Parhaat iPhone 6s -näytönsuojat vuonna 2021

Apple on suojannut iPhone 6s: n rungon avaruusteollisuuden alumiinilla ja sen päällä on uusi kemiallisesti vahvistettu lasi, joka suojaa upeaa näyttöä ja tarjoaa käyttäjälle esteettömän 3D-kosketuskokemuksen. Vaikka lasi on tukevampi, se on aina älykäs valinta vahvistaa iPhone 6s -näyttö näytönsuojalla. Ne voivat tukea iPhone 6: ta naarmuilta, iskuilta ja säröiltä.

1. Maxboost iPhone 6s Näytönsuoja

Suojaamaan iPhone 6s -sarjan yläosaa Maxboost tarjoaa todellisen ohuen karkaistun lasin suojan. Se on ohut, mutta suojaa erityisesti kaikilta iskuilta, naarmuilta ja naarmuilta. Täydellisesti pyöristetty muotoilu täydelliseen yhteensopivuuteen iPhone 6s: n 4,7 tuuman näytön kanssa.

Kosketusnäytön tarkkuus antaa 100%: n käytettävyyden 3D-kosketukseen. Ei hätää, se kestää hyvin vettä ja öljyä.

USP: Yliherkkyys

Tutustu Amazoniin

2. Voimateoria

Power Theory on mullistanut näytönsuojusten aikaisemman tuotannon. Tämä tuotemerkki valmistaa iPhone-näytönsuojaa korkealaatuisella japanilaisella Asahi-karkaistulla lasilla. Tämä erikoislasi ylläpitää iPhonen jälleenmyyntiarvoa ja suojaa laitteen näyttöä lialta, naarmuilta ja halkeamilta.

Se on erittäin ohut lasi, jonka avulla voit kokea iPhonen näytön täydelliset vaikutukset. Laitteen näytön suojaamiseksi Power Theory on käyttänyt 9H-luokitettua kovaa lasisuojaa.

USP: Kosketusnäytön herkkyys

Tutustu Amazoniin

3. Syncwire

Suojaa puhelintasi tällä karkaistulla lasilla varustetulla näytönsuojalla, joka voi itse poistaa kaikki ilmakuplat, kun liimataan automaattisesti näyttöön. Oleofobinen pinnoite pitää sormenjäljet ​​ja tahrat poissa, jotta näyttösi näkyisi selkeästi.

9H-kovuus pitää näytön suojattuna avaimilta, kolikoilta ja jopa veitsiltä taskussa.

Se on kolmen näytönsuojan pakkaus, johon kuuluu kolmen vuoden asiakastuki. Joten jos siinä on halkeamia ja ilmakuplia, saat helposti vaihdettavan.

USP: 3 vuoden asiakastuki

Tutustu Amazoniin

4. BRTONG

BRTONG-näytönsuojat iPhone 6s -puhelimelle on karkaistu lasisuoja 9H: n näytön kovuudella. Kuitenkin 0,3 mm ohut lasi kostuttaa kolhuja ja naarmuja erittäin hyvin. Reunat pyöristyvät ylöspäin suojaamaan näyttöä repeytyneiltä ja teräviltä esineiltä. Oleofobinen pinnoite vastustaa öljyä ja pitää näytön kirkkaana.

Vertailun vuoksi se maksaa liikaa vähemmän kuin muut tuotteet, ja se johtuu pääasiassa siitä, että se sisältää vain yhden näytönsuojan laatikon sisällä.

USP: Oleofobinen pinnoite

Tutustu Amazoniin

5. Supershieldz

“Supershieldz” on luotettava puolustaja iPhone 6: n kosketusnäytölle. Valmistettu korkealaatuisesta karkaistusta lasista, se on poikkeuksellisen tukeva.

9H-kovuuden ansiosta se on tarpeeksi vahva torjumaan naarmuja. Itse asiassa se voi suojata näytön jopa terävältä veitseltä.

Hydrofobisten ja oleofobisten pinnoitteiden ansiosta se pitää lian ja tahrat poissa varmistaen, että näyttö on edelleen sileä ja kirkas. Lisäksi Supershieldzilla on luotettava elinikäinen takuu.

