Parhaat iPhone 8 -lompakkokotelot vuonna 2021

IPhone 8: lle on monia hyviä koteloita. Jokaisella on hyvät ja huonot puolensa ominaisuuksiensa ja muotoilunsa suhteen. Mutta jos olet toiminnallisuuden fani, tulet rakastamaan parhaat iPhone 8 -lompakkokotelot. Nämä ovat erittäin käteviä tallentamaan kaikki tärkeimmät tavarat yhteen paikkaan. Joten katsotaanpa joitain perusteellisia katsauksia vaihtoehdoista.

 1. Bella Fino -lompakkokotelo Pad & Quilliltä
 2. Spigen Slim Armor CS -suojakotelo
 3. Belemay nahkainen flip-lompakkokotelo
 4. Smartish ohut lompakkokotelo
 5. ZVE vetoketjullinen lompakkokotelo
 6. TUCCH PU nahkainen lompakkokotelo
 7. Dreem Fibonacci 2-in-1 -lompakkokotelo
 8. FYY Luxury aitoa nahkaa
 9. LAMEEKU-iskunkestävä kotelo luottokorttipaikalla

# 1. Bella Fino -lompakkokotelo Pad & Quilliltä

Kun keskustellaan parhaista iPhone 8: n lompakkokoteloista, miten voit kääntää silmäsi pois Bella Finosta? Tapaus on saanut kaikki ominaisuudet, jotta se voisi väittää olevansa yksi markkinoiden arvostetuimmista lompakkokoteloista.

Suunnittelusta puhuen Bella Fino on valmistettu vain täysjyväisestä amerikkalaisesta nahasta (toisin kuin edellä mainittu sisarus). Ylellinen ammattitaito kertoo tyylikkäästä kirjatyylisestä suunnittelustaan.

Toisin kuin muut nahkakotelot, se on tehty UV-säteilyn kestäväksi ja kehittää myös tarttuvaa patinaa vanhetessaan. Tämän seurauksena kansi ei koskaan mene muodista. Lisäksi tämä premium-lompakkokotelo on myös täysin yhteensopiva Qi-standardin mukaisen langattoman latauksen kanssa.

USP: Huippuluokan ammattitaito

Katso Pad & Quill

# 2. Spigen Slim Armor CS SuunniteltuAsia

Pidän Spigen Slim Armor CS -kotelon tyylikkäästä muotoilusta iPhone 8: lle. Vankan PC: n ja pehmeän TPU-materiaalin yhdistelmä on tukenut rakennetta, jonka ansiosta se kestää pudotuksia helposti. Kaksikerroksinen kotelo ei näytä lainkaan isolta.

Lompakkokotelon avulla voit tallentaa jopa kolme korttia ja vähän käteistä sisäänrakennettuun varastoon. Liukuvan kannen avulla voit käyttää arvoesineitäsi mukavasti.

Taktiilipainikkeet tarjoavat paremman napsautuksen. Lisäksi tämä kiinteä lompakkokotelo on saatavana viidessä vaikuttavassa värivaihtoehdossa, kuten musta, punainen, valkoinen, gunmetal, ruusukulta ja jet white.

USP: Liukukansi

Tutustu Amazoniin

# 3. BelemayNahkainen flip-lompakkokotelo

Belemay on rakentanut tämän ensiluokkaisen lompakkokotelon mukavuuden ja pylvään kahteen pylvääseen. Voit käyttää tätä taitettavaa kantta jalustana elokuvien / videoiden katseluun ja e-kirjojen lukemiseen iPhone 8: lla. Kameran, kaiuttimien ja muiden porttien tarkat aukot lisäävät kotelon arvoa.

Kotelo on valmistettu käsityönä korkealaatuisesta aitosta nahasta; Belemay on hankkinut lehmännahkaa ja tehnyt hienoja ompeleita tämän upean muotoilun viimeistelemiseksi.

USP: Aitoa lehmännahkaa

Tutustu Amazoniin

# 4. Smartish ohut lompakkokotelo

Smartish on minimalistinen lompakkokotelo iPhone 8: lle. Yksiosainen rakenne saattaa tuntua liian ohuelta, mutta se on riittävän vahva kestämään tehtävää, kun on tarjottava olennainen suoja tahattomilta putoamisilta. Vahva rakenne pystyy täysin pitämään naarmut kohtuullisella etäisyydellä.

Luistamaton rakenne tarjoaa ylimääräisen otteen, jonka avulla voit pitää älypuhelinta halutulla mukavuudella. Voit tallentaa enintään kolme korttia turvallisesti. Luottokortin jalustalla voit paljastaa median katselukokemuksesi. Silkkiä on lisäksi neljä väriä: musta onyx, ruusukulta, gunmetal-harmaa, samppanja-kulta.

