Parhaat laskusovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Yrityksille on paljon sovelluksia, jotka helpottavat yrittäjien tai itsenäisten ammatinharjoittajien elämää. Yksi tärkeimmistä hallinnoitavista näkökohdista on talous, ja luotettava laskutussovellus voi muuttaa maailmaa. Se voi auttaa sinua luomaan nopeasti ja helposti seurattavia ammattilaskuja. Lisäksi on äärettömän hyödyllistä pitää kaikki taloustietosi yhdessä paikassa. Joten, hyvästele aikaa vievillä manuaalisilla prosesseilla ja ota vastuu kassavirrastasi iPhonen ja iPadin parhailla laskusovelluksilla.

 1. QuickBooks kirjanpito
 2. Laskun yksinkertainen, Estimate Maker
 3. Lasku ja arvio - Billdu
 4. Invoice2go Easy Invoice Maker
 5. FreshBooks Cloud Accounting
 6. NorthOne-laskujen luoja
 7. Pieni lasku
 8. Moon-lasku - helppo kirjanpito
 9. Zohon laskun ja ajan seuranta
 10. Invoice Maker PRO - Laskutus
 11. Lasku ASAP

1. QuickBooks kirjanpito

Tämä on all-in-one-kirjanpito-sovellus kulujen ja kassavirran hallintaan. Voit luoda laskuja ja seurata mittarilukemaa sekä lähettää ja skannata kuitteja verotustarkoituksiin. Sen avulla voit työskennellä ja tarkastella voittoa tai tappiota yhdellä silmäyksellä.

Laskutoiminnon avulla voit seurata lähetettyjä laskuja (useissa valuutoissa ja vastaanottaa maksuja luottokortilla tai pankkisiirrolla. Tämä edellyttää QuickBooks Payments -ominaisuuden aktivoimista. Erilaiset vaihtoehdot tekevät tästä erinomaisen sovelluksen pienille yrityksille.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 9,99 dollaria)

ladata

2. Laskun yksinkertainen, Estimate Maker

Jos olet freelancer, urakoitsija tai pienyrityksen omistaja, tämän sovelluksen avulla on helppo seurata talouttasi. Sen avulla voit nopeasti luoda ja lähettää ammattimaisen näköisiä laskuja, joita voit myös seurata varmistaaksesi, että saat maksun.

Lisäksi voit lisätä niin paljon tai vähän tietoja kuin vaaditaan, kuten eräpäivät, valokuvat, alennukset, allekirjoitukset, maksutiedot, toimitustiedot jne. Älykkäät ilmoitukset tekevät sovelluksesta helppoa käyttää.

Hinta: Ilmainen (matkapuhelintilaus - 2,99 dollaria)

ladata

3. Lasku ja arvio - Billdu

Tämä helppokäyttöinen laskutussovellus säästää paljon aikaa ja vaivaa. Voit luoda ammattimaisia ​​ostotilauksia, arvioita ja laskuja muutamassa sekunnissa. Sen avulla voit myös hyväksyä maksuja asiakkailta suoraan paikan päällä.

Lisäksi voit seurata kuluja ja hallita useita yrityksiä kerralla. Tietosi tallennetaan turvallisesti ja synkronoidaan yhdistettyjen laitteiden välillä. Jos haluat lisätietoja kaikista upeista ominaisuuksista, tutustu yksityiskohtaiseen katsaukseen Billdusta.

Hinta: Ilmainen (kuukausittainen aloitus - 2,99 dollaria)

ladata

4. Invoice2go Easy Invoice Maker

Kuten nimestä voi päätellä, tämän sovelluksen avulla voit tehdä ja lähettää kauniisti suunniteltuja laskuja tien päällä. On ammattimaisia ​​malleja, jotka helpottavat työtäsi. Lisäksi voit luoda myös muita asiakirjoja, mukaan lukien kuitit ja arviot.

Samalla hallitse kulujasi, vastaanota maksuja, sovi tapaamiset ja järjestä päiväsi. Se on ihanteellinen yhden luukun ratkaisu kaikenlaisille itsenäisille ammatinharjoittajille, jotka haluavat hallita tilauksiaan ja kassavirtaa.

Hinta: Ilmainen (Lite - 5,99 dollaria)

ladata

5. FreshBooks Cloud Accounting

Pienyrityksesi hallinta on helppoa tämän kirjanpitoratkaisun avulla. Se on helppokäyttöinen, nopea ja turvallinen tapa hoitaa laskutusta, kirjata kuluja, seurata aikaa ja maksaa helposti.

Mikä tekee sovelluksesta erottuvan on tapa, jolla se toimii kokonaan pilvessä. Tämä varmistaa, että kaikki tietosi synkronoidaan saumattomasti ja turvallisesti laitteidesi välillä. Joten missä tahansa oletkin, voit seurata ja päivittää yrityksesi taloutta tien päällä.

