Joku estäminen Instagramissa iPhonessa

Suosikkikuvien tai -videoiden jakaminen ystävien kanssa iPhonen Instagramissa on iloinen teko olla yhteydessä ystävien lisäksi myös muuhun maailmaan. Toisinaan joudut ehkä kuitenkin estämään jonkun tietyistä henkilökohtaisista syistä.

Olen itse käynyt läpi tämän monta kertaa. Joten tiedän melko hyvin, miksi saatat joutua eroon ystävistä tällä sosiaalisella sivustolla.

Jos olet estänyt jonkun Facebookissa, tiedät, että kun estät jonkun Instagramissa, hän ei voi enää tarkastella valokuviasi tai videoitasi eikä edes hakea profiilistasi. Voit estää sekä seuraajat että seuraamasi.

Huomautuksia:

#1. Estetty henkilö ei voi katsella valokuviasi tai videoitasi. Hän ei edes näe profiiliasi. Kun estät jonkun Instagramissa, hänelle ei ilmoiteta siitä.

#2. Estämäsi henkilö voi silti mainita käyttäjänimesi. Voit katsoa hänen mainitsemansa toiminnassasi Instagramissa. Jos et pidä siitä, sinun on vaihdettava käyttäjänimesi.

#3. Kun estät jonkun, hänen tykkäyksiä ja kommentteja valokuvistasi ja videoistasi ei poisteta. Mutta voit poistaa ne viesteistäsi.

#4. Estetty henkilö voi edelleen tarkastella tykkäyksiäsi ja kommenttejasi seuraamiensa ihmisten valokuvissa tai videoissa tai julkisissa profiileissa.

Joka tapauksessa, olet päättänyt estää Instagram-seuraajat iPhonessa tai iPadissa, tee se heti. Katsotaan!

Joku estäminen Instagramissa iPhonessa

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Instagram iPhonellasi.

Vaihe # 2. Napauta profiilikuvake oikeassa alakulmassa.

Vaihe # 3. Näpäytä Seuraajat tai Seurataan. Kuten edellä mainitsin, voit estää sekä seuraajat että seuraamasi. Joten voit napauttaa mitä tahansa kahdesta annetusta vaihtoehdosta.

Vaihe # 4. Seuraavaksi sinun pitäisi nähdä seuraajat / seuraamasi luettelossa. Napauta käyttäjänimi jonkun, jonka haluat estää.

Vaihe # 5. Napauta nyt pieni kolme pistettä oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 6. Saisit kolme vaihtoehtoa -Estä käyttäjä, Ilmoita asiaton ja Kopioi profiilin URL-osoite. Napauta Estä käyttäjä ja vahvista sitten ponnahdusikkunassa.

Vaihe # 7. Esiin tulee ponnahdusikkuna, joka vahvistaa, että käyttäjä on estetty. Näpäytä Hylkää ponnahdusikkunassa.

Se siitä! Olet estänyt tämän käyttäjän.

Joku eston poistaminen Instagramissa iPhonessa

Entä jos olet muuttanut mieltäsi ja haluat nyt poistaa eston joku, jonka olet estänyt Instagramissa iPhonessa, miten tekisit sen? Se on aivan yhtä yksinkertaista. Katsotaan!

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Instagram.

Vaihe # 2. Näpäytä Haku-kuvake pohjalta. Kirjoita estämäsi käyttäjänimi. Kun näet käyttäjänimen, napauta sitä.

Vaihe # 3. Näpäytä pieni kolme pistettä oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 4. Näpäytä Poista käyttäjän esto alivalikosta ja vahvista ponnahdusikkunassa.

Vaihe # 5. Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, joka vahvistaa, että käyttäjän esto on kumottu. Napauta ponnahdusikkunassa Hylkää.

Siinä kaikki, ihmiset!

Uusimmat viestit