USP: Langattoman latauksen yhteensopivuus

Tutustu Amazoniin

# 5. ZVEVetoketjullinen lompakkokoteloAsia

Tämä ZVE: n iPhone 8 -lompakkokotelo on suunniteltu antamaan rahallesi pitkällä aikavälillä. Tämän tapauksen suurin kohokohta on kyky antaa sinun tallentaa enemmän kuin kortteja. Lisäksi voit kuljettaa jopa 15 dollarin seteleitä.

Se on valmistettu korkealaatuisesta nahasta ja TPU-materiaalista. Sileä ulkopinta tuntuu erittäin lämpimältä ja tarjoaa myös tarvittavan mukavuuden laitteen pitämiseen. Mukana on myös rannehihna, joka helpottaa iPhonen kantamista. Sitä on neljä värivaihtoehtoa, kuten musta, sininen, ruusu ja ruusukulta.

Jos etsit lompakkokoteloa, josta voi olla erittäin hyötyä matkan aikana, sinun tulisi antaa sille vakava ilme.

USP: Säilytä yli 10 korttia

Tutustu Amazoniin

# 6. TUCCHPU-nahkainen lompakkokotelo

TUCCH on puhdas luokka, koska sillä on kaikki erittäin hyödyllisen folio-lompakkokotelon ominaisuudet. Käsintehty muotoilu antaa sille esteettisen ilmeen. PU-nahkarakenne voi näyttää hienostuneelta, mutta se on tarpeeksi hyvä pitämään naarmu loitolla vahingoittamatta iPhone 8: n ulkoasua.

Pehmeä TPU-sisustus ei salli sen iskuja. Magneettinen läppä lisää suojaa antamalla kotelon helposti kiinnittää ja avata. Seisontatoiminto on loistava katsomassa mediaa. Neljä värivaihtoehtoa ovat ruskea, vaaleanpunainen, musta ja kuuma vaaleanpunainen.

USP: Kattava suoja

Tutustu Amazoniin

# 7. Dreem Fibonacci 2-in-1 lompakkokotelo

Dreem on käyttänyt ylellistä vegaanista nahkaa tämän kauniin lompakkokotelon valmistamiseen iPhonellesi. Tämän tapauksen räikeä piirre on RFID-suojaus, joka suojaa luotto- ja maksukorttisi tietovarkauksilta.

Toisin kuin muut lompakkokotelot, Dreem tarjoaa erityisen vahvan magneettikiinnityksen, joka tarjoaa turvallisen ja turvallisen kiinnitettävän lompakon iPhone 8: lle. Dreem on käyttänyt keinonahkaa ja ompelemalla nahkaa tämän mestariteoksen luomiseen.

USP: RFID-suojaus

Tutustu Amazoniin

# 8. FYYYlellinen aito nahkainen kotelo

"Kaunis" on sana FYY: lle. Luotu hienoimmasta nahasta, tämä lompakkokotelo on suunniteltu suloiseksi pariksi älypuhelimelle. Käsintehty muotoilu paitsi parantaa sen ulkonäköä, myös vahvistaa rakennetta.

Siinä on pari korttipaikkaa ja rahaholkki. RFID-estotekniikan avulla se tarjoaa tarvittavan suojan vartijoille. Rannehihna helpottaa iPhonen kantamista. Mikä parasta, sinulla on jopa 32 värivaihtoehtoa, joista valita.

USP: Käsityönä valmistettu kotelo

Tutustu Amazoniin

# 9. LAMEEKUIskunkestävä kotelo luottokorttipaikalla

LAMEEKU sopii tarpeisiisi, jos haluat irtotavarana olevan lompakkokotelon iPhone 8: lle. Sen takana on hieman piilotettu paikka, jossa voit pitää kolme korttia. RFID-estotoiminnot tarjoavat lisäsuojan korteille.

TPU-nahkapäällyste sopii kaikkiin kämmenesi muotoihin parannetulla otteella. Kaikille niin pehmeille, se pystyy vastustamaan naarmuja ja jopa absorboimaan iskuja. Etuhuuli varmistaa, että kosketusnäyttö pysyy suojattuna, kun se asetetaan tasaiseksi. Ominaisuuksien ohi on useita värivaihtoehtoja, joista voit valita.

USP: Koko kehyksen suojaus

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Suosikkisi?

Joten, tämä on luettelo parhaista iPhone 8 -lompakkokoteloista! Onko jokin näistä lompakkotapauksista läpäissyt testisi? Olisi kiva tietää sen nimi.

Voit olla varma, että päivitän tätä ylellistä luetteloa yhä uudelleen varmistaakseni, että löydät helposti oikean vaihtoehdon älypuhelimellesi; perustuu erilaisiin tarpeisiin.

Katso myös:

 • Parhaat suojakotelot iPhone 8: lle
 • iPhone 8 puukotelot
 • Parhaat iPhone 8 -kotelot naisille
 • Lompakkokotelot iPhone 12 Mini: lle

Uusimmat viestit