Poista valokuvavirta käytöstä / poista se käytöstä iPhonessa [Ohjeet]

Valokuvavirta on erittäin hyödyllinen, kätevä pieni ominaisuus, joka menee pitkälle. Jos sinulla on useampi kuin yksi iDevice, valokuvavirrat voivat auttaa sinua siirtämään valokuvia nopeasti laitteiden välillä (ilman kopioinnin, synkronoinnin / siirtämisen vaivaa). Jos haluat jakaa valokuvat yksityisesti ystävän (tai perheen) kanssa, voit tehdä sen myös valokuvavirran avulla.

Oletuksena valokuvavirrat ovat käytössä, kun asetat iPhonen. Tämä tarkoittaa, että jokainen napsauttamasi kuva lähetetään streamisi, kun olet yhteydessä Wi-Fi-verkkoon. Haluatko poistaa valokuvavirran käytöstä? Näin.

Valokuvavirran poistaminen käytöstä / käytöstä poistaminen iPhonessa / iPadissa:

Menetelmä 1:

Avaa asetukset sovellus.

Vaihe 1. Näpäytä iCloud.

Vaihe # 2. Näpäytä Valokuvat.

Vaihe # 3. Katkaise kytkimestä virta Valokuvavirta.

Vaihe # 4. Vaihtoehtoisesti sammuta Valokuvien jakaminen.

Valokuvien jakamisen poistaminen käytöstä estää sinua (tai kaikkia iDeviceasi käyttäviä) mahdollisuudesta "jakaa" valokuviasi iCloud- / Photo Stream -vaihtoehdon kautta (toiminnot / jako-taulukossa).

Menetelmä # 2:

Vaihe 1. Avata Asetukset.

Vaihe # 2. Selaa alaspäin ja napauta Kuvat ja kamera.

Vaihe # 3. Sammuttaa MinunValokuvavirta.

Vaihe # 4. Vaihtoehtoisesti sammuta Valokuvien jakaminen

Samoin kuin aiemmin, valokuvien jakamisen poistaminen käytöstä estää valokuvien jakamisen Photo stream -palvelun kautta.

Sammuttamalla Photo Stream / My Photo Stream -toiminnon, poistat käytöstä iDevice-kameran oletusasetukset, jolloin kaikki napsauttamasi valokuvat lähetetään automaattisesti valokuvavirtaan.

Sammuttamalla valokuvien jakamisen estät itseäsi tai muita iDevice-laitettasi käyttäviä ihmisiä jakamasta valokuvia Photo Streamin kautta. Voit edelleen jakaa valokuvia sähköpostitse, iMessagessa, Facebookissa tai muilla vaihtoehdoilla, mutta ei valokuvavirtaa.

Valokuvavirran poistaminen käytöstä ei poista valokuvia streamissasi. Sinun on poistettava valokuvat tai albumit valokuvavirrasta manuaalisesti. Sielläkin saattaa kestää muutama tunti, ennen kuin iCloud poistaa useimmat jäljet ​​valokuvista tai albumeista.

Uusimmat viestit