Paras langaton Bluetooth-näppäimistö iMac Prolle vuonna 2021

Etsitkö huippuluokan langatonta Bluetooth-näppäimistöä pariksi uuden iMacin kanssa? Olemme juuri arvanneet sen. Ottaen huomioon, kuinka tärkeää on käyttää toiminnallisempaa näppäimistöä tehtävän kulkemiseen, olemme koonneet joitain parhaita langattomia Bluetooth-näppäimistöjä iMac Prolle.

 1. Satechi-langaton näppäimistö ja numeronäppäimistö
 2. Arteckin langaton Bluetooth-näppäimistö
 3. Macally Slim Langaton näppäimistö iMac Prolle
 4. Keychron K2 Bluetooth mekaaninen näppäimistö
 5. Jelly Combin langaton monilaitteinen näppäimistö
 6. Logitech K750 langaton aurinkolatausnäppäimistö
 7. Ankerin erittäin ohut langaton näppäimistö
 8. iClever-monilaitteinen Bluetooth-näppäimistö
 9. IHomen täysikokoinen langallinen näppäimistö
 10. Satechi Langaton Bluetooth Smart -näppäimistö

1. Langaton Satechi-näppäimistö ja numeronäppäimistö

Tämä Satechin tarjous (74,99 dollaria) voi antaa pitkällä aikavälillä Applen kalliille Magic Keyboard -näppäimistölle. Täysikokoinen näppäimistö on suunniteltu ammatillisiin tarpeisiisi. Koska avaimet ovat erittäin herkkiä, aikasi kirjoittaa artikkeleita tai koodata pitäisi olla miellyttävä kokemus.

On kätevä numeronäppäimistö, joka varmistaa, että pystyt hallitsemaan laskentataulukkoasi ja jopa pääsemään kirjanpidon päälle helposti. Lisäksi voit liittää tämän langattoman näppäimistön neljään laitteeseen. Ja voit vaihtaa heti niiden välillä.

USP: Erittäin kätevä numeronäppäimistö

Tutustu Amazoniin

2. Arteck langaton Bluetooth-näppäimistö

Jos haluat käyttää langatonta näppäimistöä paitsi Macille, myös Windows PC: lle, iOS: lle ja Android-laitteelle, Arteck voi olla turvallinen veto. Se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja urheilullinen melko kevyt muotoilu.

Näppäimet näyttävät olevan matalaprofiilisia, ja niiden pitäisi olla hieno kirjoittamista varten. Kyky kestää jopa kuusi kuukautta, se voi olla hyvä säännölliseen käyttöön. Lisäksi Arteckilla on vahva 24 kuukauden takuu.

USP: Ruostumaton teräsrakenne

Tutustu Amazoniin

3. Ohut langaton näppäimistö iMac Prolle Macally: lta

Macallyn täysikokoinen näppäimistö on peittänyt sinut kokonaan. 110 avainta ja 20 pikavalintaa voivat huolehtia tarpeistasi aplombin avulla. Siinä on myös numeronäppäimistö, jotta voit hallita laskentataulukkoa joustavammin.

Lähinnä nopeiden saksisuuntajien ansiosta se pitää kirjoittamisen nopeana ja hiljaisena. Voit yhdistää langattoman Macally-näppäimistön kolmeen laitteeseen kerralla. Akun kesto voi kestää jopa kolme kuukautta täyden latauksen jälkeen.

USP: Nopeat saksisarjat

Tutustu Amazoniin

4. Keychron K2: n mekaaninen Bluetooth-näppäimistö

Jos haluat, että sinulla on langaton näppäimistö, joka sopii sekä kirjoittamiseen että pelaamiseen, Keychron K2 olisi oikea vastaus. Näppäimistö on pienikokoinen ja siinä on reagoivat näppäimet.

Kaarevien näppäinten avulla saat paljon parannettua kosketuspalautetta. Valkoisen LED-taustavalon lisääminen varmistaa, että kirjoittaminen hämärässä ympäristössä on helppoa.

Yhteyden etupuolella K2 voi muodostaa pariliitoksen jopa kolmen laitteen kanssa, mukaan lukien Mac ja Windows PC samanaikaisesti, jolloin voit vaihtaa niiden välillä ongelmitta. Valtava 4000 mAh: n akku, näppäimistö voi kestää jopa 7 päivää tai 72 tuntia - mikä on jälleen yksi plus.

USP: Valtava 4000 mAh: n akku

Tutustu Amazoniin

5. Jelly Comb -laite, langaton näppäimistö

Jelly Combin langaton näppäimistö, jossa on täysikokoinen asettelu suhteellisen ohuessa muodossa, on täydellinen kirjoituskohde. Suurimmaksi osaksi avaruusharmaan ulkonäön ansiosta se sopii hienosti iMac Pron kanssa.

Toinen merkittävä piirre on kevyt muotoilu, joka tekee siitä melko kannettavan. Lisäksi mahdollisuus yhdistää jopa kolme laitetta kerralla tarjoaa tarvittavan joustavuuden näppäimistön käyttämiseen useiden laitteiden kanssa.

Saksimekanismin sisällyttäminen jokaisen avaimen alle on keskeisessä asemassa vakauden lisäämisessä. Matalaprofiilisen muotoilun ansiosta kosketusnäppäimet takaavat sujuvan kirjoituskokemuksen.

