Parhaat salasanojen hallinnan iPhone-sovellukset vuonna 2021

Salasananhallintasovellukset ovat hengenpelastaja, koska ne auttavat sinua luomaan vahvoja salasanoja ja täyttämään ne sitten tarvittaessa. Lisäksi yksilölliset salasanasi tallennetaan turvallisesti ja niitä on erittäin vaikea murtaa. Monet tällaiset sovellukset synkronoidaan myös laitteidesi kanssa, mikä lisää mukavuutta. App Store on täynnä vaihtoehtoja, mutta jos sinulla on vaikeuksia löytää sopivin tarpeisiisi, tutustu näihin iPhonen parhaisiin salasanojen hallintasovelluksiin.

 1. Dashlane
 2. LastPass
 3. 1Salasana
 4. Lukitse salasanojen hallinta -sovellus
 5. Keeper Password Manager
 6. SafeInCloud Pro
 7. RoboForm
 8. Secure + Password Manager
 9. Salasanapomo
 10. Tahmea salasana
 11. Salasanasuojattu ja Manager

1. Dashlane

Dashlane hallitsee erinomaisesti kaikkia salasanojasi ja pitää ne täysin turvassa. Sen avulla on erittäin helppo kirjautua verkkosivustoille ja sovelluksiin. Sen avulla voit pitää tärkeän asiakirjan ja turvakoodin lukittuna.

Jos salasanojasi käytetään tämän salasanojen hallinnan ulkopuolella, saat ilmoituksen tietoturvaloukkauksista. Salasanageneraattorin avulla voit luoda vahvoja salasanoja tileillesi. Voit muokata aiempia salasanojasi turvallisesti.

Hinta: Ilmainen, (Premium 1 vuosi - 59,99 dollaria)

ladata

2. LastPass

12 dollaria vuodessa LastPass on verrattavissa PasswordBoxiin, mutta edellinen on ollut pelissä pidempään ja maine on tasainen. LastPass on valitsema salasanojen hallinta useille tuhansille käyttäjille. Viimeksi Kickstarterin toimitusjohtaja suositteli sitä salasanasuojauksen jälkeen.

Sovellus toimii Macissa, Linuxissa, Windowsissa selainlaajennuksena. Asennuksen jälkeen siinä on todella hienostunut (mutta yksinkertaistettu) ominaisuus, joka tallentaa salasanasi. Sinulla on täydellinen hallinta kaikkien asetusten ja mukautusten suhteen, joihin LastPass pystyy. Kaikki tämä on ilmaista.

LastPass synkronoi kaikki tietosi laitteiden välillä ilmaiseksi. Toisin kuin muut salasananhallintaohjelmat, et tarvitse premium-tiliä päästäksesi salasanoihin useilla laitteilla. Voit myös täyttää käyttäjänimet ja salasanat automaattisesti iOS-sovelluksissa. Tämä poistaa vaivaa selaamisesta LastPass-sovelluksessa ja salasanojen kopioimisesta tai liittämisestä. Lopuksi salasanatiedot tallennetaan paikallisesti (ja turvallisesti) niin, että ne ovat saatavilla myös offline-tilassa.

Hinta: Ilmainen (LastPass Premium - 35,99 dollaria)

ladata

3. 1Salasana

1Password on kiistatta paras salasananhallintasovellus. Mikä tekee siitä erottuvan, on kyky antaa sinun hallita salasanoja entistä helpommin. Sen avulla voit kirjautua verkkosivustoille ja sovelluksiin paljon helpommin.

End-to-end-salaus tarjoaa enemmän suojauksia tiedoillesi. Kaikki tähän sovellukseen tallentamasi tiedot on suojattu pääsalasanalla. Voit lukita sovelluksen automaattisesti tarjotaksesi täydellisen tietoturvan, vaikka laite katoaisi. Järjestä tiedot oikein tagien ja suosikkien avulla.

Jos haluat erinomaisen salasananhallinnan, 1Password on loistava vaihtoehto.

Hinta: Ilmainen (kuukausitilaus - 3,99 dollaria)

ladata

4. Lukitse Password Manager Safe App

Yksityisen salasanan hallinnan avulla on erittäin kätevää muistaa kaikki salasanasi ja pitää ne turvallisesti. Sen avulla voit luoda pääsalakoodin, jonka voit helposti muistaa ja siten kirjautua mihin tahansa verkkosivustoon nopeasti. Jos et halua edes pääsalakoodia, käytä sormenjälkeäsi.

