Parhaat DJ-sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Viime vuosina DJ-sovellukset ovat muuttuneet uutuuksista käytännön musiikkisekoitusehdotuksiin. Vaikka ne eivät koskaan voi korvata levysoittimien ja konsolien kaikkia toimintoja, ne ovat merkittävä resurssi talojuhliin tai muihin pieniin tapahtumiin. Täynnä ominaisuuksia, ne pitävät sinut budjetissa! Tässä on joitain parhaat DJ-sovellukset iPhonelle ja iPadille.

 1. edjing-sekoitus
 2. djay
 3. Sydämentahdistin
 4. Music Maker JAM
 5. DJ Mixer Studio
 6. U voittaa
 7. DJ-sekoitusalustat 2
 8. Risti-DJ
 9. Deej
 10. DJ Player Professional

1. edjing-sekoitus

“Edjing Mix” tekee iPhonestasi upean DJ: n, joka on perustettu yli 20 fx: llä ja ominaisuuksilla. Sen avulla voit tehdä sekoituksia helposti ja tehokkaasti. Kun pääset soittolistoihisi nopeasti iTunesista, Deezeristä (vaatii premium-tilin) ​​ja SoundCloudista, sekoittamisen ja sovittamisen tehtävästä tulee paljon helppoa.

Yli 50 miljoonaa kappaletta on vain muutaman napsautuksen päässä juhla-ajan käyttämisestä. Jonojärjestelmien avulla voit valmistaa kappaleen juuri haluamallasi tavalla.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja iPod Touch

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

2. djay

Algoriddimin djay koostuu kaikista ominaisuuksista, jotka voivat tehdä iPadistasi tehokkaan DJ-asennuksen. Voit käyttää enintään 25 raitaa omasta musiikkikirjastostasi. Siinä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja sen ominaisuudet ovat hyvin matalat viivästyneet, mikä antaa sinulle ammattimaisemman tunnelman ja vaikutuksen.

Sekä oppijat että asiantuntijat voivat käyttää tätä sovellusta kitkemään kappaleita ja tuottamaan laadukkaita tuloksia. Joitakin sovelluksen erottuvista ominaisuuksista ovat lyöntihaku ja automaattinen tempo, kappaleidesi sekoitussoittolista ja silmukointi.

Tämä DJ-sovellus on yhteensopiva kaikkien tärkeimpien äänimuotojen, kuten .wav, .aac, .mp3 ja .aiff, kanssa.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja iPod Touch

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 4,99 dollaria)

ladata

3. sydämentahdistin

Pacemaker DJ on yksinkertaisen näköinen sovellus, johon on ladattu monia tehokkaita ominaisuuksia Spotify-käyttäjille. Voit kätevästi valita kappaleita yksityiseltä soittolistaltasi ja ladata sen juhla-soittolistallesi sekoitettavaksi ilman soittolistojen uudelleen tekemistä.

Siinä on tasaiset käyttöliittymäelementit ja pastellivärit realistisen näköisten levysoittimien sijaan. Sinulla on kaikki luovat mahdollisuudet sekoittaa kappaleita vaihtoehdoilla tyhjäksi, joko levysoitin, synkronoida useiden kappaleiden lyönnit ja myös ristihäivyttää näytön liukusäätimellä.

Sovellus tarjoaa lukuisia tehosteita, jotka voit sisällyttää levysoittimien keskellä sijaitseviin säätimiin.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja iPod Touch

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

4. Music Maker JAM

Tässä on toinen sovellus, joka tekee musiikin luomisesta helppoa, tuhansilla studiolaatuisilla silmukoilla, biiteillä ja näytteillä, joiden avulla voit aloittaa kappaleiden sekoittamisen. Voit jopa jakaa luomuksesi välittömästi maailmanlaajuisen yleisön kanssa.

Lisäksi sen avulla voit äänittää laulua ja sekoittaa kappaleita ravistamalla laitettasi. Saat vielä paremman hallinnan säätämällä tempoa ja harmonioita, muokkaamalla kappaleiden osia ja lisäämällä upeita reaaliaikaisia ​​tehosteita. Mikä parasta, se on erittäin helppokäyttöinen ja takaa tuntikausia hauskaa.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja iPod touch

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

5. DJ Mixer Studio

DJ Mixer Studio näyttää olevan melko hyvä pakkaus. Vaikuttava käyttöliittymä ja tehokkaat muokkaustyökalut tekevät siitä arvokkaan panoksen DJ-aikaan.

Sovellus on täysin integroitu iCloud-musiikkiin ja iTunes-musiikkikirjastoon. Siksi voit käyttää kaikkia kappaleitasi ja soittolistojasi nopeasti muokkausta varten.

Ominaisuudet, kuten ristihäivytystehosteet ja useat äänitehosteet, tarjoavat paremman hallinnan. Voit sekoittaa kappaleita, säätää tempoa ja sävelkorkeutta luomaan vaikuttavia kappaleita, jotka voivat tuoda kaikki tanssilattialle!

