Parhaat iPhone 6s / 6s Plus -autotelineet vuonna 2021

Kaikki valmistautuneet seuraamaan matkaa tai navigoimaan GPS: n avulla? Haluat valita yhden parhaista iPhone 6s / 6s Plus -autotelineistä, jotta sinulla olisi paljon parempi handsfree-kokemus tien päällä.

360 asteen kiertämisen ansiosta nämä auton kiinnikkeet tarjoavat optimaalisen katselukulman. Ne tarttuvat helposti useimpiin pintoihin ja pitävät iPhonen turvallisesti paikallaan. Lisäksi ne on suunniteltu pienikokoisiksi ja kevyiksi, jotta voit helposti kuljettaa niitä. Käy läpi tämä luettelo iPhone 6s / 6s Plus -puhelimen 10 suosituimmista autotelineistä saadaksesi yhden älypuhelimeesi!

Pikalinkit:

 • Bestrix
 • Ainope
 • SOAIY
 • Newward
 • TaoTronics
 • XSPUS
 • OLLA
 • iOttie
 • TechMatte
 • Mpow

# 1. Bestrix

CD-korttipaikan avulla Bestrix on kiinnitetty turvallisesti ilman liimoja tai imukuppeja. Autotelineen mukana tulee 360 ​​asteen pyörivä pää, joka tarjoaa optimaalisen katselukulman upeaan handsfree-kokemukseen.

Säädettävä puristin varmistaa, että iPhone pysyy tiukasti ehjänä paikoillaan, ja auttaa myös helposti kiinnittämään ja purkamaan laitettasi. Kiinnityspidike on kevyt ja helppo kuljettaa. Vielä tärkeämpää on, että sinun ei tarvitse poistaa koteloa älypuhelimen täydelliseen asentamiseen.

USP: 360 asteen pyörivä pää

Tutustu Amazoniin

# 2. Ainope

Erittäin tukevan rakenteen omaava Ainope on suunniteltu olemaan älypuhelimesi pitkäaikainen kumppani. Siinä on vakaa varsi, joka pitää iPhonesi tukevasti. Tahmean imurakenteen ansiosta autoteline voi tarttua kojelautaan tai tuulilasiin tasaisesti.

Voit säätää, että teleskooppivarsi voi ulottua 3,1 - 5,1 tuumaa haluttujen katselukulmien saamiseksi. Pallonivel 360 ° kiertämällä voit asettaa iPhonen sekä pysty- että vaakasuoraan. Lopuksi Ainope-autotelineelle myönnetään yhden vuoden takuu.

USP: Optimaaliset katselukulmat

Tutustu Amazoniin

# 3. SOAIY

SOAIY tarjoaa 3-in-1-monitoiminnot. Joustavan hanhenkaulan ja 360 asteen pyörivän ansiosta voit sijoittaa älypuhelimesi vaakasuoraan, pystysuoraan tai jopa kallistaa sitä haluamallasi tavalla, jotta saat parhaan katselukulman.

Laajennettava kahva, jossa on luistamattomat jalat ja pinta, pitää laitteen tiukasti lukittuna. On sivupainike, joka tarjoaa mukavan yhden käden käytön. Lisäksi se toimii pätevänä autolaturina ja virtaa kahteen laitteeseen kerralla.

Siinä on myös pyöreä LED-näyttö auton volttimittari, joka näyttää ajoneuvosi akun jännitteen, laitteen latausjännitteen ja latausvirran.

USP: Autoteline turvallisella laturilla

Tutustu Amazoniin

# 4. Newward

Newward-autotelineessä on pitkä, jopa 13 tuuman varsi, joka pitää iPhonen lähellä näköäsi. Tahmea geeliimukuppi antaa autotelineen tarttua tiukasti useimpiin pintoihin.

Voit säätää sitä helposti mukavimmaksi katselukokemukseksi. Lisäksi voit helposti asentaa ja poistaa laitteen ilman mitään ongelmia. Lopuksi, autotelineessä on neljä värivaihtoehtoa.

USP: Vahva tahmea geeliimukuppi

Tutustu Amazoniin

# 5. TaoTronics

TaoTronics on pohjustettu pitämään iPhonettasi tasaisesti tarjoamaan upeita handsfree-kokemuksia. Tämän autotelineen mukana tulee erittäin vahva imukuppi, jossa on tahmea geeli, joka tarttuu tiiviisti useimpiin pintoihin.

