Parhaat iPhone SE -vyöklipit vuonna 2021

Olemme listanneet parhaat iPhone SE -vyönkotelon kotelot, jotka voit työntää vyösi. IPhone SE on turvallinen vyökiinnittimien kestävien materiaalien sisällä; Lisäksi magneettikiinnike pitää tiukasti kiinni iPhonestasi, vaikka olisit matkoilla tai kävelit tungosta. Tutkitaan luetteloa!

# 1. Zizo Bolt -sarja

Zizon Bolt-sarjan kotelot ovat mahtavia suojaavia. Niissä on erittäin kestävä kotelo, joka selviää kolhuista vaivattomasti.

Kiinteän vyöpidikkeen avulla voit pitää laitteen tukevasti kiinni laukussa tai vyössä. Taitettavan jalustan ansiosta kansi voi myös parantaa median katselua. Lisäksi sisäänrakennetulla näytöllä on 9H-kovuus, joka tarjoaa oleellisen suojan kosketusnäytölle.

USP: Erittäin suojaava rakenne

Tutustu Amazoniin

# 2. Koteloitu SlimSHIELD

SlimSHIELD on yksi iPhone SE: n ihastuttavimmista raskaista koteloista. Käyrän edellä on vankka PCR-rakenne, joka voi pitää pienikokoisen älypuhelimesi suojattuna pudotuksilta.

Urheilussa on liukumaton ulkokuori ja ergonominen muotoilu, joka tarjoaa halutun kätevän pitää iPhonea. Älypuhelimesi ei siis pudota käsistäsi.

Etuhuopa lisää turvallisuutta estämällä pintaa koskemasta näyttöä. Lisäksi vyöpidike on irrotettava, jotta voit päästä eroon turhasta massasta pitämään älypuhelinta kätevämmin.

USP: Parannettu pito

Tutustu Amazoniin

# 3. PTUNA

PTUNA on eräänlainen kotelo, joka on täysin suunniteltu tarjoamaan 360 asteen suoja iPhoneen. Kova muovinen sisustus ja pehmeän kumin silikonipinta tekevät siitä iskunkestävän.

Voit helposti kiertää vyöpidikettä pitämään älypuhelinta turvallisesti. Lisäksi lonkkakotelo jättää hyödyllisen jalustan roolin, jotta voit katsella mediaa vaakasuunnassa.

Korkealaatuisella näytönsuojalla kosketusnäyttö pystyy estämään naarmuja.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 4. Debin

Debin on ottanut käyttöön yksinkertaisen mutta erittäin käyttäjäystävällisen kotelon. Tämä suojus sopii iPhone SE: lle kestävällä kannella. Pehmeällä sisävuorella se kestää pieniä kolhuja ja pitää myös naarmut poissa.

Siinä on kaksi lisäsilmukkaa turvallisuuden parantamiseksi. Pääasiassa vahvan magneettisen sulkemisen ansiosta kotelo varmistaa, että laite pysyy turvallisesti sisällä.

USP: Vyöpidike kahdella lisäsilmukalla

Tutustu Amazoniin

# 5. WizGear

Jos haluat saada hyvän raskaan kotelon edulliseen hintaan (8,99 dollaria), tämä "WizGear" -tarjous olisi oikea tapa edetä.

Kotelo on valmistettu kestävästä polykarbonaattimuovista, joka kestää iskuja. Kumipinnoitteella se tarjoaa ergonomisen otteen.

Lonkkakotelon avulla voit kuljettaa iPhonea kätevästi, mutta voit myös käyttää laitetta handsfree-laitteena. Lisäksi vyöpidikkeen avulla voit sijoittaa laitteen sekä vaaka- että pystytilaan.

USP: Useita katselukulmia

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää!

Joten kumpi pidät eniten? Älä jaa valintasi kanssamme kommentissa.

Uusimmat viestit