Kuinka viedä iPhone-yhteystietoja VCF tai Excel

ICloudin ansiosta iOS-yhteystietojesi varmuuskopiointi on melko helppoa. Mutta entä jos haluat vaihtaa laitetta tai jakaa yhteystiedot muiden laitteiden kanssa? Se on myös melko yksinkertaista. Koska iPhone-yhteystietoja voi viedä iCloudista useilla tavoilla.

Tarpeestasi riippuen voit viedä yhteystiedot joko VCard (VCF) -muodossa tai Excel / CSV-muodossa. Ja aiomme jakaa perusteellisen oppaan molemmille menetelmille.

Mutta ennen kuin jatkat, varmista, että yhteystietosi on varmuuskopioitu oikein iCloud-tilillesi.

  • Mikä on vCard tai VCF
  • IPhonen yhteystietojen vieminen iCloudista VCF: nä (vCard)
  • Muunna iPhone-yhteystiedot VCF: stä Excel / CSV-muotoon
  • Kuinka viedä iPhone-yhteystietoja Excel / CSV-sovelluksiin sovellusten avulla

Mikä on vCard tai VCF

vCard tai VCF (Virtual Contact File) on standardi tiedostomuoto sähköisille käyntikorteille. Ne voivat sisältää nimen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen, URL-osoitteen, valokuvat ja äänileikkeet.

Käytävätkö iOS, Android, Google Contacts, postisovellukset useimmilla alustoilla vCardia oletuksena. Näin voit viedä yhteystietoja iCloudista vCardiin:

IPhonen yhteystietojen vieminen iCloudista VCF: nä (vCard)

Vaihe 1. Käynnistä mikä tahansa verkkoselain tietokoneellasi ja siirry kohtaan Vaihe # 3. Seuraavassa näytössä kaikki yhteystietosi näkyvät luettelossa. Klikkaa asetukset -kuvake vasemmassa alakulmassa. Vaihe # 4. Seuraavaksi näkyviin tulee valikko, jossa on useita vaihtoehtoja. Klikkaa Valitse kaikki viedä koko yhteystietoluettelosi. Vaihe # 5. Sinun täytyy napsauttaa Asetukset-kuvaketta uudelleen ja valita Vie vCard.Vaihe # 6. Yhteystietojesi vCard-tiedosto on ladattu Mac-tietokoneesi Lataukset-kansioon.

merkintä: Kun olet ladannut vCard-kortin, voit tuoda yhteystiedot yhtä helposti tukevalle laitteelle tai alustalle. Tätä menetelmää voidaan käyttää myös, jos haluat iCloud-yhteystietojen paikallisen varmuuskopion turvallisuuden lisäämiseksi.

Muunna iPhone-yhteystiedot VCF: stä Excel / CSV-muotoon

Joskus sovellus, johon haluat tuoda yhteystietosi, ei tue VCF-muotoa. Tai haluat ehkä viedä iPhone-yhteystietosi Apple Numbersiin, Microsoft Exceliin tai muihin Office-vaihtoehtoihin.

Myöhempi on erityisen hyödyllinen, kun olet tekemisissä satojen asiakkaiden kanssa joka päivä, CSV-muoto on hieman tehokkaampi. Tällaisissa tilanteissa vaaditaan CSV-muoto.

Ei ole kuitenkaan virallista tapaa kopioida yhteystietoja iPhonesta Exceliin. On kuitenkin joitain kiertotapoja esteen voittamiseksi. Tarvitset kolmannen osapuolen työkaluja vCardin muuntamiseksi excel-muodossa.

Verkkosovellukset, kuten Online vCard Converter tai VCF to XLS, voivat auttaa sinua muuntamisessa.

Tässä artikkelissa siirrytään vCard to LDIF / CSV Converter -ohjelmaan selaimesi avulla.

Vaihe # 7. Napsauta seuraavaksi Selaa.

Valitse Lataamasi vCard-tiedosto vain muutama hetki sitten. Napsauta Avaa ladataksesi tiedoston. Nyt sinun on tehtävä joitain muutoksia:

#1. Napsauta Muotoile-kohdan vieressä olevaa avattavaa painiketta ja valitse CSV.

#2. Napsauta välilehden vieressä olevaa avattavaa painiketta ja valitse Pilkku.

#3. Valitse Lisää otsikkorivi -valintaruutu

#4. Napsauta Koodaus-kohdan vieressä olevaa avattavaa valikkoa ja valitse Unicode (UTF-8) - jos sitä ei ole vielä valittu.

merkintä: Älä valitse Muutokset tai Suodatin.

Kun olet määrittänyt vaihtoehdot täydellisesti, paina piilotettua vaihtoehtoa.

Kuinka viedä iPhone-yhteystietoja Excel / CSV-sovelluksiin sovellusten avulla

Vie yhteyshenkilö on hyvä vaihtoehto varmuuskopioida ja siirtää yhteystietoja. Joidenkin näiden sovellusten avulla voit viedä yhteystietoja erilaisissa tiedostotyypeissä, kuten Excel (.xlsx), CSV (.csv) ja vCard (.vcf).

Lisäksi voit valita vientimenetelmän. Vie yhteystietoja sähköpostilla, tekstiviestillä, iMessage, Dropbox, Google Drive, iCloud Drive, Slack, Evernote ja muilla.

Hinta: $2.99

Yhteystiedot CSV: hen on toinen tehokas tapa viedä yhteystietoja iPhonesta. Voit valita kontaktit, jotka haluat valita ja jättää taakseen.

Sen avulla voit myös valita, mitkä tiedot haluat viedä. Voit esimerkiksi lisätä tai poistaa sähköpostia, osoitetta jne. Loppujen lopuksi saat puhtaan räätälöidyn laskentataulukon, jonka voit viedä sähköpostilla tai Dropboxilla.

Hinta: Vapaa

Kirjautua ulos

Yhteystiedoista on tullut olennainen osa älypuhelinten käyttöä. Ystävältä, teimme sattumalta satunnaisesti tarvittavalle sähköasentajalle, yhteystietomme sisältää kaiken tämän ja paljon muuta. Ei siis ole yllättävää, että haluamme, että ne suojataan asianmukaisesti, varmuuskopioidaan ja siirretään laitteisiin, joita käytämme tällä hetkellä.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found