Parhaat langattomat iPhone X -latauskotelot vuonna 2021

Pitkän odotuksen jälkeen langaton lataus on saapunut iPhone-puhelimiin. Siksi kaapeleiden kanssa sekoittamisen sijaan voit pudottaa laitteen langattomalle latausalustalle, jotta se latautuu rauhallisesti. Ei ole monia tapauksia, jotka tukisivat langatonta latausta, ainakaan suuria. Siksi olemme päättäneet valita parhaat iPhone X -kotelot, jotka tukevat langattoman Qi-standardin Qi-standardia, jotta voit ladata laitteen ilman kotelon poistamista.

 1. PITAKA
 2. TORRAS Air -sarja
 3. Spigen
 4. Anker KARAPAX Touch
 5. ESR
 6. JETech
 7. Anker KARAPAX Breeze
 8. AnsTOP
 9. DTTO
 10. EasyAcc

1. PITAKA-laukku

Jos et halua venyttää budjettiasi hiukan, PITAKA Magcase olisi loistava valinta. Parasta tässä kannessa on korkealaatuisen aramidikuitumateriaalin käyttö, jota käytetään myös avaruusaluksissa, suihkumoottoreissa ja Formula 1 Race -autoissa.

Huolimatta uskomattoman tyylikäs, Magcase voi vaivattomasti pitää naarmut. Sulautettujen magneettien ansiosta tämä kotelo voi toimia magneettisten autotelineiden kanssa.

Tutustu tarttuvaan muotoiluun, joka pitää iPhone X: n tukevana kämmenessäsi. Lisäksi ohut kansi toimii täydellisesti myös langattomien laturien kanssa.

USP: Korkealaatuinen aramidikuitumateriaali

Tutustu iPitakaan

2. TORRAS Air -sarja

Jos sydämesi lyö erittäin ohuesta muotoilusta, TORRAS Air -sarjan pitäisi olla välitön hitti sinulle. Kotelo on valmistettu erittäin pehmeästä TPU-materiaalista ja sopii moitteettomasti iPhoneen. Kaikki neljä kulmaa on vahvistettu kestämään kaatumisia.

Sileän viimeistelyn ansiosta ulkopinta tuntuu mukavalta kämmenessä. Naarmuuntumattomina ja sormenjäljinä, se loistaa edelleen pitkään. Korotettu kehys varmistaa, että OLED-näytöllä on ylimääräinen suoja naarmuuntumiselta. Lisäksi TORRAS Air -sarjan koteloissa on kolme kiehtovaa väriä: musta, punainen ja sininen.

USP: Naarmuuntumisenesto

Tutustu Amazoniin

3. Anker KARAPAX Touch

Ankerin KARAPAX Touch on kauniisti suunniteltu ja tekee räikeän parin iPhonen kanssa. Se on rakennettu puoliläpinäkyvästä TPU-materiaalista.

Toinen merkittävä ominaisuus tässä tapauksessa on se, että se on kellastumista estävä. Tämä tarkoittaa, että se ei menetä viehätystä joutuessaan UV-säteille. Reagoivat painikkeet ja tarkat aukot takaavat, että sinulla on vaivatonta aikaa laitteen käytön aikana. Ominaisuudet syrjään, voit valita KARAPAX Touchin kahdessa värissä: mustana ja valkoisena. Lisäksi saat 18 kuukauden takuun kotelolle.

USP: Keltaisuutta estävä

Tutustu Amazoniin

4. Spigen Ultra Hybrid

Spigenin Ultra Hybrid on 13,99 dollaria, mikä on erinomainen vastine rahalle. Kotelon ansiosta iPhone X / X: t näyttävät edelleen tyylikkäiltä ja varmistavat myös, että älypuhelimella on yleinen suoja.

Kotelo tarjoaa sertifioidun sotilastason suojan ja urheilukumilla varustetun rungon pitoa parantamaan. Korotetut reunat toimivat täydellisenä suojana kalliille OLED-näytöille.

Reagoivia painikkeita on helppo napsauttaa, kun taas aukot tarjoavat nopean pääsyn portteihin ja kaiuttimiin. Vielä parempi, Ultra Hybrid on saatavana useina kauniina väreinä, kuten punainen, mattamusta, avaruuskristalli ja paljon muuta.

USP: Sertifioitu sotilaallinen suoja

Tutustu Amazoniin

5. ESR

ESR: ssä on tyylikäs profiili, joka ympäröi tahrattomasti iPhone X: ää. Kotelo on erittäin pehmeä ja joustava, joten se on helppo asentaa ja irrottaa. Matta tekstuuri lisää sille viehätystä ja mahdollistaa myös sormenjälkien estämisen.

