Kuinka estää sovelluksia pääsemästä iPhone-mikrofoniin

Apple-tuotteiden tietosuoja-asetukset on aina ylistetty; onko Apple Watch, iPhone tai iPad - yksityisyys on jokaisen käyttäjän takaama asia. Jos tarkistat sen tietosuoja-asetukset, löydät monia sovelluksia, kuten sijaintipalvelut, yhteystiedot, kalenterit, valokuvat, kamera, mikrofoni ja muut; voit hallita näiden sovellusten yksityisyyttä.

Mikrofoni on tärkeä sovellus, joka on integroitu moniin muihin sovelluksiin, kuten Facebook Messenger, Hangouts, Skype, WhatsApp ja muihin. Jos haluat hallita mikrofoniasi, täältä löydät miten voit löytää sovellukset, joilla on pääsy mikrofoniin.

Kun löydät sovellukset, joilla on pääsy mikrofoniin, voit kytkeä sen pois päältä tai pitää sen päällä.

Kuinka estää sovelluksia pääsemästä iPhonen tai iPadin mikrofoniin

Vaihe 1. Tuoda markkinoille asetukset sovellus → Napauta Yksityisyys.

Vaihe # 2. Näpäytä Mikrofoni.

Vaihe # 3. Nyt yksi kerrallaan sammuttaa kytkintä kunkin sovelluksen vieressä.

Nämä sovellukset voivat käyttää Mikrofoni-sovellusta, koska sovelluksissa on ominaisuuksia, jotka edellyttävät mikrofonia. Voit esimerkiksi jättää ääniviestin WhatsAppin kautta, joten sinun on integroitava mikrofoni WhatsAppiin. Voit hallita sovellusten kytkimiä niiden hallitsemiseksi.

Enimmäkseen sinun on kytkettävä kytkimet päälle, jotta mikrofonia voidaan käyttää sovelluksen täysimääräiseen käyttöön. Turvallisuussyistä voit kuitenkin kytkeä kytkimen pois päältä, jos et käytä mikrofonia.

Apple varmistaa aina, että kaikki App Storen sovellukset tarjoavat käyttäjille äärimmäisen turvallisuuden, ja siksi tuotemerkki ei halua ottaa riskiä; muuten turvallisuuden kannalta ei ole mitään suurta.

Siinä kaikki, kaveri!

Lue lisää:

  • iPhone-mikrofoni ei toimi? Tässä on korjaus!

Uusimmat viestit