Lopeta iTunesin automaattinen synkronointi, kun liität iPhonen, iPadin tai iPod Touchin

Yksi iTunesin pienistä ärsyttävistä asioista on se, että se ponnahtaa suoraan auki, kun liität iPhonen ja alkaa synkronoitua automaattisesti. Nyt, kun ympärillä on paljon tavaraa - sovelluksia, valokuvia, sähköpostia, videoita, musiikkia -, jotka muuttuvat jatkuvasti iPhonessa, tämä automaattinen synkronointi ei ole minun kaltaiseni asiani.

Joten paras tapa päästä eroon tästä ongelmasta on poistaa automaattinen synkronointi käytöstä iTunesissa. Oletko koskaan miettinyt sitä? On todellakin suuri helpotus synkronoida vain, kun napsautat Synkronoi-painiketta iTunesin alaosassa.

ITunes-automaattisen synkronoinnin poistaminen käytöstä, kun liität iPhonen, iPadin tai iPod Touchin Mac / PC-tietokoneeseen

Vaihe 1. Avaa iTunes Mac- tai PC-tietokoneellasi.

Vaihe # 2.Windows-käyttäjälle: Oletusarvoisesti käyttöliittymä ei näytä valikkovaihtoehtoja. Voit avata valikon painamalla Alt + pikanäppäintä. Alt + E avaa Muokkaa-vaihtoehdon ja tarvitsemme tätä. Klikkaa "Asetukset" ja se avaa aivan tutut iTunes-asetukset.

Mac-käyttäjät: Napsauta vain iTunes valikosta ja jatka sitten Asetukset.

Vaihe # 3. Napsauta välilehden vaihtoehdoista "Laitteet."

Vaihe # 4. Tarkista "Estä iPodien, iPhonien ja iPadien automaattista synkronointia"

Vaihe # 5. Klikkaus OK kerran tehty.

Ehkä, käynnistä iTunes uudelleen varmistaaksesi, että asetukset ovat todella tulleet voimaan.

Mitä se todella tekee

  • Se auttaa estämään ärsyttävän hitaan automaattisen synkronoinnin laitteen ja tietokoneen välillä. Joskus, vain joskus, et halua synkronoida ollenkaan, eikö?
  • Useimmissa tapauksissa huomaat myös, että iTunes ei välttämättä käynnisty automaattisesti laitteen liittämisen jälkeen. Joten joo, tämä on myös ratkaisu iTunesin pysäyttämiseen automaattisesta käynnistyksestä

Huomaa, että sinun on synkronoitava manuaalisesti, jos haluat, että tietosi synkronoidaan tietokoneen kanssa.

Huomaa myös, että tämä koko asia ei vaikuta latausprosessiin, joten iPhone latautuu riippumatta siitä, mitä asetuksia käytät.

Siinä kaikki!

Uusimmat viestit