4 syytä miksi Safari on parempi kuin mikään muu selain

Vuosien varrella Apple on huvittanut ihmisiä luovilla ja innovatiivisilla tuotesuunnitelmillaan. Kun puhumme tehokkuudesta ja suorituskyvystä, muilla tuotemerkeillä ei ole helppoa olla samassa tasossa Applen kanssa.

Applen tuotepaketti sisältää iPadin, iPhonen, iPodin, Apple TV: n, HomPodin, Apple Watchin ja Macin. Apple on maailman merkittävin teknologiayritys, joka tuottaa lähes 215 miljardia dollaria vuodessa. Yritys on luokiteltu useita kertoja maailman arvokkaimmaksi tuotemerkiksi korkean brändiuskollisuutensa vuoksi.

Safari voittaa muut selaimet, joissa on enemmän turvallisuutta ja yksityisyyttä

Apple Safari ja sen ominaisuudet

Safari on oletusselain, joka tulee iPhoneen, iPadiin ja Maciin. Aluksi se oli melko hidas ja yhteensopimaton verkkotekniikoiden kanssa. Mutta huolimatta kaikesta käyttäjien kritiikistä, Apple tuo viime vuosina Safari-selaimessa vallankumoukselliset muutokset. Se on paras selain jokaiselle Mac-käyttäjälle.

Ihmiset vertaavat sitä yleensä moniin muihin selaimiin, kuten Mozilla Firefox ja Opera, mutta Safari voittaa kilpailijansa poikkeuksellisilla ominaisuuksillaan.

# 1. Yksityisyyden parantaminen

Kuvan lähde: Creative-Commons-Images.com

Suurin osa ihmisistä on hyvin tietoinen yksityisyydestään ja henkilökohtaisista tiedoistaan ​​eikä halua kenenkään jakavan niitä ilman heidän lupaansa.

Monet verkkoselaimet myyvät käyttäjätietoja, koska aina kun käytät tällaisia ​​selaimia, he pyysivät sijaintiasi. Lisäksi he voivat tehdä ehdotuksia hakutuloksidesi perusteella, koska he ovat keränneet online-selauksesi tiedot.

Ilmeisesti joillekin ihmisille se on ok. Mutta suurin osa käyttäjistä tuntuu loukkaantuneelta, koska he eivät halua nähdä ehdotettuja mainoksia joka kerta, kun he siirtyvät verkkoon. Tässä Safarilla on etu muihin selaimiin nähden, koska se tarjoaa nopean, päivitetyn selauskokemuksen ilman vuotoja heidän yksityisistä tiedoistaan.

Vaikka Apple kerää tietoja Safarista, se tarkistaa Web-sivujen laadun ja vahvuuden sekä käyttäjien kokemuksen siitä, ovatko he tyytyväisiä.

# 2. Sisältösuodattimet

Kuvan lähde: Blog.iPeaders.in

Sisällön suodattamiseen on tarjolla monia mainoksia estäviä ohjelmistoja ja laajennuksia. Nämä työkalut ovat varsin käteviä, kun haluat estää kaikki pommitetut mainokset vierailemillasi verkkosivuilla.

Verkkoselain, johon on asennettu mainosten esto-ohjelmisto, lataa ensin sivustot ja tarkastelee sitä sitten täydellisen analyysin jälkeen ja poistaa mainokset. Nyt nämä asiat vievät jonkin aikaa ja tekevät surffauksesta hitaampaa.

Apple Safari on erittäin luova tässä menetelmässä. Se tarjoaa sisällön esto-sovellusliittymän, josta käyttäjät voivat estää mainokset lataamatta verkkosivua. Jotkut Internet-palvelut, kuten Charter Spectrum, tarjoavat myös ilmaisia ​​tietoturvapaketin palveluja, jotka suojaavat järjestelmääsi, estävät mainoksia ja estävät luvattoman käytön.

# 3. Reader-tilanäkymä

Safari tarjoaa poikkeuksellisen ominaisuuden lukijoille, jotka rakastavat tutkia blogeja ja artikkeleita verkossa. Reader-tila poistaa kaiken ei-toivotun sisällön verkkosivulta ja tarjoaa käyttäjälle puhtaan, kirkkaan ja helposti luettavan sisällön.

Tämä ominaisuus tekee lukemisesta melko helppoa, koska voit tarkastella koko verkkosivustoa ilman muita mainoksia tai ponnahdusikkunoita. Vaikka muissa selaimissa sinulla on oltava mainosten esto tai sinun on ladattava sisältö vain, voit lukea sen selvästi, mikä on melko aikaa vievä tapa kenellekään.

# 4. Akun käyttöiän parantaminen

Kuvan lähde: Pixabay.com

Safarin parasta on, että se ei ole kovin resursseja vievä verrattuna muihin selaimiin. Jos käytät monia laajennuksia ja mainosten estotyökaluja, useimmiten ne kuluttavat puolet RAM-muististasi, ja silloin muissa toiminnoissa hidastuu melkoisesti.

Siinä on myös parannettu kiihdytyspainike, joka pysyy oletusarvoisesti päällä; tämä tarkoittaa, että jos se haluaa kuluttaa enemmän resurssejasi kuin tavallisesti, selaimella on siihen valtuudet. Safari on tehokas selain, joka käyttää laitteistoa optimoidulla tavalla, jotta käyttäjä ei kokea toimintansa pysähtymistä.

Muut selaimet käyttävät akkua niin paljon kuin pystyisivät, ja joskus käyttöjärjestelmä antaa sinulle varoituksen kennon äärimmäisestä käytöstä, kun taas Safari kuluttaa mahdollisimman vähän akkua optimoidulla tavalla, mikä auttaa solua pitämään käyttöikänsä maksimi .

Kirjautua ulos…

"Turvallisuus ensin" on mantra, jonka Apple on ottanut käyttöön pitkään. Safarin selauskokemus antaa sinulle tämän turvallisuuden kaikilla tavoilla. Verkkoselaimet etsivät jatkuvasti tarkistaakseen yksityiset tietosi ja selaamistottumuksesi. Tämä antaa heille paljon käyttäjätietoja, joita mainostajat voivat käyttää. Näin ei ole Safarissa, josta tulee turvallinen selain miljoonille käyttäjille.

Koska puhumme Safarista, voit viitata siihen:

  • Kuinka sallitaan Safarin tallentaa salasanoja verkkosivustoille iPhonessa ja iPadissa
  • Kuinka näyttää verkkosivustokuvakkeet Safari-välilehdissä iPhonessa tai iPadissa
  • Safari ei toimi iPhonessa ja iPadissa? Tässä on joitain pikakorjauksia

Uusimmat viestit