Parhaat akkukotelot iPhone Xs Maxille vuonna 2021

IPhone Xs Maxin vankka 3 179 mAh: n akku vie sinut läpi päivän. Tehokäyttäjä voi kuitenkin olla erilainen ja tarvita jotain, mikä voi auttaa laitetta kestämään koko päivän. Luettelo parhaista iPhone Xs max -akkuista on laaja-alaista käyttöä, olipa kyseessä sitten pelaaminen tai matkustaminen. Etkö pidä isoista akkukoteloista? Luulen, että monet meistä eivät tykkää pukeutua raskaisiin kansiin. Onneksi on olemassa melko vähän tarpeeksi ohuita tapauksia, jotta ne näyttävät tuntuvilta (ellei röyhkeiltä) iPhonessa. Tutustu seuraavaan kokoelmaan ja osta paras akku iPhonellesi.

 1. Applen älykäs akkukotelo
 2. Mophien suojakotelo
 3. OMEETIE 5000mAh ohut akkukotelo
 4. Trswyop kannettava akkukotelo
 5. QTshinen 7800 mAh: n akkukotelo
 6. Lonlif-akkulaturin suojakotelo
 7. NEWDERY Langaton latausakku
 8. Snowpink-suojakotelon laturi
 9. Alpatronix-akkukotelo langattomalla Qi-latauksella
 10. VOOE 7800mAh kannettava akkukotelo

1. Applen älykäs akkukotelo

Jotkut saattavat kiistää Applen älykotelon mojovan hintalappun. Tehokkuuden ja älykkyyden suhteen kaikki tällaiset negatiiviset tekijät siirtyvät takapolttimelle.

Se integroituu esimerkiksi iOS: ään, jotta voit tarkistaa iPhonen akun keston ilmoituskeskuksen tai lukitusnäytön kautta. USB-PD-yhteensopivalla laturilla voit jopa ladata akun nopeasti takaisin tarvittaessa. Lisäksi kotelo on yhteensopiva myös langattoman latauksen kanssa.

USP: Applen tuote

Tutustu Amazoniin

2. Mophien suojakotelo

Hanki 1720 mAh: n teho, joka vastaa 34 tunnin akkua, vaikka olisitkin ajon aikana. Mophie lainaa ohuen, kevyen profiilin, joka näyttää ja tuntuu hyvältä kädessäsi. Qi-yhteensopivuutensa ansiosta sinun ei tarvitse koskaan olla huolissasi kaapeleista.

Voit vain asettaa puhelimen tehokkaaseen langattomaan laturiin ja ladata sekä puhelimen että akun. Suunniteltu toimimaan saumattomasti iPhonen kanssa, kotelo mahdollistaa myös jatkuvan synkronoinnin ja tiedonsiirron. Lisäksi reunasta reunaan -suunnittelu ja rahalaitossertifikaatti varmistavat, että laite pysyy suojattuna.

USP: 34 tunnin kokonaisakku

Tutustu Amazoniin

3. OMEETIE 5000mAh ohut akkukotelo

OMEETIE-akkukotelon kapasiteetti on 5000 mAh. Tämän erottaa kevyt ja taskuystävällinen muotoilu. Laadukkaiden materiaalien ja reunasta reunaan -peiton ansiosta myös iPhonen suojaus hoidetaan.

Älä valitse synkronoinnin tai lataamisen välillä, liitä vain iPhone Maciin tai muuhun tietokoneeseen ja hyödynnä samanaikaista synkronointia ja lataamista. Takana olevien neljän LEDin avulla voit tarkistaa kotelon jäljellä olevan virran.

USP: Kevyt muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. Trswyopin kannettava akkukotelo

Hanki jopa 200%: n akkuvarmuus, jotta saat parhaan mahdollisen tehon iPhone Xs Max -laitteestasi. 7800 mAh: n akku voi lainata sinulle 17 tuntia puheaikaa, 12 tuntia selaamista, musiikkia 60 tuntia tai videoita 13 tuntia.

Voit käyttää salamakaapelia lataamaan, synkronoimaan ja siirtämään tietoja samanaikaisesti. Sisäinen turvasiru suojaa laitetta oikosululta, ylikuumenemiselta ja ylilataukselta. Kevyt ja kätevä kotelo on kätevä ja taskuystävällinen.

USP: Pitkä latausaika

Tutustu Amazoniin

5. QTshine 7800mAh -akku

6500 mAh: n suuritehoinen akun latauskotelo on 360 asteen suojapuskurin muotoilu. Joten yhdessä mehun kanssa laitteesi ansaitsee myös suojan. CE-, FC- ja RoHS-sertifioitu korkealaatuinen polymeeriakku jatkuu, kuten ylikuumeneminen, oikosulku, ylikuormitus ja purkautuminen.

