Paras iPhone 6 ja 6 Plus -kynä vuonna 2021

Kuulkaamme vilkaise joitakin parhaista iPhone 6 ja 6 plus -kynistä, jotka sinulla on oltava levätäksesi sormenpäilläsi. Valmistettu useista materiaaleista, kuten alumiinista, teräksestä jne., Rakastat ehdottomasti näitä upeita kynää pian. Joillakin on myös kaksi kynänä toimivuutta:

1. Milemont

Milemont on tehnyt kynän, joka on herkkä paineelle ja kallistukselle. Tämän avulla voit muuttaa viivan painoa ja luoda hienovaraisen varjostuksen. Tämä kynä on erityisen hyödyllinen käyttäjille, jotka rakastavat piirtää ja piirtää tarkasti.

Pitkä akku on yksi tämän kynän räikeistä ominaisuuksista. Kun olet ladannut tämän kynän, voit käyttää sitä kahdeksan tuntia. Automaattinen lepotila säästää akun käyttöikää.

USP: Automaattinen lepotila

Tutustu Amazoniin

2. amPen-kapasitiivinen kynä

AmPenin erittäin herkkä kynä on jokaisen tuuman, joka on oltava kosketusnäyttölaitteellasi. Voit käyttää kynää vaivattomasti moniin Apple-laitteisiin sekä HTC- ja Samsung Galaxy -välilehtiin.

Kynässä muotoiltu kynä on tukeva alumiinirunko ja siinä on pehmeä ja kestävä kärki, joka varmistaa iPhonen naarmuttoman näytön pinnan.

USP: Kätevästi suunniteltu

Tutustu Amazoniin

3. KÄYTTÖRATA

LIBERRWAY tarjoaa joukon kymmenen kynää värikkäässä muodossa. Yritys on valmistanut kynän kärjen pehmeästä ja naarmuuntumattomasta kumista. Nautit erinomaisesti kärjestä kirjoittaessasi tai piirtäessäsi jotain iPhonen suurelle näytölle.

Tämän kynän alumiinirunko pitää sen suojattuna ja kestää pitkään. Kuten muissakin kynissä, tällä kynällä on myös leikkeen muotoilu, jonka avulla voit leikata sen taskuun, kirjaan tai päiväkirjaan.

USP: Alumiinirunko

Tutustu Amazoniin

4. DHTS

DHTS tuo ainutlaatuisen kynän, jossa on myös kuulakärkikynä. Tämä kaksi yhdessä -rakenne on täysin yhteensopiva kaikkien kapasitiivisten kosketusnäyttölaitteiden, kuten iPhone 6 Plus ja muiden iPadien, kanssa. Ensiluokkainen kumikärki antaa sinulle herkän kosketuksen; kynä liukuu näytön yli sujuvasti.

Voit valita minkä tahansa kynän värikkäästä kymmenestä kynästä. Tämä kynäsarja voi olla täydellinen lahjavaihtoehto ystävillesi ja rakkaillesi.

USP: Herkkä kosketus

Tutustu Amazoniin

5. Anngrowy

Tämä on toinen kaksi-yhdessä -kynällä, jolla on kuulakärkikynä paperilla. Olitpa digitaalisen laitteen tai paperin parissa, Anngrowy on yhden luukun ratkaisu kynänä. Älä jätä sormenjälkiä, naarmuja tai rasvaa iPhonen näyttöön tällä kynällä.

Toisessa päässä on erittäin herkkä kynä, ja toisesta löydät korkealaatuisen kuulakärkikynän. Tätä kevyttä kynää on helppo kuljettaa pidikkeellä.

USP: Kevyt kynä

Tutustu Amazoniin

6. Voittaja

Tämä “AWINNER” -tarjous on sujuva kirjoitus- tai muistiinpanokokemus. Sen vaikuttavan vaikutuksen saa aikaan joustava hieno kärki, joka liukuu kosketusnäyttöön hohteella.

Aktiivinen tunnistustekniikka parantaa entisestään sen toiminnallisuutta. Ja useiden tunnettujen sovellusten, kuten Evernote, ZoomNotes ja muut, tuella AWINNER varmistaa, että muistiinpanoaikasi on miellyttävä kokemus.