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja iPod touch

Hinta: Vapaa

ladata

6. U lyöntiä

U Beats on yksinkertainen sovellus iPhonelle ja iPadille, jotta voit sekoittaa suosikkikappaleitasi suoraan kämmenellesi. Sen avulla voit lisätä rumpuja, rullia ja muita tehosteita olemassa oleviin kappaleisiisi. Ei vain sitä, että voit myös luoda melodian heti alusta.

Sovelluksessa on valmiiksi rakennettuja äänitehosteita, erilaisia ​​instrumentteja ja monia muita ominaisuuksia aloittelijoille sekä edistyneelle DJ: lle. Sovelluksen ilmainen versio on erinomainen paikka aloittaa, ja jos pidät siitä, voit tilata erilaisia ​​saatavilla olevia suunnitelmia.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja iPod Touch

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 3,99 dollaria)

ladata

7. DJ-sekoitusalustat 2

Oletko koskaan halunnut tehdä ja sekoittaa musiikkia vaivattomasti? “DJ Mix Pads 2” on juuri oikea folio, jonka avulla voit elävöittää DJ-aikaa tarvitsemallasi hauskalla ja tyylikkäällä tavalla. Tämän DJ-sovelluksen avulla voit tehdä ja sekoittaa musiikkia parhaalla mahdollisella tavalla.

Siellä on paljon erityyppisiä ääniä ja rytmiä, jotka tuovat lisää maustetta. Ammattimaiset äänitehosteet lisäävät musiikkisi arvoa ja parantavat sen laatua. Voit myös lisätä mukautetun äänen, jotta musiikkisi erottuu.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja iPod Touch

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

8. Risti-DJ

Cross DJ: llä on kaikki tarvittavat DJ-järjestelmän ominaisuudet, kuten mikseri, jossa taajuuskorjaimet ovat keskellä ja kaksi kantta sivulla. Cross DJ Free tarjoaa sinulle kaksi efektiä, flangerin ja kaikun muiden kanssa, jotka ovat saatavana sovelluksen sisäisillä ostoksilla.

Sovelluksen silmukointitoiminto on käyttäjäystävällinen ja vihjepisteet ovat tarkkoja. Koska Cross DJ on tehnyt yhteistyötä Soundcloudin kanssa, voit etsiä Soundcloud-tilillesi tallennettuja kappaleita ja käyttää niitä DJ: ssä.

Käyttöliittymä saattaa tuntua aliarvostetulta, mutta tämä on melko pätevä sovellus, joka menee hyvin ja voi tuottaa paljon aikaa.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja iPod Touch

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

9. Deej

Muodikkaasti nimetty "deej" on pakollinen DJ-sovellus aloittelijoille. Sovelluksessa on interaktiivinen opetusohjelma, joka auttaa vihreitä sarvia oppimaan musiikin muokkaamisen taiteen luonnollisesti.

Upeilla silmukoilla ja tehosteilla se rikastaa musiikkiasi. Kappalettasi koristaa myös hieman musertava vaikutus. Voit hallita musiikkiasi kokonaan kolmikaistaisten taajuuskorjainten avulla.

Lisäksi voit myös tallentaa istuntosi ja ladata ne SoundCloudiin, MixCloudiin ja Dropboxiin.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja iPod Touch

Hinta: $5.99

ladata

10. DJ Player Professional

DJ Player erottaa itsensä tukemalla laajaa valikoimaa laitteita ja USB-liitäntöjä. Tämä sovellus ylittää odotuksesi antamalla sinulle monia lisättyjä työkaluja ja antamalla sinun luoda lukuisia tehosteita laitteellesi.

Vaikka täydellinen luettelo ominaisuuksista voi tuottaa monimutkaisen työskentelyalueen, ihmiset, jotka perehtyvät hallintalaitteisiin, voivat tuoda esiin inspiroivaa musiikkia. Heti kun synkronoit minkä tahansa äänilähteen, sovellus toimii nopeasti ja lataa musiikkia sekoituskoppiin.

Kaikki sovelluksen vaihtoehdot ovat näkyvästi merkittyjä ja käyttäjäystävällisiä. Siinä on tehokkaita ominaisuuksia, kuten useita lähtötiloja, MIDI-liitettävyys, Timecode-vinyylisäätö ja paljon muuta.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja iPod Touch

Hinta: Ilmainen (DJ Player Pro 5 kuukautta - 2,99 dollaria)

ladata

Yhteenvetona

Joten, mitä sinä odotat? Mene pudottamaan lyöntiä! Ja kerro meille alla, mikä DJ-sovellus on mielestäsi paras iPhonellesi.

Saatat myös haluta tarkastella:

 • Parhaat iPhone-sovellukset
 • Videonmuokkaussovellukset iPhonelle
 • Parhaat iPhone-taustakuvaohjelmat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found