Facebook-sovellusta ei voi päivittää tai ladata iPhonessa tai iPadissa

Et voi päivittää tai ladata Facebook-sovellusta iPhoneen tai iPadiin, jos laitteessasi ei ole tuettua iOS-versiota. Siksi sinun on tyydyttävä sovelluksen vanhempaan versioon.

Mutta jos et pysty saamaan Facebook-sovelluksen uusinta versiota edes tuetuilla iOS-laitteillasi, saattaa olla joitain muita ongelmia, jotka voidaan ratkaista ohjelmistopäivityksellä. Lue ongelma saadaksesi oikean ratkaisun ongelmaan:

Facebook-sovellusta ei voi päivittää tai ladata iPhoneen tai iPadiin: Kokeile näitä korjauksia

Onko iPhonellasi tai iPadillasi yhteensopiva iOS-versio?

Tällä hetkellä Facebook tukee iOS 8: ta tai uudempaa. Tämä tarkoittaa, että et voi ladata sen uusinta versiota sovelluksesta tai päivittää sitä, jos laitteesi ei ole yhteensopiva. Voit kuitenkin ladata sen vanhemman version sovelluksesta. Voit tehdä tämän poistamalla ensin sovelluksen. Kosketa vain sovellusta ja pidä sitä painettuna, kun se alkaa heilua. Napauta "X" -painiketta ja napauta sitten ponnahdusikkunassa Poista vahvistaaksesi.

Käynnistä seuraavaksi App Store laitteellasi, etsi Facebookista ja yritä asentaa se. Kun sinulta kysytään salasanoja, kirjoita se. Jonkin ajan kuluttua lataaminen lopetetaan ja näet ponnahdusikkunan, joka lukee jotain "Lataa vanhempi versio. Sovelluksen nykyinen versio tukee iOS 8: ta tai uudempaa. " Napauta ponnahdusikkunassa Lataa-painiketta saadaksesi sovelluksen vanhemman version.

Etkö voi päivittää tai ladata Facebookia edes tuetuissa iOS-laitteissa?

Jos et pysty päivittämään tai lataamaan Facebookia edes tuetuilla iOS-laitteillasi, yritä päivittää laitteesi uusimpaan iOS-versioon.

Jos sovellus on jo asennettu laitteellesi, poista se. Avaa sitten Asetukset-sovellus → Yleiset → Ohjelmistopäivitys → ja lataa sitten iOS: n uusin versio.

Kun olet päivittänyt laitteesi, avaa App Store ja etsi Facebookista ja asenna se. Toivottavasti ongelma korjataan.

Paketoida:

Ovatko nämä temput työskennelleet ongelman korjaamisessa? Jaa palautteesi alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä myös tarttua näihin viesteihin:

  • Käytä Live-videota Facebookissa
  • Kuinka lähettää / vastaanottaa rahaa Messengerin avulla

Uusimmat viestit