Eikö roskaa voi tyhjentää Macissa? Korjaa ongelman ratkaisemiseksi ja roskakorin poistamiseksi

Kun poistat tiedostoja tai kansioita Macista, niitä ei poisteta pysyvästi. He löytävät paikkansa roskakorista, joka tarvitsee lisäklikkauksia niiden poistamiseksi pysyvästi. Joskus jokin tiedosto on lukittu tai toinen sovellus käyttää sitä, sitä ei poisteta. Siksi et voi poistaa mitään tiedostoja Macista.

Olemme listanneet joitain korjauksia, joiden pitäisi auttaa tyhjentämään roskakoria Macissa. Viimeinen korjaus on lopullinen, ja suosittelen sinua siirtymään vaihe vaiheelta, jotta et poista jotain tärkeää ja jätät sitten viallisen sovelluksen. Anna minun kävellä kanssasi oppaan läpi!

Roskakoria ei voi tyhjentää Macissa

Tarkista, onko jokin sovellus käytössä tiedostoa

Jos saat virheilmoituksen "Tiedosto käytössä", yritä sulkea tiedosto, joka käyttää tiedostoa (jos tunnet sovelluksen). Vaihtoehtoisesti voit myös sulkea kaikki käynnissä olevat sovellukset varmistaaksesi, että mikään sovellus ei enää käytä tiedostoa. Yritä nyt tyhjentää roskat, jos se ei vieläkään tyhjennä kaatopaikkaa, jatka lukemista.

Pakota tyhjä roskakori Mac OS X: ssä, kun tiedosto on lukittu tai käytössä

Jos saat lukitun tiedoston virheen, paina ja pidäVaihtoehto avain, siirryFinder → Tyhjennä roskakori. Tämän olisi pitänyt varmasti auttaa sinua roskakorin tyhjentämisessä. Optio-näppäin antaa macOS: lle ilmoituksen lukittujen tiedostojen ohittamisesta. Joka tapauksessa, vaikka tämä ei toiminut sinulle, jatka lukemista saadaksesi lisää korjauksia.

Käytä kolmannen osapuolen apuohjelmia

On olemassa monia kolmannen osapuolen apuohjelmia, jotka tyhjentävät roskakorin pakotetusti. Jos sinulla on ne asennettuna, kokeile sitä. En henkilökohtaisesti suosittele niiden lataamista ja käyttöä. Tämä johtuu siitä, että he lopulta vilkkuvat Terminal-komentoja poistamaan roskakoritiedostot, jotka olemme antaneet alla, joten katso.

Tyhjennä roskakori Macissa Terminalin avulla

Tämä on viimeinen askel, jonka sinun on tehtävä, vain jos kaikki yllä olevat ovat epäonnistuneet. Koska nämä komennot poistavat lukitut tiedostot ilmoittamatta sinulle mitään. Varmista, että teet täsmälleen kuten alla on kirjoitettu.

Vaihe 1. Avata Terminaali Mac-tietokoneellasi.

Vaihe # 2. Kirjoita nyt, sudo rm –Rjota seuraa välilyönti. Välilyönnin jättäminen on pakollista, joten älä missaa sitä vaihetta. Ja kyllä, ÄLÄ PALAUTA PALAUTTAMISEEN KÄSITTELYN JÄLKEEN.

Vaihe # 4. Nyt on aika avata Roskakori -kansio Telakka.

Vaihe # 5. Valitse kaikki tiedostot ja kansiot Roskakori-kansiosta, vedä ja pudota ne terminaaliin ikkuna. Tämän tekeminen lisää kunkin tiedoston ja kansion polun "Poista" -komentoon, johon syötimme Vaihe # 3.

Vaihe # 6. Nyt voit lyödä Palata ja kirjoita sitten järjestelmänvalvojan salasana toiminnan jatkamiseksi.

Poistamisprosessi alkaa ja voi viedä muutaman minuutin poistettavien tiedostojen ja kansioiden koosta riippuen.

Kokeile myös tätä temppua, jos mikään ei näytä toimivan sinulle.

Vaihe 1. Sammuta ensin Mac. Sitten sinun on pidettävä alhaalla komento + R kun käynnistät tietokoneen. Pidä näppäimiä painettuna, kunnes Apple-logo tulee näyttöön.

Mac siirtyy palautustilaan.

Vaihe # 2. Napsauta ylävalikkorivilläapuohjelmat. Napsauta avattavassa valikossaterminaali. Seuraavaksi se avaa päätelaitteen komennon suorittamiseksi.

Vaihe # 3. Seuraavaksi sinun on kirjoitettava komentocs0util käytöstä ja paina palata.

Sen jälkeen sinun on napsautettava vasemmassa yläkulmassa olevaa Applea ja napsauttamalla Käynnistä uudelleen.

Vaihe # 4. Tyhjennä seuraavaksi roskasi tavalliseen tapaan.

Paketoida

Olettaen, että olet pystynyt tyhjentämään roskakorin Macilla. Koska nämä ratkaisut ovat toimineet monille käyttäjille, odotan, että he ovat napsauttaneet myös sinua. Olisi todella mukavaa, jos jaat palautteesi ja ilmoitat meille, oletko löytänyt menestystä näiden korjausten avulla.

Haluat ehkä myös tarttua näihin vianmääritysoppaisiin:

  • Kuinka nopeuttaa Macia
  • Wi-Fi ei toimi macOS Sierrassa
  • MacOS Sierran Launchpadista puuttuvat sovellukset

Uusimmat viestit