Apple TV -kaukosäädin ei toimi? Näin voit korjata sen

Apple TV on yksi hienoimmista viihteen lähteistä nykymaailmassa! Olipa kyseessä elokuva tai suosikkipeli, Apple TV: llä on kaikki. Jokaisella Apple-laitteella on upeat ominaisuudet ja muutama ongelma! Sama pätee Apple TV: n kaukosäätimeen silloin, kun se lakkaa toimimasta. Monet käyttäjät valittavat, että Apple TV -kaukosäädin on toisinaan lakannut toimimasta.

Voit ratkaista tämän ongelman ja korjata Apple TV: n kaukosäädin ei toimi, olen käsitellyt mahdollisia ratkaisuja, joilla ongelma voidaan korjata helposti. Se ei ole niin teknistä, se on vain perusasiat, jotka sinun on tarkistettava. Joten aloitetaan perusmuutoksista ja siirrymme sitten muuhun!

Pikalinkit!

  • Ratkaisut korjata Apple TV -kaukosäädin ei toimi
  • Kuinka korjata Apple TV Siri -kaukosäädin ei toimi

Viisi ratkaisua korjata Apple TV -kaukosäädin ei toimi

Ennen kuin seuraat tätä opasta, haluan kertoa sinulle, että Apple TV -kaukosäätimelle ja Siri-kaukosäätimelle (uusin malli) on olemassa erilaisia ​​korjauksia. Joten aloitetaan ensin Apple TV: n kaukosäätimellä.

Ratkaisu # 1. Vaihda paristot

Jos Apple TV -kaukosäätimesi on vähän vanha, on mahdollista, että siinä olevat paristot ovat tyhjät! Tarkista nyt kauko-ohjain vaihtamalla paristot heti ja katso, toimiiko se kerran. Paristot on vaihdettava, jos Apple TV: n valo ei vilku ja näet televisiossasi huutomerkin.

Ratkaisu # 2. Linjan on oltava selkeä!

Saattaa olla jotain, joka estää Apple TV: n ja kaukosäätimen välisen polun linjan. Varmista, että polku on selkeä ja että välissä ei ole mitään esteitä, jotka estävät polun. Tietenkin tämä on pieni korjaus, mutta se toimii useimmille käyttäjille. Näiden kahden infrapunatunnistimen on ylläpidettävä visuaalista yhteyttä parempaan viestintään.

Ratkaisu # 3. Irrota ja linkitä kaukosäädin Apple TV: hen uudelleen!

Voit kokeilla tätä korjausta, kun valo vilkkuu painettaessa painikkeita, eikä Apple TV: ssä tapahdu mitään. Vastaanottaja pura Apple TV -kaukosäätimen linkitys Apple TV: stäsi, pidä Valikko- ja Vasen-painiketta painettuna kuuden sekunnin ajan ja etsi irrotuskuvake kaukosäätimen kuvakkeen yläpuolelta.

Kun kaukosäädin on kytketty irti, sinun on linkitä se uudelleen. Tehdä se, pidä Valikko ja Oikea-painiketta painettuna kuuden sekunnin ajan ja etsi linkkikuvake kaukosäätimen kuvakkeen yläpuolelta. Kun painat Apple TV: n kaukosäädintä ja television taskulamppu vilkkuu kolme kertaa kerralla, se osoittaa, että kaukosäädin on jo pariliitetty. Se siitä! Se saattaa korjata Apple TV: n kaukosäätimen ongelman lopettamisen! Jos ei, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Ratkaisu # 4. Käynnistä Apple TV uudelleen

Joskus Apple TV: n uudelleenkäynnistys voi ratkaista ongelman. Saman toteuttamiseksi sinun on pidä Valikko- ja Alas-painikkeita painettuina jonkin aikaa, kunnes Apple TV käynnistyy uudelleen. Kun olet valmis, tarkista, toimiiko Apple TV: n kaukosäädin vai ei.

