Kymmenen parasta hämmästyttävää omenakauppaa maailmassa

On kuusi sanaa / asiaa, jotka tulevat mieleen ajatellessamme Applea; tyylikkyys, pienikokoisuus, muotoilu, tyylikäs, viehättävä ja… erittäin kallis! Ei?

Huipputason - määritelty!

Apple on sisällyttänyt malliensa hallinnan ja omaperäisyyden lippulaivamyymälöihinsä ympäri maailmaa. Apple-kaupat ovat kirjaimellisia arkkitehtonisia mestariteoksia ja sijaitsevat nykyaikaisen arkkitehtuurin kärjessä.

Apple-kaupat

Jokainen Apple Store on suunniteltu pitämään mielessä pienimmätkin yksityiskohdat, vangitsemaan sen kuluttajien silmät ja vahvistamaan, että Apple on trendien asettaja ja kaukana normaalista liigasta. Applen vähittäismyymälöiden perustaminen oli helvetin älykäs liike, ja tätä kirjoitettaessa 395 Apple-myymälää on perustettu ympäri maailmaa.

"Apple-kaupat ovat olleet vastuussa tylsän tietokoneen myyntipohjan muuttamisesta tyylikkään leikkihuoneeksi, joka on täynnä vempaimia" - NYT.

Apple Corporation on saanut monia arkkitehtuuripalkintoja myymäläsuunnittelussaan osoittamastaan ​​mestaruudesta. Apple-myymälöiden ainutlaatuisimmat ja trendit asettavat ominaisuudet ovat suuri lasin fancy; lasisillat, lasiportaat, teräslaatikkorakenteet ja kokonaiset lasikuutiot sekä Genius-baari. Jokaisessa Apple Storessa on perustettu Genius-baari, jossa asiakkaita helpotetaan teknisillä neuvoilla ja tarjotaan Apple-tuotteiden huoltoa ja korjausta.

Siitä huolimatta esittelen sinut maailman suosituimpien ja suosituimpien Apple-myymälöiden kymmenen parhaan joukkoon. Ja tässä me menemme.

Kymmenen parasta hämmästyttävää Apple-myymälää maailmassa

# 1. Apple Store Arabiemiirikunnissa

Kuvahyvitys: GulfNews.com

Apple avasi äskettäin ensimmäisen virallisen myymälänsä Lähi-idässä ja myös suurimman myymälänsä ympäri maailmaa. Kauppa sijaitsee Mall of Emirates -ostoskeskuksessa ja on ensimmäinen Arabiemiirikunnissa. Kaupassa on sama Apple-teema puuhuonekaluissa sekä vihreät puut. Tämä ei ole ainoa Apple-myymälä Arabiemiirikunnissa, sillä täsmälleen 3 tunnin kuluttua tämän myymälän avaamisesta; Apple vihki toisen käyttöön Abu Dhabissa.

# 2. Applen Regent Street Store, Lontoo

Tämä on maailman suurin Apple Store. Edwardian aikakauden historiallisessa rakennuksessa sijaitseva myymälä tarjoaa lasiportaita, lasisillan ja kauniisti valaistun lasikaton.

# 3. Fifth Avenue, NYC

Tämä Apple Store on melko pieni verrattuna muihin Applen lippulaivamyymälöihin. Se tarjoaa ikonisen 32-jalkaisen lasiputken sisäänkäynnin, minkä vuoksi se houkuttelee tuhansia turisteja ympäri maailmaa. Fanien joukot odottavat jonoja ulkona, jotta heillä olisi vihdoin mahdollisuus nähdä tämä ikoninen rakenne sisältäpäin.

# 4. Oper'a Store, Pariisi

Tämä Apple-myymälä on perustettu 130 vuotta vanhaan rakennukseen. Ja on usein saanut kritiikkiä ja kiitosta sen erilaisesta arkkitehtonisesta sisustuksesta kuin useimmat muut Apple-myymälät; myymälässä on enemmän romanttinen tunnelma, mikä vastaa ranskalaista perinnettä. Kaupassa on mosaiikkilattia, messinki ja kivityöt arkkitehtonisen luovuutensa vuoksi.

# 5. Apple Ginza, Tokio, Japani

Tämä on maailman korkein Apple Store. Ensimmäinen, joka perustettiin valtioiden ulkopuolelle. Sen ainutlaatuisia arkkitehtonisia piirteitä ovat ruostumattoman lasin rakenne ja ainutlaatuinen hissi, jossa ei ole lainkaan painikkeita.

# 6. George Street, Sydney

Se on maailman 2. suurin Apple Store. Sen erinomaiset ominaisuudet ovat kaikkien Apple-myymälöiden massiivisin Genius-baari ja kaikkien myymälöiden suurin Apple-logo.

# 7. Boylston Street Store, Boston

Se on suurin Apple Store Yhdysvalloissa. Sen ainutlaatuisia suunnitteluominaisuuksia ovat lasinen myymälä ja puutarhakatto. Puutarhakatto ei ole yleisön saatavilla.

# 8. New York, Ylä-West Side

Tämän nimenomaisen Apple Storen sanotaan olevan tähän mennessä rakennettu kallein Apple Store. Sen valtava lasinen sisäänkäynti jättää yhden agapen. Tämän rakenteen rakentamiseen käytetty kiven määrä oli kaikkien Apple-myymälöiden suurin.

# 9. Shanghai Store, Kiina

Tämä Apple-myymälä on maanalainen myymälä. Ja se on kauneutta. Vakavasti. On tämä kohoava lasisylinteri, joka johtaa kierreportaisiin, jotka lopulta vievät sinut maanalaiseen myymälään. Arkkitehtuuri on hämmentävää.

# 10. Carrousel du Louvre, Pariisi

Tämä Apple Store on rakennettu aivan Lourve-museon Lourve-pyramidin viereen. Siinä on kaksi kerrosta ja kokonaan lasiset kierreportaat keskellä.

# 11. Apple Store - Hong Kong: IFC Mall

Tämä Apple-myymälä on ollut ensimmäinen Hongkongissa. Se on kaksikerroksinen rakennus, joka on liitetty ostoskeskukseen. Toisessa kerroksessa on myös teknologiapohjainen leikkialue lapsille.

Joten tämä oli se; virtuaalikierrokseni sinulle Applen ylimmän arkkitehtonisen kauneuden läpi. On myös joitain muita Apple-kauppoja, joihin olen rakastunut, mutta kymmenen parhaan luettelon tekemisen rajoitteen vuoksi en pysty kattamaan niitä myös täällä. Säilytetään vain jonain toisena päivänä.

Ja kerro minulle suosikkini myös Apple-myymälöissä. Odotan mielipiteitäsi. Jaa ajatuksesi ja palautteesi meille kommenttiosassa.

LUE LISÄÄ:

  • Kannattavuus vs. kestävä kehitys: Kuinka Apple saavuttaa tasapainon

Uusimmat viestit