Synkronointitekniikka tukee samanaikaista latausta ja tiedonsiirtoa. Kotelo ei kuitenkaan tarjoa tukea esimerkiksi kiinteille kuulokkeille ja langattomalle lataukselle.

USP: 360 asteen suoja

Tutustu Amazoniin

6. Lonlifin akkulaturin suojakotelo

Lonlif tarjoaa älykkään ja tehokkaan tavan asentaa ja irrottaa kotelo iPhonen akkukoteloiden valmistamisen taidoista. Kiehtova tosiasia tekee työstä melko yksinkertaisen.

Kannettavalla laturilla on 5000 mAh: n akku, joka voi lisätä älypuhelimeen noin 120% akun käyttöikää. Tämä tarkoittaa 15 tuntia Internetin käyttöä, jopa 18 tunnin videotoistoa tai 65 tunnin äänentoistoa.

USP: Magneettinen yläosa

Tutustu Amazoniin

7. NEWDERY Langaton latausakku

Tämä tehokas 6000 mAh: n litiumpolymeeriakkukotelo voi tuottaa tehokkaasti 130% ylimääräistä virtaa iPhone XS Max -laitteellesi. Se on valaistu ja kannettava, mikä tekee siitä täydellisen matkustamiseen. Lisäksi se tukee myös salamakuulokkeita,

Se tukee langatonta latausta, jonka avulla voit ladata sekä puhelimen että kotelon samanaikaisesti pidempään varmuuskopioon. Lisäksi TPU-materiaali tarjoaa erinomaisen suojan laitteen reunoille. Hieman kohotetut huulet estävät näytön ja kameran naarmuuntumisen tasaisiin pintoihin.

USP: Kannettava matkoille

Tutustu Amazoniin

8. Suojaava akkulaturin kotelo Snowpinkiltä

Vaikuttava kaksiosainen muotoilu tekee asennuksesta ja irrotuksesta saumattoman ja sujuvan. Liu'uta laite vain onteloon ja sulje ylempi salpa. Toinen ominaisuus, joka tekee siitä turvallisen panoksen säännölliseen käyttöön, on synkronointisuunnittelu.

Tämän seurauksena sinulla ei ole ongelmia synkronoitaessa laitetta tietokoneen kanssa. Iskunkestävä rakenne, paristokotelo voi torjua satunnaiset iskut. Elinikäisen takuun myötä Snowpink näyttää olevan pitkän aikavälin mahdollisuus.

USP: Vaikuttava kaksiosainen muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. Alpatronix-akkukotelo langattomalla Qi-latauksella

Alpatronix tuo paristokotelon, joka lupaa optimaalisen suorituskyvyn. 5000 mAh: n UL-testattu akku antaa jopa 120%: n latauksen iPhonellesi. Sertifioitu salamasiru takaa 100% yhteensopivuuden iOS, Apple Pay ja CarPlay.

Akkukotelo tarjoaa myös yhteensopivuuden Qi-langattoman latauksen kanssa, mikä antaa sinulle tauon sotkuisista kaapeleista. Vaikka kotelo ei ole iskunkestävä, se suojaa olennaisesti jokapäiväiseltä kulumiselta. Kohotetut kehykset varmistavat, että näyttö ja kameran linssi ovat naarmuuntumattomia.

USP: Apple Pay- ja CarPlay-yhteensopivuus

Tutustu Amazoniin

10. 7800mAh kannettava akkukotelo VOOE: lta

Jos etsit tyylikästä, yksinkertaista mutta tehokasta akkua, tämä voi olla loistava vaihtoehto. 7800 mAh: n avulla voit nauttia ylimääräisestä 17 tunnin puheaikasta tai 13 tunnin videoaikasta. Irrotettava yläkansi mahdollistaa helpon asennuksen ja poistamisen.

Edistyneet akusirut suojaavat laitetta ylikuormitukselta, oikosululta ja ylikuumenemiselta. Synkronointitekniikan avulla voit synkronoida irrottamatta akkukoteloa. Kova kuori takaa optimaalisen suojan, pitää naarmut, naarmut ja iskut loitolla.

USP: 7800mAh akku

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Ladataan ...

Ihanteellinen akkukotelo on se, joka ei lisää irtotavaraa laitteellesi. Vaikka täydellistä akkua on vaikea löytää, saatat löytää yhden tai kaksi yllä olevasta luettelosta. Akkukotelot ovat käteviä varsinkin kun olet matkalla tai ehkä olet seikkailumatkalla.

Tutustu muihin iPhone Xs Max -lisävarusteisiin:

 • Parhaat iPhone Xs Max -kotelot
 • iPhone Xs Max Kickstand -kotelot
 • Parhaat iPhone Xs Max -lompakkokotelot
 • Parhaat iPhone Xs Max -kotelot

Minkä akkukotelon haluat ostaa iPhone Xs Max -puhelimeesi? Jaa palautteesi meille kommenttikentässä.

Uusimmat viestit