Parhaat 11 tuuman iPad Pro -kotelot vuonna 2021

Ylivertaisen A12X Bionic -piirin ja vaikuttavan muotoilun ansiosta 2018 iPad Pro on kadehdittu kaikkien silmille. Ja miksi ei 3. sukupolven iPad Pro näyttäisi merkitsevän niin monta ruutua olemaan erinomainen gadget kaikkina vuodenaikoina, nimittäin pelaaminen, videoiden katselu ja tietysti pikakirjoituksen kirjoittaminen tai pienen kappaleen kirjoittaminen. Varmistaaksemme, että tämä luova gadget pysyy turvallisena pitkään, olemme tarkastelleet parhaat 11 tuuman iPad Pro -kotelot.

 1. Casemade
 2. Oxford-nahka Pad & Quilliltä
 3. Pad & Quill Contega Thin
 4. Apple Smart Keyboard Folio
 5. DTTO
 6. Ztotop
 7. MoKo
 8. Belkin Air Protect
 9. Maxboost
 10. ESR
 11. Luvvitt Clarity

1. Casemade

Aidon nahkakotelon muotoinen ylellisyys on aina hyvä kantaa mukana. Tämä Casemadein iPad Pro -kotelo on täydellinen esimerkki ylellisyydestä, jolla on suuri pyrkimysarvo. Valmistettu aidosta italialaisesta nahasta, tässä kotelossa on erinomaiset ominaisuudet vaikuttamaan sinuun. Suunnittelijat ja insinöörit ovat laatineet tarkat aukot luonnonnahkan nahasta, jotta pääset nopeasti käsiksi iPad Pron tärkeisiin ominaisuuksiin.

Voit käyttää kameraa helposti, säätää äänenvoimakkuutta, ladata iPadin ja tehdä enemmän erittäin tarkasti. Kuten muutkin Casemade-kotelot, tämäkin toimii jalustana, jotta voit käyttää näppäimistöä; lisäksi voit muuntaa kotelon elokuvastelineeksi katsomaan videoita ja elokuvia.

USP: Lehmän nahka

Tutustu Amazoniin

2. Oxford-nahka Pad & Quilliltä

Kun katsot Oxford Leather-folio-koteloa, sinusta tuntuu, että kosketat sen ylellisen ammattitaidon jokaista ydintä. Amerikkalaisen täysjyväisen suitset nahkarakenteen päällä on merilaatuista nailonompelua. Sileän otteen ja hienostuneen esteettisyyden ansiosta kansi näyttää todella ensiluokkaiselta.

Mutta tässä folion kannessa on enemmän kuin mitä silmät kohtaavat. Kiitos korkealaatuisen nahan, joka kestää UV-valoa ja kestävän rakenteen, iPadilla on välttämätön suoja tavanomaisilta epäiltyiltä, ​​kuten tahattomilta putoamisilta.

Oxford Leatherin mukana tulee iso tasku, jossa voit pitää pienet esineet turvallisesti. Jotta tabletti ei menettäisi tarpeettomasti virtaa, se tukee myös automaattista lepotilaa / herätystoimintoa. Eikä siinä kaikki, tämä folio-kotelo toimii myös hienosti Apple Smart Keyboard -folio-kotelon kanssa.

USP: Ylellinen käsityötaito

Katso Pad & Quill

3. Pad & Quill Contega Thin

Contega Thin on jälleen yksi Pad & Quillin lippulaivamallinen folio-kotelo iPad Pro 11: lle. Se on ohut muotoilu ja sopii uuden iPadin ympärille tiukasti kuin hansikas.

Voit hyödyntää itsekuljettavaa jalustaa, jotta videosi katselu olisi helpompaa. Huolimatta siitä, että se on aidan ohuemmalla puolella, kansi kestää vähäisiä iskuja ja suojaa laitettasi myös naarmuilta.

Aukot ovat erittäin tarkkoja, joten pääset porttiin ja kaiuttimiin ongelmitta. Ja kyllä, sinulla on myös kolme tyylikästä värivaihtoehtoa: Linen Grey, Charcoal ja Cranberry

USP: Pro-näköinen muotoilu

Katso Pad & Quill

4. Apple Smart Keyboard Folio

Kyllä, Apple Smart Keyboard Folio on todennäköisesti kallein (179 dollaria) näppäimistökotelo 11 tuuman iPad Prolle. Kuitenkin, jos saumaton suorituskyky on mitä etsit, sinun olisi vaikea löytää parempaa kuvaa.

Näppäimistö on melko kevyt ja tyylikäs. Se toimii moitteettomasti ylivoimaisena omaisuutena iPadille. Reagoivilla painikkeilla se voi nopeuttaa kirjoittamista.

Vielä parempaa, sinun ei tarvitse ladata sitä, koska Smart Keyboard Folio käynnistyy, kun se kytketään laitteeseen.

USP: Poikkeuksellisen herkät näppäimet

Tarkista Apple

5. DTTO

DTTO on suunnitellut tämän kotelon erityisesti 11 tuuman Apple iPad Pro - 2018 -julkaisua varten. Huomattava piirre tässä tapauksessa on peittämätön reunamalli, jonka avulla voit kiinnittää Applen kynän magneettisesti. Voit myös nauttia langattomista latausominaisuuksista. Toinen vaikuttava asia on nopea reagointi automaattinen lepotila / herätystoiminto.

Pro-käyttäjät haluavat aina kirjoittaa sisältöä (sähköpostit, projektit jne.) Tähän 11 ​​tuuman iPad Proon; tässä tapauksessa he voivat käyttää näppäimistön kirjoittamista kolminkertaisella jalustalla. Lisäksi käyttäjät haluaisivat soittaa FaceTime-puheluita ja katsella elokuvia kolminkertaisen jalustan avulla.

