Parhaat muotokuvatilan sovellukset iPhonelle (päivitetty 2021)

Muotokuva-tila on epäilemättä yksi merkittävimmistä Applen alkuperäisistä tekniikoista. Mutta vanhemmista iPhone-versioista (iPhone 7 ja vanhemmat) puuttuu sen saatavuus. Silloin saatat tarvita kolmannen osapuolen sovellusta käyttääksesi tätä ominaisuutta. Toinen syy sen asentamiseen voi olla lisäominaisuuksien tarve napsautuksen parantamiseksi.

Kuulun toiseen luokkaan. Tunnen joskus tarvetta sovellukselle saada lisää Nirvanan autuutta otettavissa muotokuvissa. Mutta mikä tahansa syysi onkin, tässä on luettelo iPhonen parhaista muotokuva-sovelluksista, joita olen tähän mennessä rakastanut käyttää.

 1. Lightricksin Facetune2
 2. Focos
 3. Hämärtää valokuva
 4. FabFocus
 5. Phocus
 6. Muotokuva
 7. Muotokuva hämärtää
 8. PortraitCam

1. Lightricksin FaceTune2

Tämän palkitun FaceTune-sovelluksen päivitetyn version keskimääräinen luokitus on 4,6 tähteä. Se tarjoaa sinulle joukon uusia ja ainutlaatuisia ominaisuuksia, mukaan lukien joitain taiteellisia ja ammattimaisia ​​työkaluja, joiden avulla voit vangita hetken juuri sellaisena kuin se on tarkoitus olla. Siinä on myös Magic Camera -ominaisuus, jonka avulla voit käyttää suoria suodattimia, tasoittaa ihoa, kirkastaa hymyäsi ja paljon muuta.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset alkaen 1,99 dollaria)

ladata

2. Focos

Sovellus vie sinut laskennallisen valokuvan tulevaisuuteen. Kyllä, tämä on sama toiminto, josta Cook puhui esitellessään iPhone 12 -kokoonpanoa. Kun tämä sovellus on asennettu iPhonelle, ole valmis siirtymään täysin uuteen kokemukseen useilla ominaisuuksilla.

Joitakin kiehtovia ominaisuuksia ovat aito 3D-kuvankäsittely, intuitiiviset sovelluksen syvyyssuodattimet, useita valotehosteita jne. Voit myös nauttia todellisten bokeh-tehosteiden olemuksesta, jotka ovat yleisesti saatavilla vain DSLR-kuvien kanssa. Ehkä siksi sen keskimääräinen luokitus on 4,8 tähteä.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset alkaen 0,99 dollaria)

ladata

3. Sumenna valokuva

Kuten nimestä voi päätellä, sovellus on viime kädessä suunniteltu antamaan sinulle paras muotokuvaustapa. Sen avulla voit mukauttaa tavallisen napsautuksen ja muuttaa sen upeaksi muotokuvaksi käyttämällä ominaisuuksia, kuten sumentustehosteen säätämistä, suodattimien, emojien ja tekstin lisäämistä. Toisin kuin muut tässä luettelossa olevat sovellukset, tässä on kuitenkin omistetut ominaisuudet, jotka täyttävät iPhone-gallerian houkuttelevilla muotokuvilla.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset alkaen 2,99 dollaria)

ladata

4. FabFocus

Sovellus perustelee nimensä ja on upea käyttää, varsinkin kun se on päivitetty äskettäin versioon 2.0. Tällä on uudistettu käyttöliittymä ja ominaisuudet, kuten kasvojentunnistus ja erillinen kameran käyttöliittymä, mikä takaa erinomaisen kokonaiskokemuksen. Lisäksi saat myös useita muokkaustyökaluja, kuten sumennuksen määrän, bokeh-muodon sekä kirkkauden ja kontrastin säätämisen.

Hinta: $3.99

ladata

5. Tarkennus

Sovellus on hieno esimerkki teknisestä ja taiteellisesta ammattitaidosta. Se tarjoaa yksinkertaisen ja kiinnostavan käyttöliittymän, jonka avulla voit myös lisätä tehosteita napsautukseesi. Lisäksi se antaa sinulle vapauden pelata valoilla.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, jos etsit jotain tiettyä sisällytystä, manuaalinen muokkaustila voi olla juuri oikea työkalu sinulle.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset alkaen 4,99 dollaria)

ladata

6. Pysty: Syvyystilan valokuvat

Tämä sovellus voi tehdä parhaat muotokuvat nopeasti. Se tarjoaa huomattavan syvällisen kenttämuokkauksen varmistaaksesi, että valokuvasi näyttävät upeilta. Voit myös zoomata valokuviasi ja rajata niitä edelleen säätääksesi tarkennusta. Lisäksi voit varmistaa, että voit helposti hemmotella napsautuksiasi, jaat sen suoraan Instagramissa.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset alkaen 0,99 dollaria)

ladata

7. Muotokuva hämärtää

Valmistaudu täyttämään galleriasi uskomattomilla muotokuvilla Portrait Blur -toiminnolla. Valitse sovelluksessa aiemmin napsautettu valokuva, ja olet valmis! Sovellus analysoi ja lisää automaattisesti tarvittavan syvyyden sekoituksen, jotta kuva olisi houkuttelevampi. Sen avulla voit myös säätää sumennuksen määrää manuaalisesti. Zoomaa mihin tahansa kuvan osaan, ja sinulla on kaikki hallita pikseleitä. Ehkä tämä tekee siitä suhteellisen kalliimman kuin muut luettelossa olevat.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset alkaen 9,49 dollaria)

ladata

8. PortraitCam

Tämä on maksettu sovellus, mutta se oikeuttaa jokaisen pyytämänsä penniäkään. Sovelluksen avulla voit kaapata DSLR-laatuisia muotokuvia oikealla tarkennuksella ja syvyydellä yksinkertaisilla säätimillä. Rakastat merkittävästi rakeista bokeh- ja elokuvalaatua. Kokemus paranee, kun muotokuvaefektejä, automaattista kasvojentunnistusta, todellisia linssin soihdutuksia ja muita lisäominaisuuksia tuetaan matta-tuella.

Hinta: $4.99

ladata

Oletko valmis kaappaamaan tämän täydellisen muotokuvan?

Vain pienellä vaivalla voit muuttaa tavalliset napsautuksesi kauniiksi muotokuviksi. Loppujen lopuksi kyse ei ole aina uuden laitteen ostamisesta; joskus on vain löydettävä muutama erinomainen sovellus nykyisen sovelluksesi laajentamiseksi.

Käytätkö jotain näistä? Jaa kokemuksesi alla olevassa kommenttiosassa.

Lue myös:

 • Parhaat kameran linssit iPhone 11: lle
 • iPhone 12 Pro Max -objektiivin suojat
 • 11 parasta valokuvanmuokkaussovellusta Macille

Uusimmat viestit