Parhaat Apple TV -kaukosäätimet vuonna 2020

Jokaisen painoksen myötä Apple TV on älykkäämpi. Sama koskee kauko-ohjainta. Uusin Siri-kaukosäädin on kirjaimellisesti vallankumous etätekniikassa. Ainoa ongelma näillä kaukosäätimillä on, että ne ovat herkkiä.

Normaali kaatuminen tai sokki voi rikkoa heidät, eikä sinun tarvitse jäädä muuta kuin katua. Miksi valittaa, kun olemme listanneet myös kaukosäätimien tapaukset. Luettelossa on Apple TV -kaukosäätimen 2., 3. ja 4. sukupolven kotelot, joten tee olosi mukavaksi ja katso luettelo.

Apple TV 4 -kaukosäädin

# 1. Hapurs

Hapurs on suunnitellut tarkan kotelon neljännen sukupolven Apple TV -kaukosäätimellesi. Tämä kansi on valmistettu kestävästä ja pehmeästä silikonista, joka takaa tukevan otteen. Kaukosäädin ei koskaan luiskahda kädestäsi, kun puhut Sirin komentoja. Voit käyttää kiinnitettyä kaulanauhaa pitämään kaukosäädintä turvallisesti.

Hinta: $5.99

Osta se Amazonilta

# 2. elago R1 Intelli

Pehmeästä silikonimateriaalista valmistettu elago R1 Intelli -kotelo on erittäin suojaava. Se pystyy täysin vaimentamaan iskuja. Pääasiassa tekstuurisen rakenteen ansiosta kansi tarjoaa paremman otteen. Intellissä on erittäin vahvat magneetit, joiden avulla voit kiinnittää sen helposti mille tahansa metallipinnalle. Kansi tarjoaa vaivattoman pääsyn kaikkiin Apple TV -kaukosäätimen toimintoihin. Lopuksi, R1 Intelli on saatavana kuudessa kiehtovassa värissä.

Hinta: $8.99

Osta se Amazonilta

# 3. Fintie Honey Comb -sarja

Finite-kaukosäädin on muotoiltu muotoilu ja napsahtaa täydellisesti Siri-kaukosäätimeesi. Kuvan täydelliset aukot tarjoavat täydellisen pääsyn kaikkiin portteihin ja painikkeisiin. Laadukkaasta materiaalista veistetty etäkansi on erittäin kestävä. Liukastumista estävä materiaali estää putoamisen ja tarjoaa myös paremman pidon. Finite Apple TV -kaukosäätimessä on jopa 11 värivaihtoehtoa.

Hinta: $7.99

Osta se Amazonilta

# 4. Akwox

Mikä tekee Akwox Sirin kaukokotelosta kohtuullisen hyvän valinnan, on tyylikäs muotoilu. Hienoimmalla silikonimateriaalilla valmistettu kansi tuntuu erittäin pehmeältä. Etäkansi on riittävän vahva kestämään pudotuksia ja vastustamaan naarmuja. Tarkkojen aukkojen ansiosta voit käyttää kaikkia toimintoja helposti. Vielä parempi, käytettävissä on kuusi viehättävää värivaihtoehtoa oikean kannen valitsemiseksi kaukosäätimelle.

Hinta: $7.49

Osta se Amazonilta

# 5. Act Labs

Tämä Act Labsin tapaus muistuttaa iPhone-koteloa. Se on valmistettu muovista ja peittää kokonaan Apple TV -kaukosäätimen takaosan. Lisäksi se kattaa myös neljä kulmaa. Kotelossa on irrotettava rannehihna, jota voidaan säätää myös erikokoisina. Mikrofonille ja kosketuspinnalle on tehty tarkat leikkaukset, jotka antavat esteetön pääsyn kaikkiin Sirin kaukosäätimen toimintoihin.

Hinta: $9.99

Osta se Amazonilta

# 6. Karhun liike

Tarkan valmistuksensa ansiosta Bear Motion -kotelo Apple TV: n neljännen sukupolven kaukosäätimelle antaa sinun käyttää painikkeita nopeasti. Muotoon sopivat tekijät suojaavat kaukosäätimen takaosaa ja sivuja naarmuilta, lialta ja kolhuilta. Sinun ei pitäisi olla huolissasi Apple TV -kaukosäätimestäsi, vaikka lapsesi käyttäisivät sitä.

Hinta: $6.98

Osta se Amazonilta

Apple TV 2 ja 3 -kaukosäädin

# 1. Fintie Honey Comb -sarja

Hunajakennokuvion esittelemällä tällä Finite Apple TV -kaukosäätimellä on melko siisti muotoilu. Ergonomiset sivut tarjoavat paremman otteen ja estävät liukastumisen. Valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, kansi on erittäin kestävä. Kotelossa on tarpeeksi voimaa sietää iskuja ja suojata Sirin kaukosäädin tyhjästä. Vielä parempi on valita kahdeksan värivaihtoehtoa.

Hinta: $7.99

Osta se Amazonilta

# 2. fosa

Fosa esittelee luistamattoman suojakannen Apple TV 2: n ja 3: n kaukosäätimellesi. Silikonikotelossa on tarkka muotti, joka sopii kaukosäätimeen tarkasti. Hanki täysi pääsy kaikkiin painikkeisiin ja portteihin ja koe erinomainen pito. Fosa on käyttänyt korkealaatuista, ympäristöystävällistä materiaalia tämän etäkotelon valmistamiseen. Tämä tapaus on ihoystävällinen paitsi joustava ja kestävä.

Hinta: $5.39

Osta se Amazonilta

# 3. SIKAIKAASI

Ohut malli, SIKAICASE on tehty suojapuvuksi Apple TV -kaukosäätimellesi. Ensiluokkaisen silikonimateriaalin pehmeä rakenne näyttää hyvältä. Tarkat aukot lisäävät käyttökokemusta. Parannetun otteen ansiosta kaukosäädin ei luiskahdu käsistäsi. 11 värivaihtoehtoa riittää valitsemaan kauko-ohjaimellesi sopivan ottelun.

Hinta: $6.99

Osta se Amazonilta

# 4. InventCase

InventCase on klassisesti suunniteltu kansi Apple TV -kaukosäätimelle. Se on valmistettu korkealaatuisesta mustasta PU-nahasta, joka näyttää erittäin tyylikkäältä. Kansi suojaa kaukosäädintä pölyltä ja lialta, kun taas sen leikkaukset mahdollistavat esteettömän pääsyn kaikkiin toimintoihin. Koska se on suunniteltu erityisesti 2. ja 3. sukupolvelle, kansi sopii täydellisesti kaukosäätimeen. Viimeisenä ei ole värivaihtoehtoja tämän kirjoituksen aikana.

Hinta: $14.99

Osta se Amazonilta

Kirjautua ulos

Mikä etäkotelo tulee muodostamaan pari Siri-kaukosäätimen kanssa? Kerro meille sen nimi ja yksi laatu, josta olet pitänyt siitä eniten.

Olipa kyseessä parannettu pito, koko kehon suojaus tai hyvännäköinen muotoilu, nämä kaukokotelot täyttävät odotukset kaikilta osin. Lisäksi ne ovat erittäin kevyitä ja sopivat täydellisesti kaukosäätimeesi.

Voit myös tarkistaa:

  • Parhaat peliohjaimet iPhonelle, iPadille ja Apple TV: lle
  • Kuinka käyttää TV-sovellusta iPhonessa ja Apple TV: ssä
  • Kuinka kytkeä tumma tila päälle Apple TV: ssä

Uusimmat viestit