Pehmustettu selkä ja kätevä säätövipu pitävät laitteen naarmuuntumattomana. Koska se on täysin säädettävissä, sinulla on suuri katselukulma. Yksinkertainen vapautuspainike varmistaa, että sinulla ei ole haittaa laitteen purkamisen yhteydessä.

USP: 180 asteen pidennettävä varsi

Tutustu Amazoniin

# 6. XSPUS

Minusta XSPUS on erittäin vaikuttava. On olemassa pari ominaisuutta, jotka tekevät tästä autotelineestä näyttämisen arvoisen. Ensinnäkin, siinä on turvallinen lukitusmekanismi, joka pitää iPhonen ehjänä.

Toiseksi voit hienosäätää jatkettavan varren, jotta katselukulmat olisivat mukavampia. Imukupin avulla puhelimen pidin voi kiinnittää kojelaudan helposti.

Pikanäppäimen avulla voit helposti poistaa älypuhelimesi. Lisäksi tukeva rakenne auttaa sitä kestämään kolhuja.

USP: Tukeva rakenne

Tutustu Amazoniin

# 7. OLLA

Yksi BE-autotelineen arvostetuimmista ominaisuuksista on yhden käden käyttö. Näin ollen sinulla ei ole mitään ongelmia laitteen asennuksessa tai purkamisessa tien päällä. Aivan kuten mikä tahansa muu huipputeline, myös se voidaan säätää täysin vastaamaan erityisiä katselutarpeitasi. Se pitää laitteen turvallisesti lukittuna. Valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, tämä universaali autoteline on erittäin kestävä.

USP: Nopea asennus ja poisto

Tutustu Amazoniin

# 8. iOttie

Yksi iOttie-autotelineen parhaista ominaisuuksista on, että voit helposti poistaa sen. Toisin kuin muut pinnalle tarttuvat kiinnikkeet, tämä autoteline voidaan irrottaa helposti. Lukitusvipu auttaa asentamaan kiinnikkeen vaivattomasti. vedä alas vipu kerran tasaisille pinnoille ja vedä alas vipu kahdesti tekstuuripinnoille.

Lisäksi voit asentaa tämän kiinnikkeen auton kojelautaan ja tuulilasiin; mukavuuden ja mukavuuden mukaan voit päättää, mihin haluat sijoittaa iPhonen. Varmista ennen asennusta, ettei pinta ole likainen tai pölyinen.

USP: Helppo ja turvallinen lukitusmekanismi

Tutustu Amazoniin

# 9. TechMatte

Toinen magneettinen tuuletusaukon kiinnike, mutta tämä on TechMattelta. Tällä autotelineellä on kompakti ja taloudellinen muotoilu; tämä kiinnike on erittäin helppo asentaa auton tuuletusaukkoon. Aseta vain ohut MagGrip-levy iPhonen suojakotelon sisään ja kiinnitä pieni MagGrip-magneettikiinnike auton tuuletusaukkoon.

Magneettinen voima varmistaa, että iPhone on vakaa; koska tämä autoteline ei kiinnitä iPhoneasi, voit nauttia keskeytyksettömästä toiminnasta puhelimellasi.

USP: Vahvat neodyymimagneetit

Tutustu Amazoniin

# 10. Mpow

Tämä Mpow-tarjous on yksi Amazonin rakastetuimmista (neljä tähteä 7K-asiakasarvostelusta). Joten mikä tekee tästä autotelineestä erottuvan?

Ensinnäkin, sillä on kestävä rakenne ja siinä on ylivoimainen lukitusmekanismi. Ja toinen, kääntyvä pallopää on täysin käännettävissä varmistaakseen, että katselukulma on optimaalinen.

Voit säätää käsivarren leveyttä helposti painamalla painiketta. Taitettavien kiinnitysjalkojen avulla voit ladata laitteen vaivattomasti. Lisäksi voit valita Mpow: n kolmella hyvännäköisellä värillä, kuten mustalla, harmaalla ja punaisella.

USP: Taitettavat pitojalat

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Kirjautua ulos

Millä tavalla nämä autotelineet eroavat kilpailijoistaan? Jaa arvokasta palautettasi alla oleviin kommentteihin.

Minulle kolme pääominaisuutta tekee näistä kiinnitystelineistä erottuvan. Mahdollisuus tarjota optimaalinen katselukulma, pitää laitetta tukevasti ja suojata älypuhelinta tyhjästä. Lisäksi ne ovat erittäin kevyitä ja pienikokoisia.

Haluat tarkistaa myös nämä viestit:

 • Parhaat iPhone 6s / 6s Plus -autolaturit
 • iPhone 6s / 6s Plus Bluetooth-kuulokkeet

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit