Kuinka katsella useita valokuvia kerralla Macissa

Lähes kaikki ovat nyt tietoisia siitä, että voit nopeasti esikatsella Macia. Se voidaan tehdä korostamalla tiedosto ja painamalla välilyöntinäppäintä. Mutta et ehkä tiedä, että Quick Look -esikatselua voidaan käyttää myös useissa tiedostoissa, ja tämä sisältää jopa valokuvia.

Voit selata yksittäisiä valintoja helposti vasemmalla tai oikealla nuolinäppäimellä Macissa esikatselun saamiseksi. Mutta aiomme ohjata jotain parempaa. Tässä puhumme molempien: tiedostojen tai valokuvien katselemisesta samanaikaisesti Quick Look -ominaisuuden avulla. Tarkista alla oleva opas prosessin ymmärtämiseksi.

Kuinka käyttää pikahakua nähdäksesi useita valokuvia Macissa

Vaihe 1. Aivan ensimmäinen asia on valita tiedostot, jotka haluat saada pikakatselussa, ja paina sitten välilyöntinäppäintä.

Vaihe # 2. Pidä nyt painettuna Komento+Palata -näppäintä Mac-näppäimistöllä.

Siinä kaikki; se oli hyvin yksinkertaista. Nyt, jos haluat nähdä tietyn tiedoston isommassa ikkunassa, napsauta sitä vain nähdäksesi sen kokonaan. Tämän lisäksi sinulla voi olla myös Quick Look -esikatselu koko näytössä, katso lisätietoja alla.

Kuinka käyttää Pikakatselua koko näytön tilassa Macissa

Vaihe 1. Kuten aikaisemmin, valitse ensin tiedostot.

Vaihe # 2. Pidä nyt painettuna Vaihtoehto kera Avaruus -näppäintä Mac-näppäimistöllä. Tämä kestää pikakatselun koko näytön tilassa.

Voit myös esikatsella valokuvia niiden todellisessa koossa käyttämällä Pikakatselua. Prosessi tehdä sama on melko yksinkertainen kuin kaksi, joista keskustelimme edellä.

Todellisen kokoisten valokuvien tarkasteleminen Mac-sovelluksessa

Vaihe 1. Ensinnäkin, avaa useita valokuvia pikakatselun koko näytön tilassa. Voit tehdä niin noudattamalla toinen edellä annettu prosessi.

Vaihe # 2. Pidä Vaihtoehto -näppäintä lähentääksesi valokuvaa.

Vaihe # 3. Voit myös käyttää kohdistinta liikkua kuvan ympäri.

Onko sinulla muita vinkkejä Mac OS X: lle? Jaa kanssamme kommentoimalla alla.

Uusimmat viestit