Hinta: Ilmainen (Lite - 14,99 dollaria)

ladata

6. NorthOne-laskujen valmistaja

Tehosta työnkulkuasi tällä ilmaisella sovelluksella, jonka avulla voit tehdä ja jakaa laskuja, tarjouksia ja arvioita alle 2 minuutissa. Se pitää kaikki asiakirjat järjestyksessä tehokkaasti, joten niitä on helppo käyttää milloin tahansa.

Voit jopa lähettää ystävällisiä muistutuksia asiakkaillesi varmistaaksesi, että maksat ajoissa. Parasta on, että tämä sovellus on täysin ilmainen ilman piilotettuja kustannuksia, tilauksia tai sovelluksen sisäisiä ostoksia. Se on kuitenkin saatavana vain iPhonessa eikä iPadissa.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Pieni lasku

Digitoi yrityksesi tällä hienolla pienellä sovelluksella, joka pitää asiaankuuluvat taloustietosi siististi järjestettyinä. Muokattavien mallien avulla voit luoda, lähettää ja seurata merkkituotteita tai laskelmia muutamalla napautuksella.

Lisäksi se luo intuitiiviset, helposti ymmärrettävät raportit tuotteille, asiakkaille tai luokille milloin haluat, kuten päivittäin, kuukausittain, neljännesvuosittain tai vuosittain. Voit myös synkronoida tietoja laitteidesi kanssa mukavuuden mukaan tien päällä.

Hinta: Ilmainen (Kuukausittainen + tilaus - 2,99 dollaria)

ladata

8. Moon-lasku - helppo kirjanpito

Tässä iPhonen ja iPadin laskusovelluksessa on yli 66 ammattimaista PDF-mallia, jotka voit mukauttaa tarpeidesi mukaan. Voit hallita rajoittamattomia yrityksiä samasta sovelluksesta ja työskennellä sen kanssa myös offline-tilassa.

Lisäksi se tukee myös saksan, espanjan, italian ja ranskan kieliä, joten se soveltuu erilaisille asiakaskunnille. Sen avulla voit seurata aikaa, luoda ja lähettää laskuja, vastaanottaa maksuja ja tarkastella säännöllisiä talousraportteja.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 9,99 dollaria)

ladata

9. Zohon laskun ja ajan seuranta

Seuraa kätevästi projektien aikaa, lähetä tarjouksia, seuraa yrityskuluja, luo laskuja, hyväksy maksuja ja jopa lähetä kiitosilmoituksia asiakkaillesi tämän Zohon sovelluksen avulla.

Se tarjoaa kauniita malleja ja antaa sinun helposti seurata kustannuksia eri luokkiin, kuten kuljetus, ruoka ja polttoaine. Monikielinen ja monivaluuttatuki tekee tästä iOS-laskusovelluksesta erinomaisen valinnan pienyrityksille, joilla on maailmanlaajuisia asiakkaita.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 6,99 dollaria)

ladata

10. Invoice Maker PRO - Laskutus

Tässä on toinen kätevä työkalu ammattimaisten PDF-laskujen, arvioiden, tarjousten, ostotilausten, kuittien ja tuntilomakkeiden luomiseen. Pidä kirjaa kaikesta paperityöstäsi seurannan ja taloudellisen kirjanpidon helpottamiseksi.

Ilmaisen version avulla voit luoda jopa 5 tynkäasiakirjaa. Premium-versio on täynnä lisäominaisuuksia, kuten kulujen seuranta ja raportit joka kuukausi, neljännes ja vuosi. Voit myös synkronoida tietoja helposti laitteiden välillä.

Hinta: Ilmainen (rajoittamaton asiakirja - 5,99 dollaria)

ladata

11. ASAP-lasku

Tämä on paljon enemmän kuin laskunvalmistajan sovellus. Se toimii keskuksena myynnin, asiakkaiden ja taloudellisten raporttien hallinnassa. Se soveltuu erityisen hyvin yrityksille, joilla myyntitiimit työskentelevät kentällä.

Voit saada välitöntä myyntitietoa joukkuetovereilta sovelluksen kautta ja synkronoida tietokoneen QuickBooksin kanssa. Sovellusta päivitetään jatkuvasti, ja sen avulla voit luoda enintään 5 laskua tai arvioita ilmaiseksi kuukaudessa.

Hinta: Ilmainen (InvoiceASAP Base - 3,99 dollaria)

ladata

Yhteenvetona

Oletko kokeillut jotakin näistä kätevistä laskusovelluksista iPhonessa tai iPadissa? Jaa oivalluksesi kanssamme alla olevissa kommenteissa. Katso myös parhaat varastosovellukset varastosi hallintaan.

Voit myös lukea nämä:

 • Käyntikorttien skannaussovellukset
 • Varastonhallintasovellukset
 • Luettelohallintasovellukset
 • Asiakirjaskannerin sovellukset

Uusimmat viestit