Koska se tukee langatonta latausta, sinun ei tarvitse irrottaa koteloa ennen kuin lataat iPhone X: n langattomasti. Korotetut huulet suojaavat sekä näyttöä että kameraa naarmuilta. Lopuksi ESR: ää on saatavana kahdessa värissä: musta ja ruusukulta.

USP: Ohut profiili

Tutustu Amazoniin

6. JETech

Jos haluat valita poikkeuksellisen tukevan selkeän kotelon, älä katso tätä JETechin tarjousta.

Tässä tapauksessa on hybridi, jossa on yhdistelmä PC: tä ja TPU: ta, mikä vahvistaa koteloa kestämään jopa ikäviä kolhuja. Kumipinnoitetun rungon ansiosta se varmistaa, että kämmenesi tuntuu mukavalta eikä ole mahdollisuutta luiskahtaa.

Toisin kuin muut halvat kirkkaat kannet, se ei muutu keltaiseksi ajan myötä. Tämän seurauksena voit jatkaa tämän tapauksen ylistämistä pitkään. Lähinnä kohotetun reunan ansiosta kamera ja näyttö pystyvät asettamaan naarmut loitolla.

USP: Keltainen

Tutustu Amazoniin

7. Anker KARAPAX Breeze

Tämä on jälleen yksi Ankerin tapaus tässä luettelossa. KARAPAX Breeze erottuu kestävästä rakenteesta. Kovan PC: n ja pehmeän TPU: n sekoitus on tehnyt siitä erittäin suojaavan. Armeijan tason suojauksella se tarjoaa laitteellesi tarvittavan suojan iskujen hajottamiseksi.

3D-rakenne tarjoaa mukavan otteen, kun taas kohotetut harjanteet pitävät näytön ja kameran turvassa. Painikkeet ovat melko sileitä ja tarjoavat taktista palautetta. Lisäksi KARAPAX Breeze on saatavana kaksivärisenä pistoolina ja kultaisena, ja sillä on 18 kuukauden takuu.

USP: Sotilasluokan sertifioitu pehmeä TPU

Tutustu Amazoniin

8. AnSTOP

AnsTOP on melko ohut kotelo, joka sopii moitteettomasti iPhoneen. Silikonirunko on vahvistettu PC-kehyksellä lisäsuojaa varten. Pehmeä mikrokuitutyyny auttaa sitä vastustamaan iskuja ja estämään naarmuja.

Kumipäällysteinen runko sopii mukavasti kämmeneen ja tarjoaa paremman otteen. Korotettu reuna tarjoaa lisäsuojaa OLED-näytölle. Suojauksen lisäksi AnsTOP on saatavana yhden vuoden takuulla ja se on saatavana seitsemässä elävässä värivaihtoehdossa.

USP: Pehmeä mikrokuitutyyny

Tutustu Amazoniin

9. DTTO Romance -sarja

Kun tarkastelet DTTO Romance -sarjan koteloita, saatat heti huomata sen tyylikkyyden. Mutta et ehkä pysty selvittämään, kuinka iskunkestävä tämä ohut kotelo voi olla - ainakin ensimmäisessä vuorovaikutuksessa.

Kotelossa on kolme kerrosta ja se mahtuu virheettömästi älypuhelimeen. Kovan PC: n ja nestemäisen silikonin yhdistelmä on tehnyt siitä erittäin kestävän. Hunajakennoinen kerros ei vain tee siitä suojaavampaa, vaan tarjoaa myös paremman pidon. Lisäksi Romance-sarjan koteloita on saatavana kahdeksan väriä, kuten ruusukulta, keskiyönsininen, avaruusharmaa ja paljon muuta.

USP: Hunajakennoruudukon kuvio

Tutustu Amazoniin

10. EasyAcc

EasyAcc ei ole liian tyylikäs eikä liian kestävä. Se on jossain välissä ja varmista, että älypuhelimellasi on molempien maailmojen parhaat puolet.

Puhuminen materiaalista; koteloa tukee korkealaatuinen TPU-materiaali. Pääasiassa kumitetun rungon ja paremman otteen ansiosta kotelo pysyy mukavasti kämmenessäsi

Toinen laatu, joka tekee siitä hyvän hyödykkeen, on korotettu reuna, joka suojaa sekä kaksoiskameraa takapuolella että OLED-näyttöä.

USP: Lisäpuolustus kameraa ja näyttöä varten

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Mikä on sinun suosikkisi?

Joten minkä näistä tapauksista olet valinnut iPhone X: lle? Kerro meille sen nimi ja ominaisuudet, jotka olet havainnut siinä vaikuttavan.

Haluat ehkä vilkaista myös näitä viestejä:

 • Parhaat iPhone X -kotelot
 • Parhaat iPhone X -lompakkokotelot
 • iPhone X Kickstand -kotelot
 • Parhaat iPhone X -kuoret

Uusimmat viestit