Paras omena-kynän kahva vuonna 2021

Apple Pencil on erinomainen työkalu piirtämiseen, piirtämiseen ja muistiinpanojen tekemiseen. Jos käytät tätä digitaalista kynää ajatusten nauhoittamiseen tai ideasi muotoiluun, sormesi ovat ehkä jo pyytäneet sinua pitämään ergonomista otetta. Piirräessäni hauskaa kuvaa äskettäin, tunsin myös tarpeen pitää mukavampi pito. Pienen haun jälkeen Amazonista löysin joitain parhaita Apple Pencil (1. sukupolvi) -pidikkeitä. Jos haluat saada kaiken irti lyijykynästäsi, tarkista heitä tarkasti. Olen varma, että ne osoittautuvat erittäin käteviksi!

1. Pad & Quill

Ensiluokkaisten nahkatarvikkeiden osalta "Pad & Quill" tietää parhaiten, kuinka ne valmistetaan. Tämä aidon nahan kahva Apple Pencilille tuo esiin huippuluokan ammattitaidon laskuvarjotason nailonompeleilla.

Kahvassa on kaksiosainen rakenne ja mukana tulee ruostumattomasta teräksestä valmistettu kynän pidike turvalliseen kantamiseen. Siinä on kestävä rakenne, joka voi pitää naarmut loitolla. Siinä on myös Lightning-latauskorkin pidike lisäsuojaa varten.

Lisäksi Pad & Quill -kahva näyttää ammattimaiselta galloperin mustan, kastanjan ja viskin värivaihtoehdoissa.

USP: Täysjyväinen amerikkalainen nahka

Katso Pad & Quill

2. ZOVER

“ZOVER” on keksinyt hyvin harkitun Apple Pencil -pidikekahvan. Valmistettu pehmeästä silikonista, se on melko pehmeää ja tuntuu miellyttävältä. Joten nautit luonnostelemalla ideoitasi tai piirtämällä kuvia iPad Prollasi.

Yksi merkittävä piirre on kuusi upotettua magneettia, joiden avulla se voi tarttua iPadin sivuun. Täydellinen, jos haluat digitaalisen kynän pysyvän aina tabletin mukana.

Voit luottaa siihen, että tämä kumiholkki ja sileä vaihtokorkki kestävät naarmuja. Ja jos sinulla on miellyttävä värikäs muotoilu, ZOVER tarjoaa seitsemän viehättävää vaihtoehtoa, mukaan lukien houkutteleva punainen, tummansininen ja aina suloinen minttu.

USP: Upotetut magneetit

Tutustu Amazoniin

3. Plus Ergo Grip

Ergonomisen muotoilunsa saanut “Plus Ergo Grip” antaa sinun käyttää kynääsi kätevämmin. Aivan kuten ZOVER (mainittu yllä), se on myös valmis pehmeällä silikonimateriaalilla.

Pääasiassa joustavan materiaalin ansiosta voit helposti asentaa ja poistaa Apple Pencil -pidikkeen. Lisäksi joustava muotoilu auttaa sitä napsahtamaan lyijykynän ympärille tiukasti ihanteellisen istuvuuden takaamiseksi. Pencil grip ei myöskään väritä tai näytä kuluneelta, kun se vanhenee.

USP: Vaikuttava ergonominen muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. FRTMA

Tämä FRTMA: n tarjous näyttää yksinkertaiselta ja sopii täydellisesti digitaalisen kynän ympärille. Kohteliaisuus pehmeäpintaisesta materiaalista antaa paremman pidon, mikä tekee taiteen suunnittelusta tai muistiinpanojen tekemisestä mukavamman.

Koska se on erittäin joustava, sitä ei ole vaikea yhdistää Apple Penciliin. Kuusi upotettua magneettia, pitimen kahva voidaan kiinnittää täydellisesti tabletin etupuolelle. Jos väärennät usein lyijykynääsi tai haluat säilyttää sen turvallisesti, arvostat tätä toimintoa todella.

USP: Sopiva muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. Hydream

Haluatko kokonaisen kotelon, joka voi myös kaksinkertaistua erittäin kätevänä otena lyijykynääsi? Jos kyllä, kokeile Hydreamia.

Olen havainnut tämän tapauksen melko hyvältä useimmissa asioissa. Ensinnäkin se tekee hyvän näköisen kynän kanssa. Lisäksi saat mahdollisuuden valita laajasta valikoimasta kauniita värivaihtoehtoja, kuten hehkuvan sininen, kaunis vaaleanpunainen, tyylikäs sininen ja paljon muuta.

Toiseksi Hydream tarjoaa välttämättömän suojan säännöllisiltä kolhuilta ja kolhuilta. Lisäksi se tarjoaa ylimääräisen suojan kärjelle. Joten arvokas sijoituksesi pysyy turvassa kaikissa vaaroissa.

USP: Suojarakenne

Tutustu Amazoniin

6. JIAJUN

JIAJUN on yksi Amazonin suosituimmista Apple-kynäkoteloista. Se on saanut neljä ja puoli tähteä 185 asiakasarvostelusta (tämän artikkelin kirjoittamisen aikaan).

Moderni muotoilu on puhuminen ominaisuuksista, jotka tekevät siitä arvokkaan puvun digitaalikynällesi. Ja sinulla on valtava joukko kiehtovia värejä. Joten löydät helposti upean ottelun digitaalikynääsi varten.

Kannessa on ergonominen muotoilu, joka tarjoaa halutun mukavan pidon. Tämän seurauksena sormesi eivät tunne väsymystä edes pitkän muistiinpanojen tai piirtämisen jälkeen.

USP: Muuta profiilia

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ystävät! Toivottavasti luonnos pysyy iloisena kokemuksena tuntikausia iPadissasi.

Paras valinta?

Haluatko jakaa ajatuksesi pidikkeestä, joka tulee pariksi kynän kanssa? Lisäksi ehdottaa meille joitain kelvollisia kilpailijoita, jotka voidaan sisällyttää yllä olevaan luetteloon.

Haluat tarkastella myös alla olevia viestejä:

  • Apple Pencil 2 -kotelot ja kannet
  • Muistiinpanosovellukset iPad Prolle ja Apple Pencilille
  • Paras iPad Pro -kynä

Uusimmat viestit