Parhaat iMessage-pelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

iMessage on yksi ensisijaisista syistä, miksi ihmiset haluavat pysyä Applen ekosysteemissä. Se mainostetaan yhtenä turvallisimmista viestintävälineistä ja hauskuudesta. iMessages on päivitetty monilla muilla hauskoilla ominaisuuksilla, kuten tarroilla, memojilla, animojilla ja kuplaefektiviesteillä; pelien integraatiopäivitys on edelleen ihmisten suosikki. Minulla on luettelo peleistä, joita rakastan pelata iMessagessa, ja olen suodattanut parhaat iMessage-pelit iPhonelle ja iPadille.

merkintä: IMessage-pelin pelaamiseksi toisen henkilön on myös asennettava peli iPhoneen tai iPadiin.

1. 8 pallopalloa

Klassisessa ja rakastetuimmassa iPhone-poolipelissä on nyt iMessage-yhteensopivuus. Pidä hauskaa haastaaksesi ystäväsi biljardipeleihin nyt itse iMessagesta.

Tässä iMessage-pelissä on paljon ominaisuuksia, joista voi nauttia viestisovelluksessa. Lisää vain tämä peli iMessage -sovelluksen laatikkoon ja aloita klassisen poolipelin pelaamista ystävien kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Game Pigeon

Tämä on kaikki yhdessä pelissä iMessagelle. Pelaa peliä 8-pallon uima-altaalla tai haasta ystäväsi voittamaan sinut taistelulaivapelissä. Ylivoimaisesti pelikyyhky on kattavin peli, jota voit pelata iMessagessa. Siinä on useita pelivaihtoehtoja sinulle ja ystävällesi, jotta voit nauttia hauskanpidosta haastamalla toisiaan.

IMessagen Game Pigeon -laajennus tarjoaa erilaisia ​​moninpelejä, kuten Cup Battle, 20 kysymystä, Tammi, 4 peräkkäin ja muita. Game Pigeon on kehitetty erityisesti iMessagesille, joten pelin grafiikka on melko siisti.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Bubble Witch Saga

Toinen hyvin tiedettävä peli, joka tukee iMessagea, on tämä Bubble Witch Saga. Pelaajat, jotka rakastavat näiden moniväristen kuplien puhkeamista, saattavat jo tuntea tämän sovelluksen. Sinun tarvitsee vain asentaa tämä sovellus iMessage-sovelluskaupasta, ja olet valmis räjähtämään kuplia ystäviesi kanssa iMessagessa.

Bubble Witch Saga on yksi sovelluksista, jotka tuhoavat. Tunnet välittömän tyydytyksen, kun räjähti suuren joukon pidettyjä värillisiä kuplia. Pelaa tätä iMessage-pelejä iPhonelle ja iPadille ystävien kanssa iMessagen kautta pitkän työpäivän jälkeen ja auta toisiaan lievittämään stressiä ja jännitteitä.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Pictoword

Testaa arvaus- ja piirustustaitosi sekä sanastosi tällä iMessage-sanakirjapelillä. Arvaa sana kahdesta tai useammasta kuvasta ja ansaitse pisteitä. Näyttää helpolta, eikö? Mutta luota minuun, se ei ole niin helppoa kuin luulet.

IMessage Pictoword -peli on vielä hauskempaa kuin normaali. Tässä pelissä sinulle annetaan sana, ja ystäväsi on arvattava sana piirtämäsi kuvan perusteella. Et edes tiedä, mihin aika lensi tällä sovelluksella.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Tayasui-luonnos

Pidä hauskaa tehdä hulluja luonnoksia ystävien kanssa iMessage-sovelluksessa. Tayasui Sketch on täysimittainen peli, jonka avulla voit luoda kauniita ja luovia malleja ja piirroksia iPhoneen.

