Kuinka poistaa iPhonen tai iPadin valtuutus iTunes-tililtäsi

Apple tunnetaan vankoista säännöistään, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen turvallisuuden jokaiselle asiakkaalle. Itse asiassa Apple-laitteet, selaimet, sovellukset ja muut vastaavat tunnetaan parhaista suojausmittauksistaan. Applella on myös tietyt ohjeet iTunesille, Applen sovelluskaupalle.

Jos haluat käyttää sen palveluja ja tuotteita, sinun on vahvistettava tilisi. ITunesin avulla voit ostaa uusia sovelluksia, kuunnella suosikkikappaleitasi, ostaa iBooksia, katsella elokuvia, ladata uudelleen aiemmat ostokset jne. Kun olet vahvistanut ja vahvistanut, sinun on valtuutettava Apple-laitteet tai kaikki koneet, joiden kautta haluat käyttää iTunesia.

Voit valtuuttaa iPhonesi, iPadisi, iPodisi, henkilökohtaisen tietokoneesi ja Mac-tietokoneesi iTunesiin, mutta sitten Apple rajoittaa sitä enintään 10 laitteeseen ja 5 tietokoneeseen. Sanoi, että kun olet hyväksynyt laitteiden valtuutusrajat, et saa enää lisätä mitään. Tämä tarkoittaa tietysti, että jos haluat rekisteröidä yhden laitteen lisää, sinun on poistettava valtuutus.

Sinun on tiedettävä, kuinka voit poistaa iTunes-tiliisi linkitetyn iPhonen tai iPadin valtuutuksen, jotta voit lisätä uuden TAI pahemmassa tapauksessa tehdä se, jos menetät laitteen ja haluat estää sen väärinkäytön. Tässä on yksinkertaiset vaiheet, joiden avulla voit poistaa valtuutetun laitteen iTunes-tililtäsi.

Vaihe 1: Avaa iTunes MAC- tai Windows-käyttöjärjestelmässä.

Vaihe 2: Käyttöliittymän oikeassa yläkulmassa näet nimesi. Klikkaa sitä.

Vaihe 3: Napsauta valikossaTilitiedot

Vaihe 4: Kun se pyytää antamaan iTunes-salasanasi, tee se.

Vaihe 5: Kun syötät salasanan, tilisi latautuu. Klikkaa 'Hallitse laitteita”. Tämä löytyy iTunesin pilvi-osiosta.

Vaihe 6: Se antaa sinulle luettelon valtuutetuista laitteista. Klikkaa 'Poista’Sen laitteen vieressä, jonka valtuutuksen haluat poistaa.

Kun olet valmis, laitteesi poistetaan tai poistetaan. Tämä varmistaa, että laitteella ei ole enää yhteyttä tai pääsyä iTunes-tiliisi. Tämän jälkeen voit lisätä laitteen tai koneen iTunes-tilillesi milloin tahansa. Muista kuitenkin raja, jonka Apple asettaa sinulle.

Uusimmat viestit