Paras hauska sääsovellus iPhonelle ja iPadille vuonna 2021 -%

iPhone-sääsovellukset ovat jotain, tarkistat kaksi tai kolme kertaa päivässä, mutta joka kerta, kun näet sovelluksen saman tylsän käyttöliittymän. Päivälle / viikolle on vain numeroita ja ennusteita. Jotta sääennusteet olisivat mausteisia, olemme koonneet joitain parhaita hauskoja sääsovelluksia iPhonelle ja iPadille. Koska sää on menettänyt paikkansa rennoissa keskusteluissa, mausteen lisääminen virtuaaliseen avatariin rohkaisee enemmän ihmisiä puhumaan siitä. Tässä luetellut sääsovellukset ovat hauskasti hauskoja, koska niissä on huumoria ja sarkasmia.

1. Porkkanan sää

Tämä palkittu sovellus antaa sinulle tarkan ja yksityiskohtaisen säätiedotuksen iPhonellasi tai iPadillasi. Kuvaamaan arvaamatonta säätä, CARROT Weather käyttää dialogeja, merkkejä ja maiseman muutosta. Tällainen dynaaminen käyttöliittymä saa ihmiset odottamaan lumimyrskyä tai rankkasuihkuja nähdäkseen, miten sovellus kuvaa sitä.

Jos haet premium-jäsenyyttä, sääsovellus lähettää vakavia säähälytyksiä ja päivittäisiä yhteenvetoilmoituksia. Onko sinulla Apple Watch? Saat varoituksia tulevista sateista.

Hinta: $4.99

ladata

2. Grumpy Cat's Funny Weather

Hanki synkkä ennuste koskaan! Tämä sovellus antaa sinulle tunneittain säätiedot iOS-laitteellasi. Hanki myös seitsemän päivän sääennuste, joka esitetään animoidulla tutalla. Tunne sää joka puolella maailmaa.

Kerro ystävillesi, että käytät hauskaa sääsovellusta; jaa sääennuste ystäviesi kanssa Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Hinta: Ilmainen / 1,99 dollaria - Poista mainokset

ladata

3. Mikä ennuste? !!

Sää voi olla miellyttävä ja epämiellyttävä, joten myös kielesi kuvaa sitä. Mikä ennuste? !! ei vain tarjoa sinulle tarkkoja ennusteita, mutta antaa sinulle useita loukkaavia lauseita kertomaan ikävä sää. Kytke kirosanoja päälle ja käytä harmittavia lauseita.

Tämä täydellinen sääsovellus tarjoaa uusimmat säätiedotukset eri ääniä. Hanki NOAA: n säävaroitukset kymmeneksi päiväksi ja 48 tunniksi.

Hinta: Ilmainen / 1,99 dollaria - Poista mainokset

ladata

4. HumorCast - Hilpeä sää

Huumorilla täytetty säätiedote! Tämä on HumorCastin kauneus, joka auttaa sinua aloittamaan päiväsi oikealla jalalla. Jos olet vihainen huonosta säästä, voit käyttää HumorCastin tuhansia lauseita sisältävää kirjastoa kuvaamaan kauheaa säätä.

Tällä sovelluksella on huippumoderni säämoottori, joka sisältää myös NOAA: n. Koko tekniikka on kääritty selkeään rajapintaan. Voit käyttää maailmankuulujen valokuvaajien luomia kauniita taustoja.

Hinta: Ilmainen / 1,99 dollaria - superkäyttäjä

ladata

5. Sää ylös

Lähes neljäntuhatta luokitus takaa Weather Upin suosion. Avaa ikkuna paikkakuntasi sääolosuhteisiin ja ole valmis kohtaamaan tulevan päivän. Sovellus antaa sinulle tunnin ja 10 päivän ennusteen. Sääennusteita varten on erilaisia ​​kuvakkeita, mutta kaikki kuvakkeet ovat ymmärrettäviä kaikille käyttäjille.

Weather Up näyttää sinulle tarpeettomia ilmoituksia sen sijaan, mitä haluat nähdä. Se on yksinkertainen, voimakas ja kaunis. On olemassa sovelluksen sisäisiä ostoksia, ja voit tilata kuukausittaisia ​​ja vuosittaisia ​​tilauksia.

Hinta: Ilmainen / Pro-päivitys alkaa 1,99 dollarista

ladata

6. Sää Ankka

Lapset rakastavat nähdä, kuinka ankka kertoo ilmastonmuutoksesta päivässä tai viikossa. Ennen kuin lähdet kotoa, sinun on tiedettävä, mitä pukeutua - T-paita tai sadetakki. Olet aina valmis kohtaamaan luonnon mielihahmot, kun Weather Duck on iOS-laitteellasi.

Tämän sovelluksen visuaalinen opas kiinnostaa kaiken ikäisiä lapsia. Seuraavan kerran kun menet ulos, tiedät mitä pukeutua.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki ystävät!

Kaikilla sääillä ...

Hauska sää iOS-sovellus on paras kumppanisi kaikissa sääolosuhteissa - ei enää tylsää sääennustetta. Kirosanojen hallinta ja sosiaalisen median jakaminen ovat kaksi merkittävää sääsovelluksen ominaisuutta.

Katso vilkaisu myös seuraaviin viesteihin:

  • Parhaat lähtölaskennan sovellukset iOS: lle
  • Kutsukorttipiirtäjän sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat musiikin oppimissovellukset iOS: lle
  • Parhaat kriketti suoratoistosovellukset iPhonelle ja iPadille

Minkä hauskan sääsovelluksen haluat asentaa iPhoneen ja iPadiin? Jaa palautteesi kommenttiosassa.

Uusimmat viestit