Tee hauskoja luonnoksia ystävien kanssa iMessage-sovelluksessa ja jaa se muiden kanssa. Voit kilpailla keskenään tai valmistaa maalauksen yhdessä. Anna luovuutesi vallata tämän sovelluksen avulla. Lisää tämä iMessage-sovelluksen laatikkoon tänään.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Kirje Jääkaappi

Jos olet koskaan rakastanut jääkaappimagneettipelin pelaamista, haluaisit tämän pelin iMessagelle. Ihmisille, joilla on hauskaa kirjoittaa omituisia sanoja jääkaappiinsa, tai niille, jotka rakastavat pelata sanaristikkoa ja raaputusta, tämä iOS-sovellus on laukauksen arvoinen.

Täydellinen ristisanatehtävä ja raapia tämä peli vie sinut muistikaistalle käyttöliittymänsä avulla. Tässä iMessage-pelissä aloitat kourallisella värikkäällä kirjemagneetilla ja liu'utat niitä muodostaaksesi sanan. Kehittäjät ovat perustellusti sanoneet pelin kuvauksessa, että "on aika tarkistaa kirkas muovisten kirjainten ja jääkylmien keittiökoneiden ikivanha avioliitto Letter Fridge -sovelluksella."

Hinta: Vapaa

ladata

7. Cobi Darts

Harjoittele tavoitettasi ja teroita taitojasi tällä hauskalla tikanheittopelillä, joka on saatavana suoraan iMessagessa. Voit kokeilla kaikkia erilaisia ​​hauskoja toimintatiloja yksin tai ystävien kanssa.

Siinä on värikkäitä grafiikoita, jotka pitävät sinut koukussa ja mukaansatempaavassa pelattavuudessa, mikä johtaa eeppisiin edestakaisiin taisteluihin tekstin aikana. On jopa mukautettuja merkkejä, jotka lisäävät kokemusta.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Matto

Rehellisesti, en ole koskaan ollut hienoa pelaamaan shakkia, mutta olen tuntenut pari ihmistä, jotka nauttivat hyvästä shakkipelistä ja ovat pelanneet shakkipelejä jo nyt.

Joten, Checkmate-sovellus on tarkoitettu erityisesti kaikille shakin ystäville. Aloita shakin pelaaminen ystäviesi kanssa iMessagessa. Voit pelata tätä sovellusta omaan tahtiisi, mikä on parasta tässä pelissä. Tee liikkeesi vapaa-ajalla ja anna ystäväsi pelata liikkeensä vapaa-ajallaan.

Hinta: $0.99

ladata

9. Herra Putt

Jos sinä ja ystäväsi fanitte hyvää golfia, tämä iMessage-peli on vain täydellinen valinta sinulle. Älä odota kirkasta aurinkoista päivää pelaamaan golfia ystävien kanssa, vaan asenna tämä virtuaalinen golfpeli ja pelaa ystäviesi kanssa suoraan iMessagesta.

Neljän eri pelihallin ja sijainnin ansiosta olet varmasti hauska golfpeli. Ota vuorotellen, lyö palloa ja arvioi toistensa suorituskykyä. Voit pelata joko kahden pelaajan kasvot tai ryhmävoiton tässä yksinomaisessa pelissä.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Totuus Totuus Lie

Kuinka hyvä olet kiinni kavereidesi bluffissa? Kuinka hyvin tunnet ystäväsi? Hanki vastauksesi molempiin kysymyksiin tällä jännittävällä iMessage-pelillä, jonka avulla voit sinä ja ystäväsi pelata arvaavia totuuksia ja valheita.

Kerro ystävillesi kaksi totuutta ja valhe ja anna heidän tehdä sama. Arvaa, mitkä väitteet ovat totta ja mitkä ovat bluffeja. Nauti tästä pelistä ystävien kanssa iMessage-chattien kautta ja kaivaa mielenkiintoisia, hauskoja faktoja ystävistäsi. Et koskaan tiedä, mitä salaisuuksia ne saattavat paljastaa.

Hinta: Vapaa

ladata

Viimeinen sana…

Toivon, että rakastit tätä iMessage-pelejä iPhonelle ja iPadille. Kerro meille, mikä peli olet kiinnostunut asentamaan, ja jaa myös muut iMessagen peliasetukset.

Liittyvä postaus:

  • Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset elokuvien ystäville
  • Jalkapallosovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Nopeasti lukevat sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat iPhone Emoji -sovellukset

Uusimmat viestit