Parhaat valokuvien muokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

IPhone ja iPad voivat sieppata upeita valokuvia, mutta voit saada ne näyttämään vielä paremmilta muokkaamalla. Tonnien sovellusten avulla voit muokata ammattitason kuvia nopeasti ja kätevästi. Ne ovat loistava kumppani kamerasovelluksille, jotta ne voivat lisätä valokuviin viimeistelyä ja kehittää taitojasi. Valitse valinta näistä parhaista valokuvien muokkaussovelluksista iPhonelle ja iPadille.

 1. Photoshop Express Photo Editor
 2. PicsArt Photo & Video Editor
 3. Adobe Lightroom Photo Editor
 4. PicJointer Photo Collage Maker
 5. VSCO: Photo & Video Editor
 6. MOLDIV - Kuvankäsittelyohjelma, kollaasi
 7. Kosketa kohtaa
 8. Pimeä huone: Photo & Video Editor
 9. Afterlight - Valokuvaeditori
 10. Snapseed
 11. Aseta X päälle
 12. Linssin vääristymät

1. Photoshop Express Photo Editor

Anna luovuus luovuudellesi tällä tunnetulla kuvankäsittelyohjelmalla, johon miljoonat luottavat. Se tuo ammattitason muokkaustyökalut ja -ominaisuudet iPhoneen ja on samalla helppokäyttöinen.

Se toimii täydellisenä digitaalistudiona ja tarjoaa täyden valikoiman valokuvatehosteita ja -ominaisuuksia. Joten haluatko parantaa valokuvia, luoda kollaaseja tai lisätä tekstiä, et voi mennä pieleen tämän sovelluksen kanssa.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 4,99 dollaria)

ladata

2. PicsArt Photo & Video Editor

Pidä hauskaa leikkiä tämän monipuolisen sovelluksen avulla, jonka avulla voit luoda visuaalisia herkkuja. Tarrat, kollaasit, doodles, fontit, tehosteet ja tonnia muita vaihtoehtoja houkuttelevat varmasti mielikuvitustasi.

Voit myös tehdä kollaaseja ja kokeilla työkaluja, kuten taustan epätarkkuutta, sekoitettuja kerroksia jne. Lisäksi se toimii myös monipuolisena videonmuokkaussovelluksena, jonka avulla voit luoda kiinnostavaa sisältöä sosiaaliseen mediaan, kuten Facebook, TikTok, Kelat ja IGTV.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 2,99 dollaria)

ladata

3. Adobe Lightroom Photo Editor

Adobe Lightroom -kuvankäsittelyohjelma on Instagrammereiden suosikki, koska se antaa sinulle voiman luoda yhtenäinen esteettisyys valokuvillesi käyttämällä esiasetuksia. Nämä koostuvat suodattimista, joilla on rajoittamattomat mukautusvaihtoehdot.

Lisää tähän helppokäyttöiset liukusäätimet, joiden avulla valokuvien värien ja kirkkauden säätäminen on helppoa. Voit pyrkiä täydellisyyteen kokeilemalla kuviesi versioita ja valitsemalla sitten suosikkisi.

Hinta:Ilmainen (Premium kuukausittain 40 Gt - 4,99 dollaria)

ladata

4. PicJointer Photo Collage Maker

Tee rakkaista muistoistasi erityisen erityisiä tämän Instagram-sovelluksen kanssa erinomaisella elävillä suodattimilla, kehyksillä, tarroilla, kirjasimilla ja muulla. Voit luoda mestariteoksia, jotka erottuvat joukosta sosiaalisessa mediassa vain muutamalla napautuksella.

Zoomaa, peilaa, panoroi ja kierrä kuvia helposti luoda ainutlaatuisia yhdistelmiä juuri haluamallasi tavalla. Lisäksi on olemassa satoja tyylikkäitä ulkoasuja, joita voi pelata ja mukauttaa hauskalla tavalla.

Hinta: Ilmainen (viikoittainen Premium-käyttöoikeus - 0,99 dollaria)

ladata

5. VSCO: Photo & Video Editor

Tässä on valokuvien muokkausohjelma iPhonelle ja iPadille, josta on tullut trendisuunnittelija verkossa. Se on erityisen tunnettu analogisista elokuvatehosteista, jotka antavat valokuvillesi vintage-ilmeen. Lisäksi voit hienosäätää tonnia asetuksia, kuten rajaus, vinous, kontrasti ja kylläisyys, jotta kuvasi näkyvät välittömästi.

Huomattava piirre on Montage-ominaisuus, jonka avulla voit tehdä liikkuvan kollaasin kerrostamalla kuvia, muotoja ja videoita. Sovellus tarjoaa kymmenen ilmaista esiasetusta ja yli 200, kun päivität maksettuun jäsenyyteen.

Hinta: Ilmainen (VSCO: n vuosittainen jäsenyys - 19,99 dollaria)

ladata

6. MOLDIV

MOLDIV on luokiteltu ykköseksi valokuva- ja videosovellukseksi 110 maassa, ja se ei ole vain tehokas editori, vaan myös huippuluokan valokuvakollaasien valmistaja iOS-laitteellesi. 12 teeman 180 suodatinta tarjoavat sinulle enemmän vaihtoehtoja kuvien suunnittelemiseksi parhaaksi mieleisekseen.

