kuin ostaisit kolme laitetta samaan hintaan!

Siinä on kaksi USB-porttia (2.1A + 1A) ja se tuottaa 3.1A-ulostulon, joka ei ole ollenkaan huono. Siinä on pyöreä LED-näyttö auton volttimittari, joka näyttää älypuhelimesi latausjännitteen, ajoneuvon akun jännitteen ja latausvirran. Joustava hanhenkaula tarjoaa 360 asteen käännön, jonka avulla voit sijoittaa iPhonen paremman katselun ajaessasi.

USP: 3-in-1-toiminnallisuus

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää.

Valintasi?

Mikä näistä iPhonen autolatureista tulee kuljettamaan sinua asemassa? Kerro meille suosikkisi ja valitsemasi ominaisuudet.

Voit halutessasi kurkistaa:

  • Parhaat iPhone-virtapankit
  • Parhaat iPhone-autotelineet

Uusimmat viestit