Parhaat iPhone 7 -tukikotelot vuonna 2021

Upealla näytöllä varustettu iPhone 7 soveltuu erinomaisesti elokuvien tai videoiden katseluun. Olen varma; olisit jo alkanut viedä sen hauskaa rakastavalle ratsastukselle. Entä älypuhelimesi maiseman käytön helpottaminen? Erittäin moderni kotelo jalustalla voi olla tunnin todellinen tarve, jos haluat käyttää älypuhelinta mukavasti vaakasuunnassa ja nauttia handsfree-kokemuksesta. Haluan sitten nauttia videopuheluista tai katsella joitain suosikkielokuviani, telineen toiminnallisuudesta tulee minulle kätevä etu. Siksi; Olen tehnyt tämän eksklusiivisen luettelon iPhone 7 -koteloista sisäänrakennetulla jalustalla. Toivottavasti haluaisit tutkia sitä ja valita mukavan aivan uudelle älypuhelimellesi. Katsotaan!

1. Aduro

Tämän kotelon ensiluokkainen kuminen rakenne antaa sille lisäsuojan ja antaa sinun tarttua siihen helposti. Kotelon kannessa on sisäänrakennettu jalusta, jonka avulla voit nauttia elokuvista ja FaceTime-puheluista kätevästi. Tämän avulla voit sijoittaa puhelimesi joko vaaka- tai pystysuoraan, mikä tekee siitä erittäin kätevän ja käytännöllisen.

Mukana on myös kotelovyön pidike valinnaisella kääntyvällä ja lukitusmekanismilla. Tämä antaa sinulle enemmän vapautta ja mukavuutta pitää puhelimesi turvassa. Lisäksi voit poistaa laitteen kotelosta poistamatta sitä kotelosta.

Hinta: 11,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen aikaan.

Osta se Amazonilta

2. Zizo Static -sarja

Tämä Zizon jalustakotelo on valmistettu raskaaseen käyttöön. Värikäs muotoilu näyttää siltä. Tehokas rakenne täyttää sotilaallisen luokan pudotustestin.

Iskunkestotekniikka tekee siitä täysin iskunkestävän. Reagoivat painikkeet takaavat, että sinulla on mukava aika käyttää laitetta. Tätä raskasta koteloa on saatavana seitsemässä elävässä värissä.

Hinta: 24,99 dollaria [10,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.]

Osta se Amazonilta

3. i-Blason-muuntaja

i-Blason Transformer on erittäin vahva. Raskas kotelo on suunniteltu pudottamaan putoamisen vaikutukset helposti. Iskuja vaimentava sisäholkki estää naarmuuntumisen.

Hihnapidikkeen kääntyvä kotelo antaa sinun kantaa laitettasi mukavasti. Seisotoiminnon avulla voit katsella videoita haluamastasi kulmasta. Peitetyt painikkeet ovat erittäin reagoivia ja helposti painettavia.

Hinta: 14,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

4. Zizo Bolt -sarja

Zizo Bolt -sarja täyttää armeijan luokan 810.1-G vaatimukset. Vankka rakenne yhdistettynä korkealaatuiseen materiaaliin tekee tästä kotelosta huippuluokan raskaan kotelon.

Sisäänrakennetun jalustan ansiosta se tarjoaa upean katselukokemuksen. Voit helposti painaa peitettyjä painikkeita. Siinä on karkaistu lasinen näytönsuoja, jonka kovuus on 9H. Lisäksi koteloa on saatavana 11 viehättävässä värissä.

Hinta: 29,99 dollaria [17,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.]

Osta se Amazonilta

5. ESR Simplace -sarja

Pidän ESR Simplace -sarjan kotelon ohuesta muotoilusta. Siinä on kaksikerroksinen rakenne korkealaatuisella PC- ja TPU-materiaalilla.

Kova ulkopinta suojaa laitetta iskuilta, kun taas pehmeä sisustus suojaa sitä naarmuilta. Tämä magneettinen jalusta on erinomainen median katseluun. Kiinteä veto tekee jalustasta vakaan. Se on saatavana kolmessa värissä, kuten musta, suihkumusta ja ruusukulta.

Hinta: 18,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

6. Zvedeng

Zvedeng-jalustakotelossa on kaksiosainen muotoilu, joka antaa sille tukevan mutta silkkisen ilmeen. Kaksikerroksinen kotelo tekee tästä kotelosta iskunkestävän; jolloin se voi kestää vahingossa tapahtuvia putoamisia.