Voit valita eri taustamalleista parantaaksesi valokuvien ulkoasua. Tarjolla on myös laaja valikoima tarroja, jotka antavat kuville ihastuttavan ilmeen. Sen avulla voit yhdistää jopa 16 kuvaa kollaasiin. Vielä tärkeämpää on, että voit kollaasi valokuvasi, kuten albumin, lehden tai jopa julisteen.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

7. Kosketa kohtaa

Tämä on ainutlaatuinen sovellus, jota olet todennäköisesti toivonut useita kertoja. Sen avulla voit poistaa ei-toivotut esineet nopeasti kuvasta säilyttäen samalla luonnollisen ilmeen. Voit esimerkiksi päästä eroon taustalla olevista puhelinjohdoista, roskakorista, valopommittajasta jne.

Lisäksi voit jopa koskettaa kasvoja ja poistaa virheitä tai näppylöitä. Se on yksi helpoimmista työkaluista häiritä valokuvia. Kun aloitat muokkaamisen, et voi lopettaa kaikkien kuviesi korjaamista! Siellä on myös kätevä opetusohjelma.

Hinta: $1.99

ladata

8. Darkroom: Valokuva- ja videonmuokkausohjelma

Jos olet rento valokuvaaja, mutta haluat tehokkaan muokkaussovelluksen, tämä on ihanteellinen vaihtoehto sinulle. Siinä on kaikki työkalut, joiden avulla valokuvasi näyttävät oikealta. Voit muokata RAW- ja muotokuvia sekä Live-valokuvia,

Tunnetuimpia ominaisuuksia ovat käyttäjäystävälliset työkalut käyrille ja valikoiville väreille. Voit jopa soittaa muotokuvakuvien etualalla ja taustalla erikseen muokataksesi sumennuksen, kirkkauden, kylläisyyden ja kontrastin määrää.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 3,99 dollaria)

ladata

9. Jälkivalo - Photo Editor

Korkealaatuisilla suodattimilla ja tarkoilla muokkaustyökaluilla tämä sovellus tarkistaa kaikki valintaruudut, jotta kuvasi saavat erityisen kosketuksen. Muunna kuvat hetkessä valitsemalla tehosteiden ja suodattimien joukosta.

Jos haluat edistyneemmän korjaamisen, saavuta tarkat tulokset lukuisilla säätötyökaluilla, käyrillä, rakeilla jne. On myös kalvon emulointitekniikoita, kuten RBG-kanavien vaihtaminen Color Shift -työkalulla, Chroma-työkalulla ja Double Exposure.

Hinta: Ilmainen (Kuukausittainen Afterlight-jäsenyys - 2,99 dollaria)

ladata

10. Snapseed

Tämä Googlen kuvankäsittelyohjelma tarjoaa 29 suodatinta ja työkalua valokuvien muokkaamiseen. Voit tallentaa suosikki muokkauksesi ja soveltaa niitä kätevästi muihin kuviin myöhemmin. Se on erityisen hyödyllinen aloittelijoille, koska siinä on paljon vinkkejä ja vihjeitä.

Säädä väriä ja valotusta varmistaaksesi, että oikeat yksityiskohdat erottuvat kuvasta. Poista ei-toivotut elementit Healing-ominaisuudella ja korjaa valikoivasti tekijät, kuten kirkkaus ja lämpö, ​​jotka voivat todella muuttaa kuvan.

Hinta: Vapaa

ladata

11. Päällekkäin X

Kuten nimestä voi päätellä, tämä sovellus antaa sinulle voiman yhdistää kuvia käyttämällä useita kerroksia, sekoittamista ja tehosteita. Tämä johtaa kekseliäimpiin luomuksiin, jotka varmasti houkuttelevat kaikkia ympärilläsi olevia.

Käyttöliittymä on uskomattoman käyttäjäystävällinen, ja kaikki teoksesi tallennetaan kätevälle istuntoalueelle, jotta et menetä nykyistä projektiasi siirtyessäsi toiseen. Useilla säätöillä, harjoilla ja muilla työkaluilla tämä on erinomainen sovellus graafisille suunnittelijoille.

Hinta: $4.99

ladata

12. Linssin vääristymät

Luo upeita elokuvakuvia käyttämällä tämän sovelluksen edistyneitä visuaalisia tekniikoita. Sen avulla voit hienosäätää sävellyksesi ainutlaatuisiksi taideteoksiksi kerroksittain. Luo visuaalisia herkkuja upealla valolla ja peitteillä.

Lisäksi voit käyttää yli 400 valokuvatehosetta ja työkalua, kuten naamiot, kaltevuudet, viljan, varjon, korostuksen säätö jne. Lisäksi tarkat tekniikat takaavat, että muokkauksesi näyttävät luonnollisilta eivätkä koskaan näytä ilmeisiltä.

Hinta: Ilmainen (LD Unlimited Monthly Member - 2,99 dollaria)

ladata

Yhteenvetona

Kokeile näitä parhaita kuvankäsittelysovelluksia iPhonessa ja iPadissa ja kerro meille, mitä upeita luomuksia teet. Jaa suosikkisi alla olevissa kommenteissa.

Voit myös lukea nämä:

 • iPhone-valokuvausohjelmat
 • iPhone-sovellukset tekstin lisäämiseen valokuviin
 • Raaka kuvankäsittelysovellus iPhonelle
 • Parhaat ilmaiset ja maksetut Google-valokuvavaihtoehdot iOS: lle

Uusimmat viestit