Parhaat Apple Watch -laturit vuonna 2021

Muutama päivä sitten Apple Watchin magneettinen lataus lakkasi toimimasta eikä lataa kelloa. Yritin saada sen toimimaan, mutta kun kaapeli kieltäytyi palaamasta toimintaan, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin etsiä joitain vaihtoehtoja. Nämä ovat parhaita Apple Watch -latureita, joissa on magneettinen latauskaapeli, joka toimii Apple Watch -sarjojen 4, 3, 2 ja Series 1 kanssa. Nämä Apple Watch -laturit ovat vahvasti rakennettuja ja tarjoavat nopean latauksen. Lisäksi ne tarjoavat turvallisen latausratkaisun. Päätä saadaksesi lisätietoja parhaista Apple Watch -latauskaapeleista.

 1. OPSO
 2. Poweradd
 3. IQIYI
 4. Omena
 5. HOMFUL
 6. dodocool
 7. CyberTech
 8. ATETION
 9. VEPOWER
 10. UGREEN

1. OPSO

OPSO on tehty erittäin kestäväksi ja tarjoaa turvallisen latausratkaisun. Se sisältää MagSafe-tekniikan ja induktiivisen latauksen. Apple MFi -sertifikaatin ansiosta se on täysin yhteensopiva älykellon lataamisen kanssa. Latauskaapelin pituus on 3,3 jalkaa. Lisäksi tämä Apple Watch -laturi on täysin sotkeutumaton ja tukee kaikkia Apple Watch -malleja, joiden valintakoot ovat 38 mm, 40 mm, 42 mm ja 44 mm.

USP: Erittäin tehokas lataus

Tutustu Amazoniin

2. Poweradd

Poweradd on kaksi yhdessä paketti, jossa on lataustelakka ja magneettinen latauskaapeli. Se on Apple MFi -sertifioitu ja tarjoaa kellon turvallisen lataamisen. Jalustalla on 90 ja 37 asteen säädettävät kulmat, jotta saat paremman kuvan kellostasi latauksen aikana.

Pehmeä silikonilevy suojaa kelloa tyhjästä. Lisäksi suorakulmion pohja ja luistamattomat matot tarjoavat enemmän vakautta, mikä antaa jalustalle mahdollisuuden pitää Apple Watchia turvallisesti.

USP: 90 ja 37 asteen säädettävät kulmat

Tutustu Amazoniin

3. IQIYI

IQIYI on luotettava magneettinen latauskaapeli Apple Watchille. MagSafe-lataustekniikan ja induktiivisen latauksen ansiosta se käynnistää älykellon nopeasti ja turvallisesti. Vahva magneetti pitää kelloa tukevasti.

IQIYI: tä on saatavana kolmessa vaihtoehdossa: 1 jalka, 3,3 jalkaa ja 6,6 jalkaa. Siksi sinulla on mahdollisuus valita joko pitkä tai pieni kaapeli tarpeidesi mukaan. Lisäksi se tukee kaikkia Apple Watch -malleja ja tarjoaa 12 kuukauden takuun.

USP: Alkuperäinen Applen magneettimoduuli

Tutustu Amazoniin

4. Apple

Applen magneettinen latauskaapeli voi olla hieman kalliimpi kuin useimmat markkinoiden latauskaapelit, mutta se tarjoaa enemmän luotettavuutta ja turvallista latausta. Täydellisen MagSafe-tekniikan ja induktiivisen latauksen ansiosta se tekee lataamisesta vaivatonta.

Apple Watch -laturi on täysin suljettu eikä sotkeudu. Vahvan magneettisen ansiosta se pitää kelloa täydellisesti mehustamalla sitä. Koska se on vain 1 metriä pitkä, voit helposti kuljettaa sitä pienessä taskussa.

USP: Turvallinen lataus

Tutustu Amazoniin

5. HOMFUL

Homfulin vahva magneettinen latausmoduuli yhdistää kellosi nopeasti laturiin. Pidä kello vain magneettisen laturin lähellä, ja se napsahtaa paikalleen automaattisesti. Seuraavaksi induktiivinen lataus aktivoituu välittömästi.

Vahva magneetti pitää Apple Watchin turvallisesti suuressa ulottuvuudessaan. Sen 3,3 jalan pituuden avulla voit laittaa tämän kaapelin lisävarustepussin tai matkalaukun sisään.