Ratkaisu # 5. Irrota virta Apple TV: stä

Jos mikään ei toimi sinulle, tämän pitäisi toimia useimmiten. Irrota virta Apple TV: stä ja odota vähintään 6-10 sekuntia ja kytke sitten virta käynnistämään se uudelleen. Tämän pitäisi ratkaista ongelma, koska Apple TV alkaa heti alusta.

Joten tämä on tehtävä, kun Apple TV -kaukosäädin ei toimi. Katsotaan nyt, mitä sinun on tehtävä, kun Siri Remote ei toimi Apple TV: n kanssa.

Kuinka korjata Apple TV Siri -kaukosäädin ei toimi

Kyse ei ole vain Apple TV -kaukosäätimestä, myös uusin Siri-kaukosäädin ei toimi ajoittain joidenkin ongelmien vuoksi. Korjaa ongelma noudattamalla alla annettuja vianmääritysvihjeitä.

Ratkaisu # 1. Palauta ja pariliitä uudelleen Siri-kaukosäädin

Kerran voi helposti nollata Apple TV: hen liitetyn Siri-kaukosäätimen. Nyt, sress Menu ja Volume Up nollaa kaukosäädin samanaikaisesti. Tämä nollaa Siri-kaukosäätimen ja se palaa pariliitostilaan. Kun olet valmis, voit muodostaa Siri-kaukosäätimen uudelleen pariksi Apple TV: n kanssa pitämällä painettuna Valikko- ja äänenvoimakkuuden lisäyspainikkeet vähintään 5 sekunnin ajan. Huomaa, että etäisyyden on oltava kolmen tuuman päässä Apple TV: stä, kun yrität muodostaa pariliitoksen uudelleen. Tämä saattaa korjata Sirin kaukosäätimen lakanneen toimimasta.

Ratkaisu # 2. Pysy alueella ja siirrä kaikkea, mikä estää polun

Aivan kuten Apple TV, myös Siri Remote -kaukosäätimen on oltava kantama-alueella yhteyden muodostamiseksi Apple TV: hen. Koska Siri Remote toimii Bluetooth-tekniikalla, on suositeltavaa pysyä kantaman sisällä. Ja varmista, että kaukosäätimen ja television välissä ei ole mitään esteitä.

Ratkaisu # 3. Lataa Siri-kaukosäädin

Lataa Siri-kaukosäädintä vähintään 30 minuutin ajan käyttämällä salama-USB-kaapelia ja liittämällä se tietokoneeseen. Muuten voit käyttää myös Applen USB-virtalähdettä kytkemällä se pistorasiaan. Sirin kaukosäätimessä on vain kaapeli, eikä siinä ole virtalähdettä, eikä sitä voi ladata Apple TV: n kautta.

Tämän lisäksi voit irrottaa Apple TV: n virran, odota vähintään 6 sekuntia ja kytke se sitten takaisin! Tämän pitäisi ratkaista ongelma useimmiten. Jos mikään näistä muutoksista ei toimi sinulle, ota yhteys Apple-tukeen ongelman ratkaisemiseksi. Napsauta tätä linkkiä päästäksesi Applen tuki ja sitten napauta Lisää että etsi Apple TV -vaihtoehto ja jatka seuraavien ohjeiden kanssa.

Yhteenvetona…

Toivon, että nämä vinkit ratkaisevat Apple TV: n kaukosäädin ei toimi. Kerro meille kommenteissa, jos löydät muun tavan korjata ongelma. Päivitän mielelläni saman oppaassamme. Siihen asti, jatka katsomista Apple TV: ssä!

Samanlaisia ​​viestejä tarkistaa nyt!

  • Apple TV: n yhdistäminen Remote App -sovellukseen iPhonelle / iPadille
  • Kuinka pysäyttää Apple TV -kaukosäätimen avaaminen iPhonessa

Uusimmat viestit