Paras iPhone 7 -panssarilasi vuonna 2021

iPhone 7 on onnistunut läpäisemään happotestin lentävillä väreillä. Applen uusin lippulaiva-älypuhelin on vedenpitävämpi, 40x nopeampi kuin edeltäjänsä, ja se on saanut laadun voittamaan yrityksen parhaat sovellukset aplombin avulla. Toivottavasti rakastaisit jatkuvaa pyrkimyksiämme varmistaa, että sinulla on paljon vaihtoehtoja valita haluamasi valinta käsin. Katsotaanpa parhaita iPhone 7 -puhelimen panssarilasiita tekemättä paljon vaivaa.

1. JETech

JETech tunnetaan vahvojen iPhone-näytönsuojusten valmistuksesta. Karkaistusta lasista valmistetulla näytönsuojalla on 9H-kovuus 0,33 mm: n paksuudella. IPhone 7 on hyvin suojattu naarmuilta ja veitsen terävältä.

Kovuus ei estä vastauksia ja läpinäkyvyyttä. Nautit korkeasta vasteesta ja paremmasta läpinäkyvyydestä, kun käytät iPhone 7: täsi missä tahansa tilassa. Pidä laitteen näyttö pöly- ja sormenjäljettömänä tämän näytönsuojan avulla.

USP: Yhden painalluksen asennus

Tutustu Amazoniin

2. Voimateoria

yksi ensisijaisista syistä iPhonen suojaamiseen on lisätä jälleenmyyntiarvoa. Ensimmäinen asia, jonka ostaja huomaa, on puhelimesi näyttö, ja jos hän löytää yhden naarmun ruudulta, ostaja voi hylätä tarjouksesi. Juuri tästä syystä Power Theory on valmistanut iPhone-näytönsuojan korkealaatuisesta japanilaisesta Asahi-karkaistusta lasista.

Power Theory tarjoaa sinulle asennussarjan tämän näytönsuojan kanssa. Saat täydellisen ja kuplattoman asennuksen noudattamalla opasta ja nauti kristallinkirkkaasta läpinäkyvyydestä. Parasta tässä lasilasissa on, että se ei vaikuta 3D-kosketusnäytön herkkyyteen.

USP: Litteä muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. AILUN

AILUN tarjoaa sinulle paremman kosketusnäytön tarkkuuden ja HD-laadun iPhone 7: lle suunnitelluissa näytönsuojuksissa. Tällä on 99,99% kosketusnäytön tarkkuus ja yhtä paljon teräväpiirtotarkkuutta hydrofobisilla ja oleofobisilla pinnoitteilla. Puhelintasi on suojattu vesipisaroilta, öljypinnoilta ja sormenjälkitahroilta.

Tämä 0,33 mm paksu karkaistusta lasista valmistettu kalvo antaa parhaan mahdollisen suojan naarmuilta, naarmuilta ja tahattomilta kolhuilta. Huomaa, että pyöristetty muotoilu ei kata iPhone 7: n koko näyttöä

USP: 99,99% kosketusnäytön tarkkuus

Tutustu Amazoniin

4. Trianium

“Trianium” esittelee yhden ohuimmista iPhone 7: n näytönsuojista. Se on 0,2 mm paksu, mutta sen kovuus on 9H. Ohut rakenne tarjoaa suuren läpinäkyvyyden ja tuntuu myös sileältä.

Mitä tulee naarmuuntumiseen, se voi tehdä kohtuullisen hyvää työtä vahvan karkaistun lasin ansiosta. Hydrofobinen ja oleofobinen seulapinnoite vahvistaa edelleen rakennetta pitämään poissa useista ei-toivotuista asioista, kuten hiki ja lika. Siksi Trianium-näytönsuoja pysyy kosketusherkänä ja selkeänä lokissa.

USP: Ohut ja sileä rakenne

Tutustu Amazoniin

5. Maxboost

Tämä “Maxboost” tarjous ansaitsee korkean kiitoksen. Joten mikä tekee siitä kosketusnäytön vahvan suojan?

Ensinnäkin näytönsuojaa on vahvistettu korkealaatuisella karkaistulla lasilla. Siksi sillä on ylimääräinen kestävyys naarmujen torjumiseksi.

Hydrofobinen ja oleofobinen kerros ei anna lian kasaantua näytölle. Siten näyttö pysyy koskemattomana pitkään. Lisäksi Maxboost tarjoaa elinikäisen takuun näytönsuojalle.

