Top 10 Bluetooth FM-lähettimet iPhonelle vuonna 2021

Jos olet iPhone-käyttäjä, saatat tuntea online-radion. Löydät runsaasti online-radiosovelluksia App Storesta, ja jotkut ovat maksettuja ja jotkut ilmaisia. Monet iPhonen käyttäjät valitsevat kuitenkin FM-lähettimet. Aina kun haluat kuunnella musiikkia ilman Internetiä, FM-lähettimet ovat käteviä etenkin matkoilla. Kun aiot matkustaa, voit käyttää FM-lähettimiä sen sijaan, että käytät rahaa Internet-tietosuunnitelmiin tai Wi-Fi-verkkoon. Se on erinomainen tapa kuunnella soittolistoja suoraan iPhonesta.

1. LIHAN

Siunattu huomattavalla äänenlaadulla, LIHAN on tarpeeksi hyvä piristämään musiikkiaikaa. Sisäänrakennetussa mikrofonissa on melunvaimennustekniikka, joka pitää taustahäiriöt poissa puhelun aikana.

Kaksi USB-porttia varmistaa, että voit ladata useita laitteita samanaikaisesti. Toinen merkittävä ominaisuus on haluttu suojaus, jota se tarjoaa laitteen virransaannissa. Koska se on melko kompakti, se on helppo kuljettaa.

USP: Laadukas mikrofoni

Tutustu Amazoniin

# 2. Nulaxy KM18

Nulaxy KM18 on loistava auto-FM-lähetin, Bluetooth-vastaanotin tai auton äänisovitin. Se tunnistaa akun jännitetason nopeasti ja näkyy 1,44 tuuman nestekidenäytössä. Siksi pysyt ajan tasalla akun jännitteestä. 5V-2.1A-latausportin avulla voit ladata laitteesi turvallisesti.

Edistynyt häiriöiden ja melunvaimennustekniikka parantaa puhekokemustasi tarjoamalla selkeän äänen. Yksi KM18: n merkittävimmistä ominaisuuksista on laaja yhteensopivuus. Se toimii esimerkiksi iOS-laitteen, MP3- ja MP4-soittimien jne. Kanssa. Lisäksi KM18 on saatavana kuudessa värivaihtoehdossa, kuten musta, kahvi, kultainen, vihreä jne.

USP: Kristallinkirkas ääni

Tutustu Amazoniin

# 3. AMIR

AMIR merkitsee useimmat laatikot luotettavaksi FM-lähettimeksi. Se tarjoaa FM-radiotaajuusalueen 87,5 - 108,0 MHz. Tämän seurauksena sinulla on vakaampi taajuus.

High-Fi-stereoääni rikastaa musiikkiasi. Se tukee useita formaatteja, kuten MP3 / wma / wav / flac, jotta nautit upeasta musiikkikokemuksesta ilman hikkaita. Lisäksi kahden USB-portin sisällyttäminen auttaa pitämään laitteesi virrassa helposti.

USP: High-Fi-stereoääni

Tutustu Amazoniin

# 4. Comsoon

“Comsoon” on täysin varusteltu FM-lähetin. Voit käyttää tätä Bluetooth-laitetta stereomusiikin suoratoistoon. Se tukee useita musiikkimuotoja, kuten MP3 / WMA / FLAC / WAV / APE jne.

Hyödynnä sisäänrakennettua mikrofonia ja nauti handsfree-puheluista asemassa. Pääasiassa melunvaimennustekniikan ansiosta Comsoon tuottaa kristallinkirkkaan äänen.

Lisäksi FM-lähettimessä on kaksi USB-porttia, jotta voit käynnistää laitteita kerralla.

USP: Melua vaimentava tekniikka

Tutustu Amazoniin

# 5. LDesign

LDesign FM-lähetin näyttää hieman erilaiselta. Erittäin pienikokoinen muotoilu on kannettavampi ja mahtuu mukavasti jopa pieneen taskuun.

Lähetin tarjoaa HI-FI-stereoäänenlaadun. Lisäksi melunvaimennustekniikan avulla voit nauttia rauhallisista handsfree-puheluista. Vielä parempi, LDesign on saatavana useina väreinä, kuten musta, kulta, harmaa jne.

