Parhaat videosoittimen sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Vaikka iPhonessasi ja iPadissasi on oletuksena sisäänrakennettu videosoitin, se voi tehdä vain niin paljon. Esimerkiksi se ei voi toistaa monenlaisia ​​formaatteja tai tukiominaisuuksia, kuten optimoituja tekstityksiä. Joten, kuten kameran tai taustakuvan sovellusten kohdalla, on olemassa paljon kolmansien osapuolten vaihtoehtoja, jotka tarjoavat ylimääräisiä toimintoja ja joustavuutta. Lisäksi useimmat ovat myös vapaasti käytettävissä. Valitse valinta näistä parhaista videosoittimen sovelluksista iPhonelle ja iPadille.

 1. PlayerXtreme
 2. Valaa
 3. OPlayer Lite
 4. VLC mobiililaitteille
 5. MX-videosoitin
 6. nPlayer Lite
 7. KM Player
 8. sPlayer
 9. iVideo Player HD
 10. 8player Pro

1. PlayerXtreme

Nimensä mukaisesti tämä sovellus tarjoaa äärimmäisen tuen kaikille videotoistotarpeillesi. Se tukee melkein kaikkia tiedostotyyppejä, mukaan lukien mkv, m4a, div, avi, flv, mpg ja paljon muuta. Se sisältää myös alan standardin mukaisen HD-äänen tuen.

Voit myös lisätä tekstitystiedostoja useilla kielillä tai ladata ne reaaliajassa. Lisäksi voit lähettää videoita ja elokuvia suuremmille näytöille Apple AirPlayn, Rokun tai Chromecastin avulla.

Hinta: Ilmainen (PlayerXtreme Pro - 2,99 dollaria)

ladata

2. Infusoi

Infuse yhdistää iTunesin ja muun sisällön välisen kuilun. Sovelluksen käyttöliittymä on mielenkiintoisempi verrattuna muihin videosoittimiin. Odotetusti se tukee lähes kaikenlaisia ​​videoformaatteja.

Lisäksi voit selata ja toistaa videoita, jotka on tallennettu tietokoneellesi tai Maciin, sovelluksiin, kuten Plex, Emby ja Jellyfin, tai pilvipalveluihin, kuten Google Drive, Dropbox, OneDrive jne. Ei synkronointiprosessia!

Hinta: Ilmainen (Infuse Pro kuukausittain - 0,99 dollaria)

ladata

3. OPlayer Lite

Etsitkö luotettavaa elokuvasoitinsovellusta iPadille tai iPhonelle? OPlayer on ollut toiminnassa yhdeksän vuoden ajan ja parantunut jatkuvasti erilaisilla ominaisuuksien parannuksilla. Se voi käsitellä melkein mitä tahansa video- tai äänimuotoa, jonka heität siihen saumattoman kokemuksen saamiseksi.

Lisäksi voit säätää toistonopeutta välillä 0,1x ~ 4,0x. Lisäksi se tukee vaakasuuntaista toistoa, vaikka pystysuunnan lukitus olisi päällä laitteessasi. Lisäksi, kun sovellus menee taustalle, videosi toistoa voidaan jatkaa keskeytyksettä.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

4. VLC mobiililaitteille

VLC on yksi yleisimmin käytetyistä mediasoittimista Macissa, PC: ssä, matkapuhelimissa ja tableteissa. Se on saatavana ilmaiseksi myös iPhonellasi ja iPadillasi. Parasta siinä on sen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Sinun ei tarvitse viedä enempää kuin 5 minuuttia tietäessäsi tätä mediasoitinta.

VLC-soitin tukee melkein kaikkia videoformaatteja. Lisäksi se tukee edistyneitä tekstityksiä ja on täysin yhteensopiva SSA: n kanssa. Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat moniraitainen ääni ja toistonopeuden hallinta.

Hinta: Vapaa

ladata

5. MX-videosoitin

Tämä on erinomainen videosoitinsovellus iPhonelle ja iPadille, jonka avulla voit nopeasti leikata videoiden mielenkiintoisimmat tai suosikkiosat ja tallentaa ne galleriaasi. Se on erittäin kätevää, jos haluat jakaa tietyn osan elokuvasta ystävän kanssa.