Akun kestosta puhuminen; se voi toimia jopa 12 tuntia täydestä virrasta. Suunnittelun osalta anodisoitu alumiiniseos pehmeällä kumikahvalla tekee turvallisen panoksen jokapäiväiseen käyttöön.

USP: Joustava hieno kärki

Tutustu Amazoniin

7. Teviwin

Teviwin on suunnitellut tämän kynän, joka antaa sinulle kokemuksen yhtä reagoivasti kuin sormen kosketus. Kynä liikkuu sujuvasti iPhonen kosketusnäytön yli. Se on täysin yhteensopiva kaikkien kapasitiivisten kosketusnäyttölaitteiden kanssa.

Tämän kynän toisaalta löydät kuulakärkikynän avuksesi. Sinun ei tarvitse kuljettaa erillistä kuulakärkikynää mukanasi. Puhelimen näytön naarmuuntumisen estämiseksi Teviwin käyttää kestävää pehmeää päätä.

USP: Kestävä pehmeä pää

Tutustu Amazoniin

8. AmazonBasics-kapasitiivinen kynä

Ainutlaatuinen toteutettavuus valita kärjen koko 5 mm: n, 6 mm: n ja 7 mm: n kärkien välillä tekee mustasta kynästä houkuttelevan iPhone 6/6 Plus -käyttäjien keskuudessa.

Ei-iso kynä on valmistettu alumiinista, ja siinä on taskuklipsi, joka helpottaa säilytystä, ja se on yhteensopiva myös muiden kosketusnäytön tablettien ja älypuhelinten kanssa.

USP: Sisäänrakennettu taskuklipsi

Tutustu Amazoniin

9. amPen Hybrid Stylus

AmPen Hybrid Stylus -herkkä kynä, joka on yhteensopiva melkein kaikkien kosketusnäyttöpohjaisten laitteiden kanssa, on suunniteltu kuin kynä ja tarjoaa uskomattoman tunteen, jonka voi kokea vain, kun pidät sitä sormien välissä.

Kevyt neula on kiinnitetty kaulanauhaan, jotta voit kantaa sitä mukavasti missä tahansa. Siinä on myös hopea taskuklipsi. Pehmeä johtava hybridikärki voidaan vaihtaa kuluneeksi, joten kynäsi on ikuisesti!

USP: Vaihdettava hybridikärki

Tutustu Amazoniin

10. Ystävällisen ruotsalaisen perusteet - 6 kynän nippu

Keskikokoinen kynä on juuri täydellinen omistettavaksi Apple-puhelimeesi ja on yhteensopiva muiden kosketuslevyn laitteiden kanssa loistavalla tavalla. Kevyesti painotettua sisäänrakennettua alumiinirungosta valmistettua leikekynää on saatavana 6 kpl: n pakkauksissa ja kukin eri väreissä, kuten musta, kulta, hopea jne., Eri kärkikokoilla.

Mukana on värillinen mikrokuituliina, joka varmistaa, että näyttösi on naarmuuntumaton ja pölytön. Kaksi 15 tuuman pituista kaulanauhaa on myös mukana kimpun avulla, joka voidaan kiinnittää tai irrottaa kynällä kätevästi.

USP: Mukana mikrokuituliina

Tutustu Amazoniin

Yhteenvetona!

Kuulakynän ja iPhone 6 ja 6 Plus -kynän yhdistelmä näyttää älykkäämmältä päätökseltä kaikille iPhonen käyttäjille. Vaihtamalla päitä, voit käyttää digitaalista kynääsi myös kosketusnäytöllä ja paperilla.

Haluat ehkä tutkia lisää lisävarusteita:

  • Parhaat iPhone 6- ja iPhone 6 Plus -kameratarvikkeet
  • Parhaat iPhone 6 Plus -autotelineet
  • iPhone 6 Plus nahkakotelot
  • Parhaat iPhone 6 Plus -jalustakotelot

Mitä kynää haluat ostaa yllä olevasta luettelosta? Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa kommenttiosassa.

Uusimmat viestit