Parhaat Apple Watch -uutissovellukset vuonna 2021

Kun Apple Watch istuu suoraan ranteellasi, voit selata uutisia mukavasti ja selvittää, mikä on trendi kaikkialla maailmassa. Teknisesti se on paljon helpompaa kuin kaivaa taskusi, jotta voit ottaa iPhonen pois ja sitten kurkistaa kuumiin tarinoihin. Siksi; Luulin, että haluaisit vilkaista tätä premium-luetteloa parhaista Apple Watch -uutissovelluksista. Mikä tekee näistä tärkeimmistä Apple Watch -uutisohjelmista melko ainutlaatuisen, on, että ne pitävät sinut ajan tasalla helposti. Voit räätälöidä ne kokonaan tarpeidesi mukaan. Mukautettujen ilmoitusten avulla pysyt ajan tasalla asioista, joista haluat pitää välilehden.

1. CNN

Mikä tahansa luettelo suosituimmista uutisohjelmista olisi epätäydellinen ilman CNN: ää! Kirjeenvaihtajat ja toimistot raportoivat ympäri maailmaa, ja se tarjoaa luotettavimpia uutisia. Voit myös katsella CNN: ää suorana laitteellasi. Mukautettujen hälytysasetusten avulla pysyt helposti ajan tasalla sinua kiinnostavista uutisista.

Selaa perusteellisia tarinoita, valokuvagallerioita ja uutisleikkeitä. Lisäksi se viihdyttää sinua erityisillä CNN-sarjoilla ja palkituilla elokuvilla.

Hinta: Vapaa

ladata

2. USA TÄNÄÄN

Pitääkseen kuumimmat uutiset Yhdysvalloista ja ympäri maailmaa sormenpäilläsi "USA TODAY" pystyy vastaamaan kysyntään. Parasta tästä sovelluksesta on siisti käyttöliittymä ja täysin räätälöity uutissyöte. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse matkustaa paljon löytääksesi tarinoita, joista pidät.

Kohtuullisten jatkuvasti luotettavien uutishälytysten ansiosta sovellus ei anna mitään tarinaa mennä huomaamatta. Lisäksi voit päivittää USA: n premium-versioon TODAY (2,99 dollaria kuukaudessa) käyttääksesi sitä ilman mainoksia.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Fox uutiset

Ansaitusti uutisryhmän kuudenneksi luokiteltu “Fox News” on saanut sinut täysin katetuksi. Sovellus tarjoaa täyden pääsyn päivän tärkeimpiin tarinoihin. Siksi pystyt seuraamaan kaikkia tärkeimpiä otsikoita.

Katso tilausvideoita saadaksesi perusteellisen käsityksen asiasta. Lisäksi voit virittää Fox News Radion ja kuunnella podcasteja kuuluisilta henkilöiltä.

Hinta: Vapaa

ladata

4. ESPN

Jos haluat saada yhden luukun urheiluuutissovelluksen, pidä ESPN mielessä. Käytä tätä sovellusta saadaksesi välittömän pääsyn useiden pelien, kuten jalkapallo, kriketti, F1, NBA, NFL, tennis, golf, MLB, jne.

Kurkista suosikkijoukkueidesi trendejä. Katso lyhyt yhteenveto saadaksesi selville, kuinka koko ottelu siirrettiin ja kuka käänsi asiat ympäri. Ajankohtaisten ilmoitusten ansiosta ESPN pitää sinut ajan tasalla viimeisimmistä tapahtumista.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Taulukko

Flipboard on koti kaikelle, mitä haluat tutkia! Jos haluat saada kaiken irti sovelluksesta ja käyttää helposti lukemiasi tarinoita, voit luoda Smart Magazinen.

Pääset välittömästi yhdeksään parhaan Smart-lehden uuteen Home-karuselliin. Lue kuuluisien tuotemerkkien, kuten The New York Times, CNN, The Washington Post, Forbes, Wired, National Geographic, Rolling Stone ja muiden, uutisia.

Vielä parempi, voit käyttää Flipboardia 25 paikallisessa versiossa, mukaan lukien Intian, Australian, Brasilian, Kiinan ja Turkin erikoisversiot jne.