Sisäänrakennetun selaimen avulla voit täyttää käyttäjänimen ja salasanat automaattisesti. Tarjotakseen vaaditun suojauksen salasanoillesi, se salaa ne kaikki AES-256-bittisellä salausjärjestelmällä. Voit pitää salaisuuden piiloluettelossa päästäksesi niihin hieman helpommin. Siellä on myös itsetuhoinen ominaisuus, jonka avulla voit puhdistaa kaikki tiedot helposti, kun tiliäsi hyökätään.

Hinta: Ilmainen, (Päivitä Pro-versioon - 4,99 dollaria)

ladata

5. Keeper Password Manager

Keeper on saanut vaikuttavia 4,9 tähteä melkein 130K-luokituksista, ja Keeper on saanut kaiken kattavan löytääkseen turvallisen paikan tästä kierroksesta. Sovelluksessa on älykäs salasanageneraattori, jonka avulla ainutlaatuisten salasanojen luominen on melko helppoa. BreachWatch-järjestelmän saatavuuden ansiosta voit pitää silmällä salasanojesi turvallisuutta ja pystyä toimimaan oikeaan aikaan suojautuaksesi.

Sen lisäksi, että Keeper suojaa salaisia ​​koodejasi uteliailta katseilta, Keeper suojaa yksityisiä tiedostojasi, kuvia ja videoita täysin salatulla holvilla. Yksi suosikkini ominaisuuksista tässä sovelluksessa on hätäyhteys, jonka avulla käyttäjät voivat valita enintään 5 luotettua yhteystietoa, jotka voivat käyttää tiliä hätätilanteessa. Lisäksi olen myös pitänyt järjestelytyökalut melko kätevinä, koska niiden avulla on helppo pitää kaikki oikeassa järjestyksessä.

Hinta: Ilmainen (10 Gt: n suojattu tiedostotallennus - 9,99 dollaria)

ladata

6. SafeInCloud Pro

SafeInCloud Pro on poikkeuksellisen käyttäjäystävällinen. Varmistaaksesi, että tietojesi tietoturva on haluttu, salasananhallintasovellus pitää ne salatussa tietokannassa. Sen avulla voit myös synkronoida tietosi muiden laitteiden kanssa joidenkin pilvipalvelujen, kuten Dropbox, Google Drive, OneDrive ja muiden, kautta.

Tehokkaalla salauksella (256-bittinen AES) se varmistaa, että yksityisillä tiedoillasi on tarvittava suoja, jotta ne pysyvät turvassa. Salasanan vahvuusanalyysi antaa sinulle todellisen käsityksen salasanasi turvallisuudesta. Jos haluat päästä eroon salasanojen muistamistavasta kokonaan, voit kirjautua verkkosivustoille välittömästi Touch ID: n avulla. Sisäänrakennettu selain poistaa kaikki salasanojen syöttämisen vaivat.

Hinta: $7.99

ladata

7. RoboForm

“RoboForm” on monipuolinen ja tekee salasanojen hallinnasta melko yksinkertaisen kokemuksen. Tämän sovelluksen avulla voit kirjautua välittömästi verkkosivustoille ja sovelluksiin turvallisesti.

Sen avulla voit pitää kaikki salasanasi yhdessä paikassa. Voit tallentaa uudet salasanat automaattisesti ja pienentää ne yhdeksi pääsalasanaksi.

Koska kaikki tietosi on salattu alan standardien mukaisella AES 256 -salausmenetelmällä, sinun ei tarvitse huolehtia sen suojauksesta. Lisäksi voit käyttää PIN-koodia, Touch ID: tä ja Face ID: tä lisätäksesi suojasi tietoihin.

Hinta: Ilmainen, (kaikkialla (1 vuosi) - 23,99 dollaria)

ladata

8. Secure + Password Manager

Secure + pitää tietosi luottamuksellisena ja tekee salasanojen hallinnasta erittäin kätevää. Se salaa kaikki tietosi vahvalla AES-ekosysteemillä tarjotakseen tarvittavan suojan hakkeroinnilta. Vain napautuksella voit varmuuskopioida tärkeät tiedot Dropboxiin.

