Parhaat iPhone 6s -kotelot vuonna 2020

Vaikka olen huolimaton, käytän iPhonen koteloa varmistaakseni, että se pysyy suojattuna ruma naarmuilta tai tahattomilta kolhuilta. Erityistarpeiden tai mielialani mukaan päätän käyttää koteloa, joka näyttää tyylikkäältä iPhonessa, ja huolehdin myös vaatimuksistani. Kaikki huomioon ottaen nämä ovat parhaita iPhone 6s -koteloita, jotka ovat vaikuttaneet minuun enemmän kuin heidän kollegansa.

Viehättävästä selkeästä kotelosta, tukevasta kannesta tyylikkääseen lompakkokoteloon luettelo koostuu useista tapauksista. Saatavuus useina väreinä antaa sinulle vain ihanteellisen mahdollisuuden valita huomiota herättävä kumppani iPhone 6: lle. Suoritetaan paljon vaivaa, käydään läpi luettelo!

Meillä on tapana pitää erityiset asiat lähellä sydäntäni, ja iPhone 6: n on oltava kaikin tavoin erityisiä. Suojelemiseksi sitä normaaleilta naarmuilta ja kolhuilta, kaikkien tulisi olla etusijalla. Samasta syystä olemme listanneet parhaat iPhone 6s -kotelot, jotka vastaavat tarpeitasi. Alkaen kestävistä koteloista lompakkokoteloihin, olemme yrittäneet kattaa kaikki. Sinun tarvitsee vain surffata alla ja valita tarpeisiisi sopiva.

# 1. OtterBox Commuter -sarja

OtterBox Commuter -sarjan iPhone 6s -kotelo on pienikokoinen ja tarjoaa yleisen suojan iPhonellesi. Kaksiosainen muotoilu vahvistaa sen kestävyyttä; jolloin se selviää helposti pudotusten vaikutuksista.

Apple-logon tarkka aukko rikastuttaa sen profiilia. Sen peitetyt painikkeet ovat erittäin herkkiä. Sen mukana tulee näytönsuoja, joka suojaa näyttöä tyhjästä. Useiden värivaihtoehtojen avulla voit valita mukavan kannen iPhone 6: lle.

Hinta: 21,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

Voit vierailla täällä saadaksesi lisää OtterBox iPhone 6s -koteloita

# 2. Kyllä

Tämä Yesgon iPhone 6s -kotelo on ohut. Kaksikerroksinen rakenne, jossa on iskunkestävä TPU ja kova polykarbonaattimateriaali, suojaa laitettasi ei-toivotuilta vaurioilta. Kiinteä sisäänrakennettu rakenne auttaa säilyttämään viehätyksensä pitkään.

Kotelon molemmilla puolilla on liukumaton kulutuspinta, joka tarjoaa paremman pidon. Äännettyjä painikkeita on helppo painaa. Tämä tyylikäs kotelo on saatavana kolmella kiehtovalla värillä, kuten ruusukulta, mattamusta ja pistoolimetalli.

Hinta: 7,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen yhteydessä.

Osta se Amazonilta

# 3. JETech

JETech on yksi johtavista iPhone-lisävarusteiden tuotemerkeistä. Tämä puskurikotelo on tarkoitettu iPhone 6: lle ja valmistettu TPU: lla ja PC: llä. Tämän kotelon ohut muotoilu ja erittäin läpinäkyvä profiili tekevät iPhonesta kauniin.

Korotetut kehykset suojaavat paremmin puhelimesi kameraa ja kosketusnäyttöä. Jos pudotat laitteen vahingossa, tämän kotelon neljä kulmaa vaimentavat iskut tehokkaasti. Käyttäjänä voit käyttää nopeasti kaikkia iPhonen hallintalaitteita ja ominaisuuksia - kaikki tarkkojen aukkojen ansiosta.

Hinta: 7,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

# 4. Spigen [Neo Hybrid]

Spigen on yksi niistä tuotemerkeistä, jotka eivät tarvitse esittelyä. Sen katsotaan toimittavan upeita tuotteita koko ajan. Tämä iPhone 6s: n tapaus on yksinkertaisesti kauneus. Se on ohut, metalliväri ja satiinihopea antaa sille ensiluokkaisen tunnelman. Kova PC-materiaali huolehtii laitteestasi normaalista putoamisesta ja kolhuista. Sillä on varmasti erinomainen muotoilu, mutta se tarjoaa myös erilaisia ​​värivaihtoehtoja tarpeidesi mukaan.

Hinta: 16,99 dollaria Amazonin kirjoittaessasi tätä.

Osta se Amazonilta

# 5. QTShine-akkukotelo

Ainoa ongelma akkukotelossa on, että se pilaa iPhone 6s: n ohuen ja kauniin ilmeen. Smiphee-akkukotelo on tehnyt hienoa työtä suunnitellessaan akkukoteloaan, joka on suhteellisen ohuempi kuin suurin osa sen kilpailusta. Kun käytät 4000 mAh: n akkua, laitteesi mehu todennäköisesti loppuu.

