Parhaat iPhone 5, 5s ja iPhone SE -kotelot vuonna 2020

Olemme tarkastelleet joitain parhaat iPhone SE -kotelot erityyppisiä ja -luokatyyppejä ja lähettämistä niistä blogissamme. Löydät halpoja iPhone 5 / 5s -koteloita, jotka ovat alle 20 dollaria (mutta epäilemättä laadukkaita) tai niitä, joissa on jalusta, joten voit katsella elokuvia iPhone 5: llä helposti. Tai jos etsit tyylikkäitä suunnittelijakoteloita, käsittelimme ne myös. Mutta mikä on paras niistä kaikista?

Paras valinta on kova kutsu, joten istuimme alas, valitsimme suosikkimme (koska jokainen arvostaa tyyliä, muotoilua, toimintoa ja kaikkia muita ominaisuuksia eri tavalla) ja keksimme tämän luettelon parhaista tapauksista eri puolilta " tyypit". Jos aiot ostaa iPhone 5 -kotelon, mutta et ole varma, minkä tyyppinen valinta sopii, tästä luettelosta voi olla hyötyä.

Parhaat iPhone SE, 5s ja iPhone 5 -kotelot saatavilla vuonna 2020

# 1. Speck CandyShell Grip

Jos haluat valita ergonomisen muotoilun, “Speck CandyShell Grip” olisi ihanteellinen tapa edetä.

Tämä kattaa urheilukumin harjanteet, jotka tarjoavat paljon paremman pidon. Kova ulkopinta ja pehmeä kumitettu sisustus mahdollistavat kannen suojaamisen iskuilta helposti. Ja viistetyn reunan ollessa poissa, kosketusnäyttö ei kosketa pintaa, kun laite makaa kuvapuoli alaspäin.

USP: Ergonominen muotoilu parantaa pitoa

Tutustu Amazoniin

# 2. OtterBox SYMMETRY -SARJA

SYMMETRY SERIES -kotelot on suunniteltu tarjoamaan tarvittava suoja iPhonellesi samalla kun eleganssi säilyy ennallaan. Ja tämä tekee niistä niin arvostettavissa.

Kaksoismateriaalirakenne vahvistaa koteloa pahojen kolhujen voittamiseksi helposti. Ja sileän viimeistelyn ansiosta se sopii mukavasti kämmenellesi. Kohotetulla viistetyllä reunalla näyttö suojaa luotettavasti naarmuilta.

Viimeiseksi SYMMETRY-SARJAN kannet ovat todella houkuttelevia värejä.

USP: Suojarakenne ohut muotoinen

Tutustu Amazoniin

# 3. JETech

Tämä JETechin selkeä tapaus olisi hieno valinta, jos päätät hohtaa älypuhelinta. Hybridirakennetta tukevat kova tietokone ja pehmeä kumitettu TPU-materiaali.

Iskunkestävän rakenteen takia kannen ei pitäisi olla vaikeaa torjua tahattomien kolhujen vaikutuksia. Ja UV-säteilyn takia kansi ei menetä selkeyttä tai muuttuu keltaiseksi. Lopuksi voit valita tämän erittäin kestävän selkeän kotelon viidellä värivaihtoehdolla.

USP: UV-kestävyys

Tutustu Amazoniin

# 4. Spigen ohut panssari

Kun keskustellaan tyylikkäästä ja kestävästä kotelosta, yksi nimi, jonka pitäisi olla eturintamassa, on “Spigen Slim Armor”.

Kaksikerroksinen rakenne ja iskunkestävä tyyny tekevät tästä kannesta erittäin suojaavan. Kumipuskurin ansiosta sivut tarjoavat turvallisen otteen.

Ohut panssari, joka harjoittaa kohotettua reunaa sekä edessä että takana, varmistaa, että näytöllä ja kameralla on välttämätön suoja naarmujen pitämiseksi kohtuullisella etäisyydellä.

USP: Ilmatyynyinen ja verkkokuvio

Tutustu Amazoniin

# 5. Silk Wallet Slayer Vol.1

Entä saada muodikas lompakkokotelo? Silkin Wallet Slayer Vol.1 on vaikuttava muotoilu, ja sen takana on piilotettu aukko.

Piilotettuun tilaan mahtuu enintään kolme korttia ja myös rahaa. Siinä on vahvistettu sisustus torjuakseen odottamattomat sokit. Lisäksi sivut ovat sileät ja tuntuvat kämmenessä tarttuvilta.

Ja jos pidät houkuttelevista väreistä, saat mahdollisuuden valita Wallet Slayer joissakin tyylikkäissä muunnoksissa, kuten kuuma punainen, viehättävä vaaleanpunainen ja paljon muuta.

USP: Piilotettu korttipaikka

Tutustu Amazoniin

Se siitä!

Voit myös lukea täältä:

  • Paras iPhone SE, 5s tai 5 pyöräteline
  • iPhone SE -kelloradioasemat
  • Parhaat iPhone SE -puukotelot
  • Parhaat iPhone SE / 5s -lompakkokotelot

Uusimmat viestit