USP: 9H kovuus

Tutustu Amazoniin

6. Herra Kilpi

Shield antaa sinulle kolme kappaletta karkaistua lasia, joka on yhteensopiva myös iPhone 6s: n ja iPhone 6: n kanssa. Tämä ballistisesta lasista valmistettu näytönsuoja suojaa puhelimesi näyttöä iskuilta ja naarmuilta.

Nauti kosketusnäytön tarkkuudesta kirjoittaessasi nopeasti iPhonen viestisovelluksissa, kuten WhatsApp, Telegram ja Messenger. Huomaa, että tämä suoja ei peitä iPhonen kaarevia reunoja, koska on mahdollista, että kuoriutuu ajan myötä.

USP: 99,99% teräväpiirtotarkkuus

Tutustu Amazoniin

7. amFilm

Yksinkertaisesti sanottuna amFilm on yksi markkinoiden hienoimmista näytönsuojista. Mikä tekee siitä erottuvan vaihtoehdon, on erittäin selkeä. Tämä tarkoittaa, että olet parantanut katselukokemusta.

Korkealaatuinen karkaistu lasi on erittäin herkkä kosketukselle. Joten sinulla ei ole mitään ongelmia, kun käytät 3D Touchia iPhonessa.

9H-kovuudella se suojaa näyttöä rikkoutumiselta ja naarmuilta. Lisäksi amFilm on saatavana kahdessa pakkauksessa samaan hintaan.

USP: Korkealaatuinen karkaistu lasi

Tutustu Amazoniin

8. Ailun

Ailun on suunnitellut koteloystävällisen suojakalvon iPhonellesi. Tämä suojus peittää 99,99% laitteen näytön ja jättää tarpeeksi tilaa kotelolle. Nauti paremmasta näytön vuorovaikutuksesta aina, kun käytät iPhonea. Tämä erittäin ohut (0,33 mm paksu) näytönsuoja tarjoaa riittävän kirkkauden laitteen visuaalisen sisällön katseluun.

Luotettava ja joustava näytönsuoja, joka lupaa täydellisen yhteensopivuuden kosketusnäytön herkkyyden kanssa. Ailun on valmistanut tämän näytön suojauksen, jonka kovuus on 9H; tämän lisäksi kalvo on varustettu oleofobisella pinnoitteella sormenjälkien vähentämiseksi.

USP: Paksuus 0,33 mm

Tutustu Amazoniin

9. Witkeen

Jos saat neljä ja puoli tähteä yli 14 000 asiakasarvostelusta, olet ehdottomasti kiitoksen arvoinen. Witkeen-näytönsuojassa on laserleikkaus, joka auttaa sitä saumattomasti näytöllä. Pyöristetyt reunat auttavat sitä tarjoamaan koko näytön suojauksen kosketusnäytölle.

Pääasiassa huippuluokan materiaalin ansiosta sillä on voimaa kestää iskuja ja kaataa kaavinta. Mitä tulee läpinäkyvyyteen, sinulla ei ole valituksia, koska se tarjoaa kristallinkirkkauden. Kaiken lisäksi Witkeen-näytön suojaimella on elinikäinen korvaustakuu.

USP: Koko näytön puolustus

Tutustu Amazoniin

10. JETech

JETechin erittäin hienovarainen tuote, mutta sen 0,33 mm paksu karkaistu lasi takaa ensiluokkaisen suojan. 9H-standardin lujuus voi jopa vastustaa veitsen naarmuja näytöllä. Kuten useimmissa näytönsuojuksissa, se mahdollistaa hyvän kosketuksen ja suuren läpinäkyvyyden paremman näytön saamiseksi. Pölytön, öljy- ja vedenkestävä lasisuoja on helppo asentaa yhdellä painalluksella.

USP: Pyöristetyt reunat

Tutustu Amazoniin

Ja siinä kaikki, ihmiset!

Suosikkisi?

Nyt on aika ilmoittaa minulle, mikä yllä olevista näytönsuojista on kiinnittänyt silmäsi. Lisäksi, jos haluat nähdä jonkin muun näytönsuojan yllä olevassa luettelossa, kerro siitä myös meille.

Haluat ehkä vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat iPhone 6s -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 6s -nahkakotelot
  • iPhone 6s Bluetooth-kuulokkeet
  • Parhaat iPhone 6s / 6s Plus -telakointiasemat

Uusimmat viestit