Pelkän latauksen lisäksi kotelo suojaa iPhonea tehokkaasti normaalilta kolhuilta, mikä johtuu pääasiassa kovasta materiaalista ja näytön ympärillä olevista kohotetuista kehyksistä. Parasta on, että sinun ei tarvitse poistaa koteloa laitteen synkronoimiseksi tai lataamiseksi kaapelilla. Viimeisenä on myös muutama värivaihtoehto.

Hinta: 24,95 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

# 6. Caseologia

Tämä Caseologian iPhone 6s -kotelo on varmasti yksi parhaista huippuluokan ulkonäöstä. Jokainen reuna on yksityiskohtainen täydellisen tyylikkään ulkoasun takaamiseksi. Mutta tapaukset eivät ole vain ylpeitä, eikö? Tarvitsemme myös suojaa. Se on valmistettu TPU: sta (kestomuovipolyuretaani), materiaali kestää luonnostaan ​​öljyä, likaa ja naarmuja. Caseologia palvelee iPhone 6s -käyttäjiä neljällä värivaihtoehdolla: vaaleanpunainen, musta, tummansininen ja turkoosi minttu.

Hinta: 11,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen aikaan.

Osta se Amazonilta

# 7. TORRAS

Tässä tapauksessa käytetty nestemäinen silikonikumi pitää iPhonen profiilisi ohuena. Tämä materiaali on myös syy silkkisen, pehmeän pinnan takana, joka tuntuu hyvältä. Haluaisit pitää iPhoneasi pitkään. Ja kun asetat sen tasaiselle tai epätasaiselle pinnalle, sileä ihon rakenne kestää naarmuja.

Kotelon sisällä TORRAS on käyttänyt pehmeää mikrokuituvuorta suojaamaan laitettasi naarmuilta ja pudotuksilta. Nestemäinen silikonikumi voidaan pyyhkiä helposti kostealla liinalla tai pyyhkeellä.

Hinta: 13,79 dollaria Amazonista, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

# 8. Henkikestävä FRĒ-SARJA

Lifeproof on ensiluokkainen iPhone-lisävarusteiden tuotemerkki. Tämä kotelo on poimittu sen suositusta FRĒ-sarjasta, joka tunnetaan vedenpitävistä koteloistaan. Tässä kotelossa on sisäänrakennettu naarmuuntumissuoja, joka on näkymätön silmillesi. Tämän kotelon ohut ja tyylikäs profiili geeliytyy vaivattomasti iPhonen kanssa.

Kotelo on veden- ja lumitiivis; voit upottaa puhelimesi kahteen metriin tunniksi. Tämä vesitesti ei vaikuta laitteeseen negatiivisesti. Voit leikkisästi hemmotella suosikki vesiurheilua iPhonen avulla.

Hinta: 29,95 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.

Osta se Amazonilta

# 9. Kaipaa

Jos olet rakastunut iPhone 6: n kauneuteen, älä piilota sitä läpinäkymättömän kotelon taakse. Hämmästele pedon kauneutta selkeällä Crave-kotelolla. Se on valmistettu korkealaatuisesta TPU-materiaalista, joka suojaa iPhonea normaaleilta putoamisilta ja kolhuilta.

Puskureilla on lisäksi ylimääräinen suojaus. Vaikka korotetut reunat suojaavat näyttöä ja kameran linssiä naarmuilta, kun ne asetetaan pöydälle. Viimeisenä on neljä kirkasta ja elävää värivaihtoehtoa.

Hinta: 11,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

# 10. Slim-lompakkokotelo

Jos etsit yksinkertaista, suojaavaa ja monipuolista koteloa, Slimin iPhone 6s -kotelo sopii täydellisesti kaikkiin tarpeisiisi. Siihen mahtuu jopa kolme korttia ja vähän käteistä.

Se sisältää ensiluokkaisen naarmuuntumaton näytön suojakalvo. Suojaa myös kaikilta neljältä kulmalta; suojaamalla iPhone 6s normaalilta kolhuilta. Jokainen liitäntäporttitila on suunniteltu siten, että se tarjoaa helpon pääsyn. Saat myös viisi värivaihtoehtoa: Champagne Gold / Beige, Gunmetal Grey, Midnight Black, Pacific Green ja Red Rouge.

Hinta: 14,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.

Osta se Amazonilta

Kirjautua ulos

Joten mikä näistä tapauksista tulee olemaan kumppanina iPhone 6s -laitteellasi? Olisin iloinen voidessani tietää valintasi. Jos haluat nähdä luettelossa jonkin tapauksen, ilmoita meille sen nimi.

Uusimmat viestit