Paras iPhone- ja iPad-tiedostonhallinta vuonna 2021

Keräät todennäköisesti satoja tiedostoja iPhonellasi, ja ajan myötä se voi olla melko hankala hallita. Mutta useat sovellukset voivat tulla apuun ja pitää asiat järjestyksessä. Niillä on monipuolisia ominaisuuksia, kuten useiden tiedostomuotojen käsittely, omistettujen kansioiden luominen sekä kohteiden kopioiminen ja siirtäminen paikasta toiseen. Tämä todella helpottaa elämää ja antaa sinun löytää jotain nopeasti, kun tarvitset sitä. Pysy tiedostossasi parhaiden iPhone- ja iPad-tiedostojen hallinnan kanssa.

 1. Readdle-asiakirjat
 2. Microsoft OneDrive
 3. Selain- ja asiakirjahallinta
 4. Tiedostot yhteensä
 5. Tiedostonhallinta ja selain
 6. Amerigo File Manager
 7. Oma FileManager
 8. FileMaster
 9. FE File Explorer: Tiedostonhallinta
 10. Tiedostot - Tiedostonhallinta ja selain
 11. File Manager -sovellus

1. Readdle-asiakirjat

Readdle Documents on täydellinen moniajo-sovellus, joka soveltuu sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Voit muokata tekstitiedostoja, lukea ja merkitä PDF-tiedostoja ja mikä tärkeintä, etsiä nopeasti asiakirjoista.

Lisäksi sen avulla voit tuoda tiedostoja läheisiltä laitteilta, pakata ja purkaa tiedostoja, tallentaa suosikkisivusi myöhempää lukemista varten, lisätä salasanoja asiakirjoihin ja muuta. Tietojen synkronointiin pilvivarastosovellusten, kuten Dropbox ja iCloud, kanssa on myös useita vaihtoehtoja. Kaiken kaikkiaan tämän sovelluksen avulla on helppo pysyä järjestäytyneenä ja löytää tarvitsemasi tiedostot aina kun tarvitset niitä.

Hinta: Ilmainen (Professional PDF Editor - 49,99 dollaria)

ladata

2. Microsoft OneDrive

Microsoft OneDrive on yhden luukun ratkaisu, jolla tiedostot ja valokuvat varmuuskopioidaan, synkronoidaan laitteiden välillä ja ovat käytettävissä missä tahansa. Tämän sovelluksen avulla voit tarkastella ja jakaa mitä tahansa ystävien ja perheen kanssa.

Voit myös määrittää automaattisia varmuuskopioita iPhonelle tai iPadille. Se tarjoaa aluksi 5 Gt ilmaista pilvitallennustilaa, jonka voit päivittää 1 Tt: ksi valitsemalla Microsoft 365 -tilauksen. Henkilökohtainen holvi -ominaisuuden avulla voit suojata arkaluontoiset tiedostosi henkilöllisyyden vahvistuksella.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 5,99 dollaria)

ladata

3. Selain- ja asiakirjahallinta

Tämä iPhone- ja iPad-tiedostojen hallintasovellus toimii myös selaimena. Voit muokata ja järjestää tiedostoja, purkaa zip-arkistoja ja työskennellä saumattomasti yli 100 muodon kanssa. Samalla se sallii yksityisen selaamisen ja voit tallentaa suosikkeja samalla tavalla kuin Safarissa.

Lisäksi se on täysin varusteltu latauksenhallinta ja mahdollisuus myös taustamoodiin. Et kuitenkaan voi ladata ääni- tai videotiedostoja. Parasta on, että ilmaiselle tallennustilalle tai latausten määrälle ei ole rajoituksia.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Tiedostot yhteensä

Total Files on merkittävä, koska se tukee monia suosittuja pilvipalveluja, kuten Google Drive, Dropbox, OneDrive, iCloud ja paljon muuta. Siinä on myös useita tiedostojen hallintatyökaluja, kuten natiivi pakkaus / purku ja kirjanmerkkien hallintaominaisuudet.

Lisäksi Spotlight-indeksoinnin ansiosta voit käyttää tiettyä tiedostoa nopeasti avaamatta sovellusta. Se sisältää myös PDF-editorin mukavuuden lisäämiseksi. Ja vain siinä tapauksessa, että haluat lisätä suojaustason, voit suojata yksityiset tiedostosi uteliailta katseilta PIN-koodilla.

Hinta: Ilmainen (täyden version päivitys - 4,99 dollaria)

ladata

5. Tiedostonhallinta ja selain

Tämä parannettu tiedostojen hallinta iPhonelle ja iPadille on ainoa sovellus, jonka avulla voit linkittää useita pilvitilejä, kuten Google Drive, DropBox, OneDrive ja iCloud. Se tarjoaa myös saumattoman integraation alkuperäisen iOS Files -sovelluksen kanssa, jotta voit ladata ja ladata mihin tahansa pilviin mistä tahansa sovelluksesta.

Esimerkiksi, kun saat sähköpostin, tämä sovellus voi auttaa sinua tallentamaan sähköpostiliitteet suoraan linkitettyihin pilviisi. Melko hieno! Voit myös ryhmitellä tiedostoja eri lähteistä virtuaaliseen kansioon pitämään asiat järjestyksessä haluamallasi tavalla.