ITunes-tiedostojen jakaminen pitää koko varmuuskopioinnin offline-tilassa. Se pitää suojamekanismin offline-tilassa laitteessa. Tämä salasananhallintasovellus tukee joitain vaivattoman käytön vaihtoehtoja.

Hinta: $2.99

ladata

9. Salasanapomo

Salasanapomo ei vain anna sinun hallita salasanasi älykkäästi, vaan myös tarjota heille vaaditun suojauksen. Sen avulla voit kirjautua mihin tahansa verkkosivustoon tarvitsematta syöttää salasanojasi. Voit tallentaa kaikki salasanasi ja käyttää niitä helposti.

Se luo turvallisen salasanan jokaiselle verkkosivustolle, jotta tilisi pysyy turvassa. Salasanat kopioidaan automaattisesti kaikkiin muihin synkronoituihin laitteisiin. Jos siis teet muutoksia mihin tahansa laitteeseesi, kaikki muut laitteet päivitetään automaattisesti. Tarjoamaan täydellisen suojauksen salasanoillesi se käyttää 256-bittistä AES: ää.

Jos et halua enää muistaa salasanoja paremmalla ratkaisulla, jonka avulla voit kirjautua turvallisesti ja nopeasti verkkosivustoille, salasanapomo on täydellinen valinta sinulle.

Hinta: Ilmainen, (Premium 1 vuoden tilaus - 29,99 dollaria)

ladata

10. Tahmea salasana

Sticky Password tarjoaa yksinkertaisemman salasananhallintaratkaisun. Sovelluksen avulla voit tallentaa salasanasi turvallisesti ja käyttää niitä helposti. Sen avulla voit tallentaa henkilökohtaiset tietosi, kuten osoitteet, nimet, puhelinnumerot, henkilötodistukset, luottokorttinumerot, PIN-koodit ja paljon muuta.

Kaikki salasanasi salataan paikallisesti laitteellasi sotilastason salauksella AES-256. Voit kirjautua automaattisesti mille tahansa verkkosivustolle. Vaikka sovellus on ilmainen, pilvivarmuuskopiointi- ja synkronointiominaisuudet sisältyvät Sticky Password Premium -palveluun, joka on saatavana 29,99 dollaria vuodeksi.

Lisäksi Sticky Password on yhteensopiva useiden kielten kanssa, mukaan lukien englanti, tšekki, hollanti, ranska, saksa, japani, venäjä ja ukraina.

Hinta: Ilmainen (Premium: 1 käyttäjä, 1 vuoden tilaus - 29,99 dollaria)

ladata

11. Salasanasuojaus ja hallinta

Älä vaivaudu merkitsemään salasanoja laitteen paperille tai muistiinpanosovellukseen. Salasanojen turvallinen ja hallinta -toiminnon avulla voit tallentaa ja järjestää kaikki salasanasi turvallisesti. Se tallentaa ja hallitsee tietojasi salatussa muodossa (AES 256bit). Tämä varmistaa, että sinulla on turvallinen kaappi, jolla on arkaluontoiset salasanasi. Sinun tarvitsee vain muistaa yksi pääsalasana.

Lisäksi voit luokitella merkinnät, varmuuskopioida ja palauttaa salatun tietokannan, luoda turvallisia salasanoja, kirjautua ulos automaattisesti tietyn ajan kuluttua, tarkastella salasanahistoriaa, ottaa käyttöön Touch ID- tai Face Id -kirjautumisen ja paljon muuta. Hyvin rakennettu muotoilu on helppokäyttöinen ja antaa sinulle turvallisen hallinnan salasanoissasi.

Hinta: Ilmainen (Pro - elinikä 6 kuukautta - 2,99 dollaria)

ladata

Se on melkein kaikki, ihmiset!

Mikä on valinta?

Joten mikä näistä salasananhallintasovelluksista on vaikuttanut sinuun? Puuttuuko joku suosikkisovelluksestasi luettelosta? Kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

 • Parhaat tiedostojenhallintasovellukset iPhonelle
 • 10 parasta kirjoitussovellusta iPhonelle ja iPadille
 • Suosituimmat sanakirjaohjelmat iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat sovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit