Kuinka käyttää Snapchat-vauvansuodatinta iPhonessa ja Androidissa

Tuskin pöly oli laskeutunut sensaatiomaiselle sukupuolen pyyhkäisysuodattimelle, Snapchat esitteli uuden silmiinpistävän uuden lisäosan nimeltä "Baby Filter". Ei ihme, että tämä ainutlaatuinen suodatin on tarttunut virukseen, kun verkkokäyttäjät yrittävät saada sen kiinnittämään huomionsa söpön näköisellä vauvan avatarillaan.

Olen myös vaikuttunut tästä uudesta lisäosasta ja antanut sille kuvan kääntää kelloa taaksepäin ja nähdä, näytänkö ihastuttavalta lapsena. Ei pidä unohtaa, että se toimii myös minkä tahansa julkkiksen kuvan kanssa, jotta voit selvittää, miltä suosikkitähtesi näytti lapsena.

Jos tämä tunne on kiinnittänyt myös silmäsi, seuraa mukana, kun näytän sinulle, kuinka voit käyttää Snapchatin vauvansuodatinta iPhonessa ja Androidissa!

Kuinka käyttää Snapchatin vauvansuodatinta kääntämään kaikki kasvot välittömästi lapselliseksi

Ennen kuin jatkat vaiheisiin, varmista, että laitteellasi on viimeisin Snapchat-versio.

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Snapchat laitteellasi.

Vaihe # 2. Kuten edellä mainittiin, tämä ominaisuus toimii molempien kanssa selfie ja takakamera.

Joten, jos haluat muuttaa ulkoasusi lapseksi, varmista, että käytät selfie-kameraa.

Mutta jos haluat tietää, miltä suosikki Hollywood- tai urheilutähtesi (kuka tahansa ihailet) näytti lapsena, napauta kameran kääntöpainike oikeassa yläkulmassa käyttääksesi takakameraa. Osoita sitten laitteen kameralla kuvaa.

Vaihe # 3. Kun olet asettanut kasvot kameranäkymään, paina -näyttö tuo esiin suodattimet pohjalta. Pyyhkäise sitten vasemmalle päästäksesi vauvansuodatin.

merkintä: Jos et saa uutta Snapchat-vauvansuodatinta, napauta vain linssin kuvake ja etsi Vauva. Kun vauvan linssi tulee näkyviin, napauta Kokeile Lensia. Tarkista, se näkyy nyt suodatinluettelossa.

Heti kun valitset tämän hullun suodattimen, kasvosi (tai siinä tapauksessa tähtesi) ovatmuuttuu jatkuvasti lapselliseksi.

Nyt, jos haluat napsauttaa kuvaa, napsauta vain sulkija. Mutta jos haluat tallentaa videon, kosketa laukaisinta ja pidä sitä painettuna. Kun olet ottanut kuvan (tai nauhoittanut leikkeen), voit hienosäätää ja jakaa sen tavalliseen tapaan.

Se on melkein kaikki!

Ota kantaa…

Instagramin ja TikTokin kaltaisen massiivisen kilpailun edessä Snapchat työskentelee melko kovasti pysyäkseen metsästyksessä. Tarkastelemalla näitä uusia suodattimia minun on sanottava, että sosiaalisen verkostoitumisen sovellus yrittää ehdottomasti todella kiinnittää huomiota.

Haluat tarkistaa myös nämä viestit:

  • Kuinka sammuttaa sijainti Snapchatissa iPhonessa ja Androidissa
  • Kuinka tallentaa Snapchat-video iPhoneen
  • Kuinka poistaa Snapchat-tili pysyvästi
  • Kuinka ottaa näyttökuva Snapchatista lähettämättä ilmoitusta

Mitä mieltä olet tästä viileästä suodattimesta? Jaa palautteesi meille.

Uusimmat viestit