Pehmeän TPU: n avulla se voi suojata iPhonea tyhjästä. Sisäänrakennettu jalusta on oikea rahalla hienojen videoiden katseluun ja pelaamiseen. Sinulla ei ole vaikeuksia painaa peitettyjä painikkeita, koska ne reagoivat lehdistöön.

Hinta: 45,99 dollaria [12,99 dollaria Amazonilla tämän kirjoitushetkellä.]

Osta se Amazonilta

7. Spigen Crystal Hybrid

Spigen Crystal Hybrid on ripustettu eleganssilla olemaan upea valinta sinulle. Kaksikerroksinen kova PC Back ja TPU-puskuri ovat riittävän vahvoja tarjoamaan huippuluokan suojan kolhuilta ja putoamisilta. Kristallinkirkas läpinäkyvyys antaa iPhonelle mahdollisuuden jatkaa ulkonäköään.

Kohotetut huulet nostavat näytön ja kameran pois tasaisilta pinnoilta suojautuakseen naarmuilta. Sisäänrakennettu metallinen jalusta on ihanteellinen älypuhelimesi handsfree-käyttöön. Tätä koteloa on saatavana neljänä värinä, kuten gunmetal, samppanja kulta, musta ja ruusukulta.

Hinta: 34,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen yhteydessä.

Osta se Amazonilta

8. Koteloitu

Tämän iPhone 7 -kuoren 'luistamaton varma tartuntarakenne' varmistaa, että voit kantaa laitettasi turvallisesti ilman, että turhaa pudotusta satunnaisilla liukastumisilla. Pehmeä rakenne tekee siitä helpon ja mukavan tarttua. Koteloitu kotelo ei aiheuta vaivaa ja antaa sinun käyttää näytön reunaa sekä kaikkia portteja, painikkeita ja antureita.

DuraClip-kannessa on kohotettu huuli, joka pitää näytön naarmuuntumattomana, kun se asetetaan kuvapuoli alaspäin karkealle pinnalle. Kiinnitettävä kotelo on suunniteltu pyörimään sekä pysty- että vaakasuunnassa. Pehmeä mikrokuituvuori on erinomainen lisäys, joka varmistaa edelleen, että iPhonen viehätys säilyy.

Hinta: 12,95 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen aikaan.

Osta se Amazonilta

9. Korecase

Etsitkö äärimmäistä suojaa? Jos kyllä, tässä on armeijan kaksikerroksinen suojakotelo, jossa on 360 asteen kääntyvä rengasjalusta. Koska puhumme jalustatuista, haluan sanoa teille, että tällä on kestävä ja murtumaton metallirengasjalusta, joka on läpäissyt miljoonat pyörintätestit! Takana oleva sisäänrakennettu metallilevy tukee magneettisia autotelineitä ja on hyödyllinen ajon aikana.

Kaksikerroksinen yhdistelmärakenne, joka saavutetaan joustavalla TPU: lla ja korkealaatuisella PC: n kovalla kuorella, antaa sille erinomaisen suojan ja kestävyyden. Tämän kotelon pyöreä kuplan muotoilu helpottaa lämmön nopeaa haihtumista ja iskunvaimennusta, mikä suojaa laitettasi pudotettaessa.

Hinta: 11,96 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen yhteydessä.

Osta se Amazonilta

10. MoKo Premium

MoKo Premium on yksi halvimmista tapauksista. Huolimatta siitä, että hinta on niin alhainen, se on melko hyvä ja sillä on muotoilu sekä laatu, jotta se olisi pätevä laukaus iPhonellasi.

Tämä kaksikerroksinen kotelo, jossa on tukeva tietokoneen takapaneeli ja pehmeä sisustus, voi tarjota välttämättömän suojan pudotuksilta. Tässä kotelossa on kääntyvä kotelo, jossa mikrokuituvuorattu sisustus, joka tarjoaa 180 asteen pyörimisen; joten se on helppo kuljettaa. Jalusta on mukava vaakasuuntaiseen käyttöön. Tämä premium-kotelo on saatavana neljässä värissä, kuten violetti, punainen, musta ja sininen.

Hinta: 6,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

Kirjautua ulos

On aika tehdä viisas päätös ja valita oikea jalusta iPhoneen. Onneksi käytettävissä on tonnia upeita vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen vastaamiseksi. Minkä kotelon valitset älypuhelimellesi? Puuttuuko luettelostasi jokin suosikkijalkasi? Kerro minulle siitä alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä katsoa nopeasti:

  • Parhaat iPhone 7 -vyöpidikekotelot
  • iPhone 7 raskaat kotelot
  • Parhaat iPhone 7 -kuoret

Uusimmat viestit