Paras selfie-tikku iPhone X: lle, iPhone 8: lle ja 8 Plus: lle vuonna 2021

Niin monien silmiinpistävien ominaisuuksien joukossa, jotka ovat varastaneet sydämeni iPhone X: ssä, ovat pystysuora kaksoiskamera ja TrueDepth-etukamera. Epäilemättä Applen iPhone 10 on erinomainen valokuvaus mobiililaitteille. Yksi lisävaruste, jonka monet teistä haluaisivat ostaa upeiden ryhmäkuvien ottamiseksi iPhonella, on selfie-keppi, eikö niin? iPhone 8 ja 8 Plus ovat myös parantaneet kameran laatua. Siksi olisi mukavaa tutkia näitä parhaita iPhone X-, iPhone 8/8 Plus-selfie-sauvoja ja valita laitteellesi sopivin.

 1. V-kestävä
 2. Mpow
 3. Yoozon
 4. Fugetek FT-568
 5. Matone
 6. Selfien maailma
 7. LATZZ
 8. FIT Yläosa
 9. BlitzWolf
 10. Anker

1. Vproof

Vproof tuo integroidun innovaatioiden suunnittelun, ja tämä tekee kaiken eron. Kun kaatat tämän selfie-tikun, se pienenee vain 6,5 tuumaa pieneksi. Tämä tarkoittaa, että selfie-keppi on yhtä pitkä kuin iPhone 11 Pro Max. Voit helposti käsitellä tätä keppiä kämmenessäsi, koska siitä tulee kevyin ja tyylikkäin keppi. Kun pidennät keppiä, se ulottuu jopa 26 tuumaan.

Tuotemerkki on käyttänyt ilmailuluokan alumiiniseosmateriaalia tämän selfie-kepin valmistamiseen; jotta se olisi kaunis pala, tehdään erinomaista ammattitaitoa. Se on tukeva hapettumisenestomateriaalista valmistettu selfie-keppi. Se ei aiheuta ikävää hajua jatkuvan käytön jälkeen.

USP: Integroitu innovaatioiden suunnittelu

Tutustu Amazoniin

2. Mpow

Mpow on maailmankuulu iPhone-lisävarusteiden valmistaja, joka valmistaa korkealaatuisia koteloita, näytönsuojaa, Bluetooth-kuulokkeita ja selfie-tikkuja. Tässä Bluetooth-selfie-tikussa on iSnap X -laajennettava monopodi sieppaamaan erinomaisia ​​selfietä ystävien ja rakkaitten kanssa.

Tämän selfie-kepin neljä poikkeuksellista ominaisuutta ovat ruostumaton teräs, mattapinta, pehmeä kahva ja metallinen pohja. Yhdistettynä nämä neljä ominaisuutta erottavat tämän tuotteen muista markkinoilla olevista.

USP: Tehokas akku

Tutustu Amazoniin

3. Yoozon

Selfietikun kantaminen antaa sinulle paljon epämukavuutta varsinkin kun olet perheen kanssa lomalla. Sinun on käsiteltävä monia asioita, kuten iPhone, DSLR-kamera, Bluetooth-kuulokkeet ja mitä muuta. Onneksi Yoozon on suunnitellut pienikokoisen ja taitettavan selfie-kepin, jota on helppo kantaa.

Yoozon on integroinut jalustan loistavasti tähän selfie-tikkuun. Katso langaton kaukosäädin, joka on kiinnitetty tämän selfie-kepin kahvaan. Liu'uta kaukosäädintä varovasti, jolloin jalusta ilmestyy vain kolme sekuntia. Tämä älykäs muotoilu avaa ja sulkee jalustan yhdessä vaiheessa.

USP: Integroitu jalusta

Tutustu Amazoniin

4. Fugetek

Mikä on saanut minut haluamaan "Fugetek FT-568" on laajennettava malli 49: ään asti. Napsautettavien kuvien perusteella voit hienosäätää kätevästi Bluetooth-selfie-tikku. Jos esimerkiksi haluat ottaa mukavan kuvan ryhmästäsi, pidennä pituutta. Lyhennä kepin pituutta, jos haluat miettiä läheisten selfien kaappaamista.

Vielä parempi, voit myös muuntaa selfie-tikku jalustaksi upeiden videoiden kuvaamiseen. Kun irrotettava kaukosäädin on aina valmiina, upeiden valokuvien napsauttaminen on hauskaa rakastava kokemus.

USP: Laajennettava muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. Matone

Matone on lisännyt kolmannen ulottuvuuden perinteisiin selfie-keppeihin, joita käytettiin joko selfie-kepinä tai jalustana. Mikä on kolmas kulma tälle vaatimattomalle selfie-kepille? No, se on sinun Go Pro -kamerasi. Kyllä, voit myös liittää Go Pro -kamerasi tähän selfie-tikkuun ja siepata upeita valokuvia ja kuvata videoita lomamatkoillasi.