USP: Kolminkertainen jalustatila

Tutustu Amazoniin

6. Ztotop

Ztotop on ottanut käyttöön hyvin harkitun ottelun iPadillesi. Minimalistinen ilme ja mukava rakenne tekevät siitä mukavan säännöllisen puvun laitteelle.

Pidän sileän tekstuurista PU-nahkapäällysteestä, joka estää tahattomat lipsahtelut. Pehmeällä mikrokuituliitoksella tabletilla on ylimääräinen hoito naarmuilta.

Toinen merkittävä ominaisuus on kolminkertainen jalusta, joka parantaa sekä median katselua että kirjoittamista. Eikä siinä kaikki, Ztotopia on saatavana neljässä houkuttelevassa värissä, kuten musta, tummansininen, violetti ja ruusukulta.

USP: Kolminkertainen jalusta

Tutustu Amazoniin

7. MoKo

Haluatko ostaa tabletille yksinkertaisen mutta erittäin käyttäjäystävällisen holkin? Sinun tulisi harkita MoKoa käytännön näkökulmasta.

Se on huolehtinut suurimmasta osasta tarpeitasi, ja siinä on ylimääräinen lokero, jossa voit säilyttää kirjoja, latureita ja muita pieniä esineitä. Huopapinta näyttää melko sileältä ja tuntuu myös mukavalta, jotta kämmensi voi kantaa tablettia mukavasti.

Siinä on pehmeä flanelli sisustus, joka pitää naarmut poissa. Ja tarranauhalla, iPad Pro 11 ″ pysyy turvallisesti hihassa.

USP: Suloinen matalan profiilin muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. Belkin Air Protect

Jos olet asettanut näkösi Executive-tyyppiselle holkkikotelolle, älä anna ”Belkin Air Protectia”. No, sanon sen, koska tämä matkalaukku on saanut kaikki ominaisuudet ollakseen kätevä matkakumppani.

Huippuluokan materiaali on vahvistanut rakennetta auttaakseen suojaa torjumaan vaikutuksia. Täysin kallistetun takaosan muotoilun ansiosta se pitää laitteesi täydellisesti paikallaan.

Siinä on myös kestävä kahva, jonka avulla voit kantaa 11 tuuman iPad Prota helposti. Pääasiassa kompaktin profiilin ansiosta hiha liukuu helposti reppuun.

USP: Kestävä rakenne

Tutustu Amazoniin

9. Maxboost

Maxboost on merkittävä tuotemerkki iPhonen ja iPadin lisävarusteiden maailmassa. Tämä magneettinen älykotelo on suunniteltu kolmannen sukupolven iPad Prolle jokapäiväiseen käyttöön. Maxboost on käyttänyt etukannen valmistukseen PU-nahkaa; Sisätilojen suojaamiseksi on mikrokuituvuori. Tämä mikrokuituvuori suojaa laitteesi uusinta Liquid Retina -näyttöä.

Automaattinen lepotila / herätyskansi säästää laitteen akkua, koska lapsilla ei ole tapana sulkea näyttöä. Läpikuultavan takaosan avulla voit hioa premium-laitteesi luonnollista kauneutta. Samanaikaisesti tämä läpikuultava selkä suojaa iPad Prota naarmuilta.

USP: Magneettinen älykäs kansi

Tutustu Amazoniin

10. ESR

Laatu, joka tekee tästä ESR: n tarjouksesta hieno kilpailija, on kyky olla suloinen puku huolimatta siitä, että se on hintaan 20,99 dollaria. Folio-kotelo, jossa on sileä tekonahkainen ulkopinta ja huomattava ammattitaito, näyttää hieman hienostuneelta.

Valmistaja on käyttänyt pehmeää mikrokuitua varmistaakseen, ettei iPad karkea naarmuilta. Voit käyttää liukumattomia uria käyttääksesi laitettasi haluamassasi kulmassa kirjoittamisen tai elokuvien katselun aikana.

Siinä on myös hyödyllinen käsihihna, joka auttaa pitämään iPadiasi turvallisesti. Kynätelineellä ja suurella osastolla pienten esineiden säilyttämistä varten ESR-kotelo täyttää suurimman osan vaatimuksistasi.

USP: Hienostunut profiili

Tutustu Amazoniin

11. Luvvitt Clarity

Joten haluat iPadin paljastavan kuuluisan muotoilunsa täysimittaisessa muodossa? Luvvitt Clarity antaa sinun esitellä tablet-laitteesi aplombilla.

Mutta onko tämä selvä tapaus vain läpinäkyvä profiili? Ei lainkaan. Laadukas saksalainen Bayer TPU -materiaali tekee siitä uskomattoman joustavan ja pehmeän.

Tämän seurauksena kansi voi napsahtaa iPadin ympärille nopeasti. Suojahuulella suuri näyttö ja kamera pystyvät pitämään naarmut poissa.

USP: Saksalainen Bayer TPU -materiaali

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ystävät!

Suosikkikansi 11-tuumaiselle iPad Prolle?

Nyt on aika lähettää palautetta. Kun useat kilpailijat kilpailevat huomion puolesta, paremman tarjouksen valitsemisen pitäisi olla sinulle mukavampaa. Mitä mieltä olet 11 tuuman iPad Prosta? Voiko se korvata kannettavan tietokoneen? Voit vapaasti kerätä näkemyksiäsi.

Uusimmat viestit