Hinta: Ilmainen (TapMedia PRO 1 kuukausi - 1,99 dollaria)

ladata

6. Amerigo File Manager

Tässä on loistava tiedostojenhallintasovellus, joka on kuin virtuaalinen USB-asema ja jonka avulla voit siirtää tiedostoja Macista tai PC: stä iPhoneen. Integroidun PDF-lukijan ja musiikkisoittimen avulla voit vapaasti lukea tiedostoja ja kuunnella musiikkia suhteellisen mukavasti.

Useiden pilvitukien, kuten Dropbox, OneDrive ja paljon muuta, ansiosta tämä sovellus tekee tiedostojen oikeasta hallinnasta erittäin kätevän. Sisäänrakennetun hakutoiminnon avulla voit etsiä mitä tahansa nopeasti. Voit suojata tietoja myös salasanalla.

Hinta: Ilmainen (Ei mainoksia ja lisäominaisuuksia - 2,49 dollaria)

ladata

7. Oma FileManager

Tämän monipuolisen tiedostojen hallinnan avulla tiedostojen hakeminen ja järjestäminen on helppoa. Voit esikatsella satoja tiedostotyyppejä ja siirtää ne iPhonen tai iPadin eri sovellusten välillä. Siinä on myös yötila!

Integroitu yksityinen selain tukee kirjanmerkkejä ja historiaa, suosikkien aloitusnäyttöä, välilehtien hallintaa ja useita hakukoneita tehokkuuden lisäämiseksi. Suojaa tiedostosi lisäksi nelinumeroisella salasanalla Touch ID / Face ID.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset elinkaarelta - 9,99 dollaria)

ladata

8. FileMaster

Tässä on monikäyttöinen sovellus, joka toimii tiedostojen hallitsijana, asiakirjojen katseluohjelmana, ääni- ja videosoittimena, tekstieditorina ja muuna. Voit siirtää tiedostoja kätevästi tietokoneeltasi mobiililaitteeseen ja jakaa ne yhdellä napautuksella.

Lisäksi voit olla varma turvallisuudesta, koska voit luoda pääsalasanan paikallista käyttöä varten ja toisen salasanan etäkäyttöä varten. Tämä varmistaa, ettei kukaan voi vakoilla mitä tahansa FileMasteriin tallentamaasi sisältöä.

Hinta: Ilmainen (mainokset ilmaiseksi - 2,99 dollaria)

ladata

9. FE File Explorer: Tiedostonhallinta

Tämä ominaisuuspakattu sovellus voi käyttää paitsi iPhonen tai iPadin paikallisia tiedostoja myös tietokoneellasi ja NAS: lla. Joten se on loistava ratkaisu käyttää asioita kerralla ja synkronoida tietoja palvelimien ja verkko-osuuksien kanssa.

Lisäksi se voi myös käyttää USB-asemia ja SD-kortteja. Voit suoratoistaa musiikkia ja videoita laitteellesi verkon jakoista. Se tukee useita avoimia ikkunoita iPadissa, jotta saat kaiken työn tehtyä helposti.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Tiedostot - Tiedostonhallinta ja selain

Tässä tiedostonhallinnassa on myös selain, jonka avulla voit tallentaa asiakirjoja offline-käyttöä varten tai lukea niitä. Siinä on tehokas kyky käsitellä kaikkia iOS: n tukemia asiakirjatyyppejä. Lisäksi sen mukana tulee valokuvaselain, PDF-lukija, DropBox-tuki ja paljon muuta.

Huomaa kuitenkin, että se ei tue ääni- tai videosisällön lataamista. Muuten se tarjoaa samanlaisen käyttökokemuksen kuin Safari. Voit etsiä helposti ja käyttää taustatilaa moniajoihin, kun lataat tiedostoja.

Hinta: Ilmainen (kuukausitilaus - 0,99 dollaria)

ladata

11. Tiedostonhallinta-sovellus

Tämän sovelluksen avulla on helppo käyttää kaikkia asiakirjojasi iPhonessa tai iPadissa. Voit ladata tiedostoja tietokoneeltasi iTunesin kautta tai tuoda Dropboxista. Voit myös säästää aikaa avaamalla tiedostot suoraan sähköpostista ja muista sovelluksista.

Se toimii Finderina mobiililaitteellasi, ja intuitiivinen käyttöliittymä auttaa järjestämään tietosi. Viimeisenä voit myös katsella valokuvia, toistaa mp3-tiedostoja tai katsella videoita tämän sovelluksen sisällä.

Hinta: Vapaa

ladata

Yhteenvetona

Nyt kun tiedät parhaat tiedostojenhallintasovellukset iPhonellesi ja iPadillesi, ilmoita meille mieltymyksistäsi alla olevissa kommenteissa.

Voit myös lukea nämä:

 • Parhaat asiakirjaskannerin sovellukset
 • Parhaat kirjoitussovellukset
 • Kotitehtävät ja Kotitehtävät-sovellukset
 • Parhaat asiakirjanluontisovellukset

Uusimmat viestit