USP: Erittäin kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 6. VicTsing

VicTsingin mukana tulee neljä musiikin toistotilaa, jotka vievät musiikkia aikaa: USB-toisto, Bluetooth, TF-kortti (jopa 32 Gt) ja Aux-toisto. Kaksi USB-porttia sisältävä laite toimii erittäin ammattitaitoisena laturina laitteellesi. CVC-melunvaimennustekniikan ansiosta taustamelu ei koskaan haittaa puheluita.

Voit vastata vaivattomasti, katkaista puhelun, hylätä puhelun tai valita viimeisen numeron uudelleen vaivattomasti. LCD-näyttöä voidaan kääntää jopa 270 astetta paremman katselukulman saavuttamiseksi. Mukavan katselukokemuksen lisäksi sinulla on kaksi vaikuttavaa värivaihtoehtoa: musta ja harmaa.

USB: Neljä musiikin toistotilaa

Tutustu Amazoniin

# 7. GOgroove FlexSMART X2

GOgroove FlexSMART X2: n suurin kohokohta on monipisteinen Bluetooth-yhteys. Voit siis liittää sen kahteen laitteeseen kerralla, jotta voit suoratoistaa musiikkia ja vastaanottaa puheluja molemmista laitteista.

Mikrofoni on varustettu korkealaatuisella melunvaimennustekniikalla. Tämä tarkoittaa, että huuto ei keskeytä puhelua. Mitä tulee laitteen lataamiseen, voit odottaa sen täyttävän tehtävän tehokkaasti. Kolmen vuoden takuu tukee FlexSMART X2: ta.

USP: Monipisteinen Bluetooth-yhteys

Tutustu Amazoniin

# 8. Criacr

Useilla soittotiloilla varustettu Criacr pystyy vastaamaan musiikin suoratoistovaatimuksiin melko hyvin. Kyky tuottaa Hi-Fi-stereoääntä parantaa entisestään sen profiilia.

Toinen laatu, joka tekee siitä hienon vaihtoehdon, on edistynyt melunvaimennustekniikka. Joten voit odottaa pitkän keskustelusi pysyvän keskeytymättömänä.

Lisäksi Criacr on pakattu kahteen porttiin, jotta laitteesi voidaan virrata taitavasti.

USP: Hi-Fi-stereoääni

Tutustu Amazoniin

# 9. IMDEN

IMDEN Bluetooth FM-lähettimessä on kaksi USB-portin laturin tukea; voit ladata iPhonea ja iPadia samanaikaisesti, kun olet pitkällä ajomatkalla. Lähetin tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn kohinanvaimennustekniikalla (CVC) ja antaa sinulle kristallinkirkkaan puhelun.

Monitoimilaitteen avulla voit vastata, soittaa uudelleen, hylätä tai lopettaa puhelun napin painalluksella. Voit ajaa turvallisesti, koska tämä lähetin tukee iPhonen ääniohjausta. IMDEN on pakattu turvaominaisuuksiin, jotka suojaavat laitettasi ylivirralta, ylijännitteeltä ja oikosululta.

USP: Tehokas mikrofoni

Tutustu Amazoniin

# 10. Roav

Roav on valmistanut FM-lähettimen, joka on pienempi kuin luotto- tai maksukorttisi koko. Tähän kompaktiin lähettimeen Roav on onnistuneesti pakannut uskomattomia ominaisuuksia ja MP3-autolaturin kahdella USB-portilla, PowerIQ ja AUX-lähtö. Koska Roavin lähetin toimittaa vakaa lähetys, voit nauttia kiinteistä Bluetooth- ja FM-yhteyksistä.

Anker on toimittanut edistyneen tekniikkansa nopeaan lataamiseen kahden USB-portin kautta. Bluetooth 4.2 varmistaa vakaan yhteyden ja kaikunpoiston taustamelun vähentämiseksi.

USP: Staattinen peruutustekniikka

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Valintasi?

Olen varma, että olet onnistunut valitsemaan hienon FM-lähettimen iOS-laitteellesi. Haluatko kertoa meille jotain siitä?

Älä missaa:

  • Parhaat iPhone-aurinkopankit
  • Parhaat iPhone 6/6 Plus -autolaturit
  • Tärkeät iPhone 6 Plus -lisävarusteet
  • Bluetooth-laitteiden merkitseminen iPhonessa ja iPadissa iOS 14: ssä

Uusimmat viestit