USP: Parempi vakaus sujuvaa kirjoittamista varten

Tutustu Amazoniin

6. Langaton Logitech K750 -latausnäppäimistö

Logitechin K750 on premium-luokan langaton näppäimistö Macille useammalla kuin yhdellä tavalla. Ensinnäkin se esittelee modernia tyylikästä muotoilua, joka voi tulla toimeen täydellisesti ammattimaisessa ympäristössä.

Näppäimistön asettelu on yhdenmukainen Macin kanssa, mikä voi houkutella helposti macOS-käyttäjiä. Lisäämällä käynnistyslevyn pikanäppäimen ja koveran näppäinkorkin muotoilun saat mukavamman kirjoituskokemuksen.

Mutta se, mitä K750 erottaa monista muista vastaavista, on aurinkolataus. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia näppäimistön akun lataamisesta manuaalisesti. Näiden merkittävien ominaisuuksien ansiosta 53,88 dollarin hintalappu tekee siitä melko kohtuullisen.

USP: Aurinkolataus

Tutustu Amazoniin

7. Anker Ultra Slim Langaton näppäimistö

Pienellä muodoltaan Anker Ultra Compact näyttää todella vaikuttavalta ja on yli 30% pienempi kuin tavallinen näppäimistö. Sileät, mattapintaiset näppäimet tekevät kirjoittamisesta miellyttävän kokemuksen. 800 mAh: n akku on tarpeeksi hyvä kestämään jopa 6 kuukautta, mikä on melko kunnollista.

Näppäimistö muodostaa yhteyden viimeksi käytettyyn laitteeseen ja tukee kaikkia tärkeimpiä käyttöjärjestelmiä, kuten macOS, Windows ja iOS. Yhteensopivuus syrjään, sinulla on Anker Ultra Compactille 18 kuukauden takuu.

USP: Pieni muotokerroin

Tutustu Amazoniin

8. iCleverin monilaitteinen Bluetooth-näppäimistö

Yksinkertaisuuden ja helppokäyttöisyyden eturintamassa iClever on ottanut käyttöön melko hyvän Bluetooth-näppäimistön. Sen tulisi vetoaa niihin, jotka haluavat matalan profiilin näppäimistön kohtuuhintaan (32,99 dollaria). Valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ABS-materiaalista, sillä on kestävä rakenne, joka voi kestää jonkin verran.

Koska avainsetti ja kangas ovat mattapintaisia, ne kestävät roiskeita ja myös pölyä. Lisäksi näppäimiä on helppo painaa taktilaisen vastauksen takia. Siksi sinun pitäisi odottaa kirjoittamisen pysyvän sujuvana.

Lisäksi iMacin langaton iClever-näppäimistö voi muodostaa pariliitoksen kolmen laitteen kanssa kerralla, mikä voi olla hyödyllistä, jos haluat käyttää sitä useiden laitteiden kanssa. Jopa akun käyttöiän edessä se on tehtävän tehtävä 90 tunnin käytön kanssa.

USP: Täysikokoinen näppäimistö edulliseen hintaan

Tutustu Amazoniin

9. iHome täysikokoinen langallinen näppäimistö

Mikä on houkutellut minua iHomeen, on mukava kompakti muotoilu ja täysikokoinen näppäimistö - 110 avaimen sisällyttäminen täydelliseen numeronäppäimistöön, mikä voi olla hyödyllinen taulukkolaskenta- ja rahoitussovelluksissa. Näppäimillä on parempi napsautus ja pelata rooliaan täydellisesti kirjoittamisen nopeuttamisessa.

Anodisoitu alumiinipinta ei vain lisää sen muotoilua, vaan myös vahvistaa sen kestävyyttä. Lisäksi iHome tukee macOS: ää, iOS: ää ja Windowsia ja on saatavana vain hopeanvärisenä.

USP: Täysikokoinen näppäimistö

Tutustu Amazoniin

10. Satechin langaton Bluetooth-älynäppäimistö

Käytännöllisemmällä muotoilulla varustettu Satechi on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat saada kaiken irti näppäimistöstä. QWERTY-näppäimistö kosketusnäppäimillä nopeuttaa kirjoittamista. Voit yhdistää tämän langattoman näppäimistön nopeasti jopa neljään laitteeseen. Sen avulla voit vaihtaa liitettyjen laitteiden välillä helposti.

Automaattinen lepotila säästää energiaa, multimedianäppäimet tarjoavat välittömän pääsyn video- ja äänisisällön hallintaan. Lisäksi kevyt ja ohut profiili antaa sinun kantaa sitä pienessä laukussa helposti.

USP: Yhdistää jopa 4 laitetta

Tutustu Amazoniin

Se siitä!

Suosikkisi?

Kerro nyt meille haluamasi näppäimistön nimi. Oletko valinnut parhaan langattomat bluetooth-näppäimistöt iMac Prolle vai jolla on pieni muotokerroin?

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

 • Parhaat näppäimistökotelot iPad Prolle
 • iMac Pro -telineet
 • Parhaat MacBook Pro -hihat
 • Parhaat MacBook Pro -laukut

Uusimmat viestit