USP: Kannettava muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. dodokooli

Olen havainnut, että dodocool on huippuluokan laturi kaikilla rintamilla. Kun kaikki jalustat on peitetty, et voi mennä pieleen. Neljä ja puoli tähteä yli 100 arvostelusta osoittaa, kuinka paljon arvostusta se saa käyttäjiltä.

Taitettavan muotoilun avulla voit ladata ja näyttää Apple Watchin joko tasaisessa asennossa tai jopa 45 asteen kulmassa. Pienikokoisen rakenteen ansiosta tunnet olosi mukavaksi kantaa laturia. Lisäksi luistamaton pohja tarjoaa halutun vakauden telakalle.

USP: Kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. CyberTech

CyberTechillä on kaikki ylivertaisen laturin ominaisuudet. Olitpa sitten tyylikäs muotoilu, kyky tarjota tehokas lataus tai MFi-sertifikaatti, se on täysin peitetty. Lisäksi voit säätää sitä kätevästi optimaalisen katselukulman saavuttamiseksi.

Laturi tukee myös yöpöytätilaa kellon muuntamiseksi sängyn tuntemattomaksi kappaleeksi. Varmistaaksesi, että kellosi ei käy, siinä on neljä liukastumista estävää mattoa, jotka seisovat pystyssä kaikilla pinnoilla.

USP: 37 ° säädettävät kulmat eri tilanteisiin

Tutustu Amazoniin

8. ASETUS

Tässä tulee Apple Watch Charger -huolto, joka laskee myös uusimman Series 6: n aiempien mallien ohella. Kevytrakenteinen telakka tarjoaa nopean latauksen, joka saa kellosi mehuun alle kolmessa tunnissa.

Parasta huomiossa on sen virallinen sertifikaatti MagSafe-lataustekniikalle. Lisäksi siinä on vahva magneettinen absorptio, joten sinun on pidettävä telakkaa lähellä kellon takaosaa, ja magneetti kiinnittää sen automaattisesti.

USP: Helppo liitäntä ja täydellinen yhteensopivuus

Tutustu Amazoniin

9. VEPOWER

VEPOWER tuo Apple Watchin magneettisen latauskaapelin, jossa on MagSafe-tekniikka ja induktiivinen lataus. Tämän latauskaapelin avulla voit ladata kaikki Apple Watch -mallisi, mukaan lukien uusin Series 4.

Voit telakoida kellosi helposti iskunvaimennuksella ja korkean lämpötilan kestävyydellä. Tällä laturilla on vahva magneettinen absorptio, jonka avulla voit säätää kulmaa vapaasti.

USP: Vahva magneettinen absorptio

Tutustu Amazoniin

10. UGREEN

Yksi lisää Ugreenista kuuluu parhaiden Apple Watch -laturien luetteloon. Tämä on erilainen; se on taitettava. Latausalusta voidaan säätää katselukulman mukaan. Kaiken kaikkiaan kellotelakalla on kompakti ja hyvin rakennettu muotoilu.

Taitettavan kokoonpanon ansiosta voit valita suosikkisi latausasennon. Joko kello tasaisesti pöydälle tai nostettuna ylös aktivoidaksesi yöpöytätilan mukavamman katselukulman saavuttamiseksi. 4-jalkainen MFi-sertifioitu kaapeli pystyy kestämään tehtävänne hyvin. Värivaihtoehtoja ei ole, mutta oletusmusta väri ei ole ollenkaan huono.

USP: Taitettava muotoilu

Tutustu Amazoniin

Se siitä!

Valintasi?

Minkä näistä Apple Watch -kaapeleista olet valinnut käynnistämään älykellon? Kerro meille sen nimi ja syy miksi olet valinnut sen. Jos Apple Watch ei lataudu, olemme listanneet mahdolliset 4 ratkaisua.

Haluat ehkä vilkaista näitä viestejä:

 • Parhaat Apple Watch -lataustelineet
 • Apple Watch Series 3 -nauhat
 • Parhaat nahkahihnat Apple Watch -sarjoille 6, SE, 5, 4 ja 3
 • Automaattisten äänisovellusten poistaminen käytöstä Apple Watchissa

Uusimmat viestit