Tietenkin se tukee kaikkia suosittuja videoformaatteja, joten voit katsella elokuvia ilman vaivaa tiedostojen muuntamiseen. Voit myös hallita useita näkökohtia, kuten toistonopeutta ja kirkkautta.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 0,99 dollaria)

ladata

6. nPlayer Lite

Tämän videosoittimen avulla voit muokata monia tekijöitä, kuten näytön kokoa, tekstityksen sijaintia, tekstityksen kirjasinkokoa, kirkkautta ja muuta. Tietysti kaikki suositut tiedostomuodot ovat tuettuja, joten et koskaan häiritse.

Lisäksi voit säästää tilaa laitteellasi, koska tässä sovelluksessa on tehokkaita ja erilaisia ​​verkkotekniikoita, joiden avulla voit suoratoistaa mediaa etälaitteista. Joten sinun ei tarvitse tallentaa asioita paikallisesti iPhoneen tai iPadiin.

Hinta: Vapaa

ladata

7. KM-soitin

KMPlayerin on ladannut yli 300 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa. Se on ilmainen koodaussoitin, joka toistaa melkein kaikenlaisia ​​videotiedostoja. Sovellus tukee myös kosketuseleitä videotiedoston ohittamiseksi, eteenpäin tai taaksepäin.

Lisäksi siinä on monipuolisia ominaisuuksia, kuten pikanäppäin, videon zoomaus ja siirto, soittolistan asetukset, tekstitysten asetukset ja paljon muuta. Voit jopa muuttaa median kirkkautta, kontrastia, sävyä, kylläisyyttä ja gammatietoja.

Hinta: Vapaa

ladata

8. sPlayer

sPlayer erottuu puhtaasta ja minimalistisesta käyttöliittymästä. Se saattaa näyttää yksinkertaiselta, mutta se huokuu hienostuneisuutta ja toimivuutta. Se pystyy käsittelemään kaikkia videoformaatteja ja tarjoaa tehokkaan verkkotekniikan, jonka avulla voit toistaa mediaa suoraan tietokoneelta tai NAS: lta.

Lisäksi se tukee erilaisia ​​eleitä, joten voit vain liikuttaa sormiasi säätääksesi toiston sijaintia, tekstityksen kirjasinkokoa, äänenvoimakkuutta ja kirkkautta. Mikä tärkeintä, siinä on kansioiden salaus, joka auttaa pitämään median yksityisenä.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 2,99 dollaria)

ladata

9. iVideo Player HD

iVideo Player HD: n avulla voit toistaa videoita verkossa noin 16 suositun videosivuston kanssa. Voit järjestää median soittolistoiksi personointia varten. Useiden videoformaattien, kuten AVI, MP3, WAV, AAC, MOV, MP4, WMV, ja muun tuen avulla se varmistaa, että sinulla ei ole yhteensopivuusongelmia.

Lisäksi se toimii myös videon muokkaussovelluksena, jolla on mahdollisuus leikata leikkeitä ja tallentaa ne laitteeseesi. Tietenkin voit hallita ja poistaa videoita milloin haluat. Voit myös jakaa suosikkisi ystävien kanssa Facebookin tai sähköpostin kautta.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 1,99 dollaria)

ladata

10. 8player Pro

Tämä iPhone- ja iPad-multimediasoitin on ollut käytössä jo kahdeksan vuotta, joten se on vakiintunut nimi. Se toistaa sekä paikallisesti tallennettuja mediatiedostoja että DLNA / UPnP-, SMB-, FTP-, Google Drive- ja Dropbox-palvelimilta tulevia tiedostoja.

Lisäksi voit kuratoida ja muokata musiikin soittolistoja sovelluksessa, mikä tekee siitä monitoimisen. Se tukee melkein mitä tahansa ajateltavaa mediatiedostomuotoa, joten se on all-in-one-ratkaisu kaikille käyttäjille.

Hinta: $3.99

ladata

Yhteenvetona!

Joten, oletko kokeillut jotakin näistä videosoittimen sovelluksista? Kerro meille alla olevissa kommenteissa, mitä haluat käyttää ja miksi.

Voit halutessasi kurkistaa:

 • Parhaat videoneuvottelusovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Video Chat -sovellukset iPadille ja iPhonelle
 • Paras videonmuokkausohjelmisto Macille
 • GAVI - Night Vision -videopuhelu iPhone-sovellus

Uusimmat viestit