Hinta: Vapaa

ladata

6. AP-uutiset

Associated Press (AP) on aina ollut luotettava uutislähde maailmanlaajuisesti. Lisäksi virasto levittää uutisia myös muille paikallisille uutistoimistoille, lähetystoiminnan harjoittajille ja uutisportaaleille ympäri maailmaa.

Pääset nopeasti lukemiesi tarinoiden syötteeseen. Räätälöidyt uutisilmoitukset eivät koskaan anna sinun unohtaa aiheita, joista nautit lukemisesta. Hyödynnä aihe-keskuksia saadaksesi syvällisen käsityksen kaikista uutisista.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Washington Post Select

"Washington Post" on eräänlainen uutissovellus, joka tarjoaa laajan kattavuuden tärkeimmille uutisille. Joten, jos sinulla on taipumus analyyttisiin tarinoihin, älä missaa tätä.

Pääasiassa puhtaan käyttöliittymän ansiosta se tekee navigoinnista erittäin yksinkertaista. Sovellus toimittaa myös älykkäästi kuratoituja tarinoita kiinnostuksen kohteidesi perusteella, joten kaikki mitä haluat lukea, on vain yhdellä silmäyksellä. Lisäksi voit tallentaa artikkeleita ja säätää tekstin kokoa lukemisen parantamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

8. NYTimes

NYTimes on yksi hienoimmista uutissovelluksista Apple Watchillesi. Sen avulla voit katsoa uutisia helposti. Pyyhkäise vain läpi tarinat, jotka haluat lukea. Lisäksi, jos haluat lukea saman tarinan iPhonen isommalla näytöllä, käytä Kanavanvaihtoa tai napauta Tallenna myöhempää varten ja lisää tämä uutinen henkilökohtaiseen lukuluetteloon.

Kuuntelet audiosarjaa ja jopa muokkaat suosikkiosioita. Se ilmoittaa sinulle tärkeimmistä kehittyvistä tarinoista. Lisäksi voit ihanteellisesti hienosäätää sitä saadaksesi ilmoituksia lukemastasi aiheista.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Uutiset360

Voit luottaa “News360: een” pitämään sinut ajan tasalla uutisten kanssa. Älykkään personointiominaisuuden avulla voit mukauttaa sovellusta päästäksesi haluttuihin artikkeleihin heti.

Yli 100 000 lähteen tuki helpottaa uutisten seuraamista ympäri maailmaa. Lisäksi voit pudottaa suosikkitarinasi tallennettuun osioon, jotta saisit ne myöhemmin.

Reaaliaikaisen ilmoituksen ansiosta News360 hälyttää heti, kun suuret uutiset tulevat sisään. Joten ei ole mitään mahdollisuutta, että tutkasta puuttuu iso juttu.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Apple News

Koska Apple News on natiivisovellus, olen pitänyt sen tarkoituksella viimeisenä luettelossa. Se on monipuolinen ja siinä on kaikki ainesosat, jotta pysyt ajan tasalla uusimpien tapahtumien kanssa. Yksi tämän sovelluksen merkittävimmistä ominaisuuksista on henkilökohtaisempi kuratointi, jonka avulla voit käyttää syötteesi suosikkiartikkeleita mukavammin.

Edistynyttä koneoppimista käyttämällä Apple News näyttää tarinoita, joita haluat seurata. Siistin sivupalkin avulla voit löytää uusia kanavia ja aiheita, jotka haluat lukea.

Hinta: Vapaa

ladata

Tässä kaikki tältä erää!

Suosikkisi?

Joten, pysy uutisten kärjessä ja pysy ajan tasalla viimeisimmistä tapahtumista käyttämällä näitä premium-uutissovelluksia watchOS: lle! Olenko unohtanut sisällyttää mitään kuuluisaa uutissovellusta tähän luetteloon? Kerro minulle siitä alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä viitata näihin viesteihin:

  • Parhaat Apple Watch -sovellukset
  • Sääsovellukset Apple Watchille
  • Parhaat Apple Watch -laskinohjelmat
  • Käytä pikakuvakkeita Apple Watchissa (watchOS 7)

Uusimmat viestit