USP: Hydrofobinen ja oleofobinen kerros

Tutustu Amazoniin

6. TheCoos

Yksinkertaisuus on ihastuttava hyve. TheCool uskoo yksinkertaisuuteen, ja siksi se on suunnitellut erittäin yksinkertaisen mutta tyylikkään lasisuojatun iPhone 7: n. Tässä elokuvassa TheCoos on käyttänyt korkealaatuista materiaalia, jossa on 9H + naarmuuntumaton pinta pitämään naarmut poissa.

Suojaa puhelinta mahdollisimman hyvin naarmuilta, naarmuilta ja kolhuilta. Tarkista sen avoin reuna, joka tekee tästä näytönsuojasta yhteensopivan kaikkien iPhone 7 -kuorien ja -koteloiden kanssa.

USP: Avoin reuna

Tutustu Amazoniin

7. LÄMPÖTILA

NEARPRO on suunnitellut kevyemmän, ohuemman ja kirkkaamman näytönsuojan kuin useimmat kilpailijat. Lasinen näytönsuoja on 26% kevyempi, 33% ohuempi ja 28% kirkkaampi karkaistu lasisuojus.

Valmistettu magneettisesta absorptiotekniikasta, pohjakerroksen liimapinnoite tarttuu automaattisesti näyttöön; sinun ei tarvitse yrittää asentaa elokuvaa. Tämän suojuksen merkittävä piirre on räjähdyssuojattu 9H-kovuus, joka kestää naarmuja ja naarmuja.

USP: Räjähdyssuojattu kovuus

Tutustu Amazoniin

8. Supershieldz

Paras karkaistulla lasilla pohjamaalattu Supershieldz-näytönsuoja voi olla yksinkertainen valinta. Se tarjoaa täydellisen kuplaton asennuksen, eikä irrottamisen yhteydessä ole lainkaan liimaa.

9H-kovuus tekee Supershieldzista naarmuuntumista ja sormenjälkiä estävän. Näytönsuoja on varustettu hydrofobisilla ja oleofobisilla pinnoitteilla, jotka suojaavat hikiä ja öljyjäämiä vastaan.

USP: Alkuperäinen kosketuskokemus

Tutustu Amazoniin

9. LK

Kaikki näytönsuojat eivät toimi saumattomasti koteloiden kanssa. Tämä LK: n muotoilu on kuitenkin suunniteltu tapausten mukaiseksi tukemaan useimpia kannet markkinoilla.

Vankka karkaistu lasi on siunattu alan vakiolla, jotta se torjuu haasteen jopa ruma naarmuilta. Siksi kosketusnäytöllä on luotettava suoja hankausta vastaan.

Sormenjäljenestopinnoitteen avulla LK-näytönsuoja voi myös pitää ei-toivotut asiat, kuten tahra ja hiki. Tämän seurauksena se pystyy säilyttämään paitsi sileyden myös läpinäkyvyyden pitkään.

USP: Tapausystävällinen

Tutustu Amazoniin

10. VK Voxkin

VK Voxkin tarjoaa naarmuuntumattoman näytönsuojan, joka tarjoaa koko näytön suojauksen kosketusnäytölle. Karkaistun lasin paksuus on 0,3 mm ja paksumpi puoli. Joten se on saanut hieman enemmän vastustuskykyä kestämään iskuja.

Selkeyden suhteen puolustaja tarjoaa huippuluokan selkeyden ja tuntuu myös melko reagoivalta. Kyky estää lika ja hiki kertymästä pinnalle tekee siitä erittäin arvostettavan. Lopuksi VK Voxkin -suojakotelo on saatavana kaksoispakkauksissa, joihin sisältyy vankka elinikäinen takuu.

USP: Huippuluokan selkeys

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää!

Kirjautua ulos

Minulle korkea herkkyys ja läpinäkyvyys sekä tinkimätön suoja tyhjästä ovat näytönsuojan huippuluokan ominaisuuksia. Mitkä ovat kolme ominaisuutta, jotka haluat nähdä jokaisessa näytönsuojassa? Onko jokin näistä näytönsuojista läpäissyt testisi? Jaa näkemyksesi alla olevissa kommenteissa.

Haluaisit vilkaista

  • Parhaat iPhone 7 -näytönsuojat
  • Ohut iPhone 7 -kotelo iPhone 7: lle
  • Parhaat iPhone 7 -kotelot
  • Parhaat iPhone 7 -kotelot

Uusimmat viestit