Tämä selfie-keppi on paras tuote, jota voit käyttää monissa tilanteissa. Olipa kyseessä sitten perhejuhlat, toimistojuhlat, seikkailumatkat tai yksinmatkat - voit käyttää sitä useammalla kuin yhdellä tavalla. Sen tukevasti rakennettu, mutta erittäin tyylikäs profiili mahdollistaa tämän kepin viemisen paikkoihin.

USP: Monipuolinen selfie-tikku

Tutustu Amazoniin

6. Selfie-maailma

Olitpa sitten trendikäs muotoilu tai vaikuttava suorituskyky, tämä Selfie World -tarjous on katsonut sinut. Henkilökohtaisesti pidän sen pienestä rakenteesta ja turvallisesta lukitusmekanismista.

Voit helposti säätää puhelimen pidikettä kaappaamaan sekä laajakulma- että lähikuvia. Tämä Bluetooth-selfie-tikku voidaan pidentää jopa 27 tuumaan, mikä on tarpeeksi hyvä täyttämään tehtäväsi.

Se on myös loistava kätevä monopodi, jonka avulla voit tallentaa mieleenpainuvia videoita. Nylonrannehihnalla Selfie-maailman kantaminen on mukavampaa. Se ei ole kaikki, saat luotettavan elinikäisen takuun tälle selfie-tikulle.

USP: Edistynyt USA: n Bluetooth-tekniikka

Tutustu Amazoniin

7. LATZZ

Jos etsit monipuolista selfie-keppiä, valitse LATZZ. 3-in-1-toiminnallisuus (selfie stick tripod, table tripod, handheld tripod) tekee siitä suuren hyödyn ihmisille, joilla on suuri taipumus valokuvata.

Selfietikulla ja kolmijalalla on useita taittovaihtoehtoja, joiden avulla kuvia on helppo napsauttaa milloin tahansa ja missä tahansa. Sen lisäksi alumiiniseos tekee siitä ruosteettoman ja kestävän kuljettaa kaikkialla maailmassa. Lopuksi, siinä on myös Bluetooth-suljin kuvan handsfree napsauttamiseksi.

USP: 3-in-1-toiminto

Tutustu Amazoniin

8. FIT-yläosa

Jos kaipaat pitkää selfie-keppiä, kokeile FIT Top Topfit -sarjaa. Voit säätää sen välillä 56 cm - 300 cm (22 tuumaa - 118 tuumaa). Käytä suurta pituutta ottaaksesi lisää maisemia ja sisällyttää enemmän ihmisiä taustalle. Hyödynnä lyhyttä pituutta saadaksesi intiimejä kuvia suloisen ystäväsi kanssa.

360 asteen säädettävän pään avulla voit helposti löytää upean kulman upeille valokuville. Puhelimen pidike on yhteensopiva useimpien älypuhelinten kanssa. Valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, se on pitkäikäinen kumppani selfie-aikaan.

USP: Säädettävä puhelimen pidike

Tutustu Amazoniin

9. BlitzWolf

BlitzWolfin selfie-tikussa on erillinen langaton kaukosäädin, joka antaa sinulle enemmän mukavuutta ja mukavuutta samalla kun otat ajattomia selfieitä rakkaidesi kanssa. Se on minitasku-selfie-keppi, jota on helppo kantaa mukanasi seikkailumatkalla.

Napsauta tuhansia selfieitä iPhonellasi, koska tikkussa on 65mAh litiumakku, jonka avulla voit napsauttaa 50000 selfietä, kun lataat tikkua 45 minuuttia. Haluatko saada vakaita valokuvia? Käytä jalustaa ja sovi iPhoneesi ja napsauta sitten kaukosäätimellä parhaita valokuvia missä tahansa.

USP: Luistamaton jalkatyyny

Tutustu Amazoniin

10. Anker

Anker on epäilemättä johtava iPhone-lisävarusteiden tuotemerkki. Tämä plus-kokoisten iPhonien selfie-tikku on erittäin säädettävä, koska se voi venyttää 29,7 tuumaa, jotta kaikki ystäväsi ja rakkaasi mahtuvat iPhonen näyttöön.

Anker on tehnyt siitä kannettavamman alumiiniseoksen, joka on kestävä mutta kevyt. Joten voit viedä valokuvauskokemuksesi mihin tahansa kovaan maastoon, jossa sinun täytyy käydä läpi metsiä, jyrkkiä mäkiä, kylmiä vesiä ja luonnon kovuutta. Olen vaikuttunut sen uskomattomasta akun kestosta, joka kestää 20 tuntia, kun lataat sen.

USP: 20 tunnin akunkesto

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Mikä on sinun suosikkisi?

Joten minkä näistä selfie-sauvoista olet valinnut älypuhelimeesi? Luulen, että se on erittäin kannettava ja helppo säätää tarjoamaan täydellinen kulma. Kerro meille sen nimi ja laatu, josta olet pitänyt siinä.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

 • Parhaat iPhone X-, iPhone 8/8 Plus -autolaturit
 • Langattomat laturit iPhone X, iPhone 8/8 Plus
 • Paras iPhone X, iPhone 8/8 Plus autoteline
 • Arvostelu: AirSelfie, AIR PIX

Uusimmat viestit