Parhaat langattomat kuulokkeet iPhonelle X, 8/8 Plus vuonna 2021

Musiikki on useimpien sydämien sielunkumppani! Siksi useimmat meistä eivät koskaan näytä saavan tarpeeksi sitä. Olimmepa töissä, levossa tai nautimme myöhäisillasta juhlien kanssa ystäviemme kanssa, rakastamme musiikin ympäröimää. Mutta ilman erinomaista äänenlaatua musiikki on yhtä hyödytöntä kuin kukka ilman tuoksua. Tutustu tähän arvostettuun valikoimaan parhaita langattomia kuulokkeita iPhone X, 8/8 Plus -puhelimille ja valitse sopiva kumppani musiikkiaikaan!

 1. COWIN
 2. FKANT
 3. SENSO
 4. iJoy Matte
 5. TaoTronics
 6. Phaiser BHS-730
 7. Hussar Magicbuds
 8. Edelin
 9. DOSS
 10. MPOW

1. COWIN

COWIN tarjoaa aktiivisia melua vaimentavia Bluetooth-kuulokkeita, joissa on korvan yli mukavat proteiinikuulokkeet. Tuotemerkki on käyttänyt ammattimaista aktiivista melunvaimennustekniikkaa, joka vähentää huomattavasti ulkoista melua. Kuulokkeet ovat täydellinen matkakumppani.

Kehittynyt tekniikka voi myös rauhoittaa lentokoneen matkustamomelun, kaupunkiliikenteen tai kiireisen toimiston. Kun olet käyttänyt kuulokkeita korvien yli, voit keskittyä työhösi ja nauttia musiikista, elokuvista ja videoista.

USP: 30 tunnin soittoaika

Tutustu Amazoniin

2. FKANT

FKANT antaa sinulle sisäänvedettävät nappikuulokkeet, jotka voivat toistaa musiikkia 16 pitkän tunnin ajan. Urheiluun suunnitellut hikiestävät kuulokkeet vaimentavat melun tehokkaasti. Kaulanauhatyylinen muotoilu tarjoaa sinulle täyden liikkumisvapauden, kun et käytä nappikuulokkeita.

Olitpa sitten toimistossa tai jahtaa uutta seikkailua, voit ottaa tämän taitettavan Bluetooth-kuulokkeen. Laita se joko taskuusi tai reppuun ja haasta rajat. Sisäänrakennetulla HD-mikrofonilla on edistyksellinen melunvaimennustekniikka estämään häiritsevä taustamelu. Hemmottele kristallinkirkkaalla äänellä ja luonnollisella äänellä.

USP: Automaattisesti sisäänvedettävät korvanapit

Tutustu Amazoniin

3. SENSO

Sana, joka todella määrittelee SENSOn, on "sensaatiomainen". Bluetooth-kuulokkeet näyttävät trendikkäältä ja niissä on melko pehmeät korvanipit. Joustavat korvakoukut, joissa on gel flex silikonikuulokkeet, tarjoavat sinulle maksimaalisen mukavuuden pitäen samalla kuulokkeet täydellisesti paikallaan. Siksi pysyt keskittymässä harjoitteluun ja nautit musiikista sen täysimittaisessa muodossa.

Kyky tuottaa upea äänenlaatu syvällä bassolla ja kristallinkirkkaalla diskantilla tekee kuulokkeista oikean rahan. Lisää tähän jopa 8 tuntia vankkaa ajonaikaa, ja sinulla on suuri etu hauskaa musiikkiaikaa varten.

IPX7-vedenkestävä luokitus ja erinomainen melunvaimennustekniikka lisäävät maineensa yhtenä iPhonen arvostetuimmista Bluetooth-kuulokkeista. Neljä tähteä yli 26,6 kt: n asiakasarviosta heijastavat sen huippulaatua.

USP: IPX7 vedenpitävä luokitus

Tutustu Amazoniin

4. iJoy Matte

iJoy Matte tarjoaa erinomaisen jännittävän äänen. Kuulokkeissa on taitettava muotoilu, jonka avulla voit kantaa niitä mukavasti. Vahva sisäänrakennettu rakenne varmistaa, että se kestää helposti kulumista.

Viiden painikkeen painikkeet helpottavat musiikin tai puhelun hallintaa. Korvakupit sopivat saumattomasti korvien ympärille; pitää taustamelu poissa. Laadukkaan mikrofonin avulla saat selkeän äänen. Lisäksi sinulla on 13 värivaihtoehtoa, joista valita.

USP: Edistynyt melunvaimennustekniikka

Tutustu Amazoniin

5. TaoTronics

TaoTronics-kuulokkeissa on trendikäs muotoilu, ja ne ovat valmiita hikoilemattomiksi. HD-ääni ja voimakas basso antavat suosikkikappaleillesi punoa taikaa täysimuotoisena.

Kohinanvaimennustekniikalla varustetut kuulokkeet pitävät häiriötekijät poissa. Mikrofoni on loistava handsfree-puheluille. Kahdeksan tunnin peliaika tekee siitä ihanteellisen pitkälle ajamiselle. Vielä parempaa, lataaminen täyteen kestää vain muutaman tunnin.

USP: Vaikuttava ergonominen muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. Phaiser BHS-730

Phaiser BHS-730 on täydellinen yhdistelmä tyyliä ja mukavuutta. Ylivoimaisilla 8 mm: n kaiuttimilla varustetut kuulokkeet antavat musiikillesi vertaansa vailla olevan elämän. Muistivaahdon kärjet paitsi vähentävät taustamelua, mutta tarjoavat myös halutun mukavuuden.

Magneettisen rakenteen ansiosta voit sijoittaa korvanapit mukavasti pitämällä niitä kaulasi ympärillä. Laadukas mikrofoni parantaa handsfree-puhelukokemustasi terävällä äänellä. Laajennettujen säätimien avulla voit hallita musiikkia täysin. Lisäksi sinulla on viisi värivaihtoehtoa, joista valita.

USP: 8 mm: n kaiuttimet

Tutustu Amazoniin

7. Hussar Magicbuds

Hussarin Magicbuds näyttää todella trendikkäältä kadehdittavan korvan sisäpuolella. Erittäin pehmeät silikonigeelillä varustetut korvanapit sopivat korviin ja pysyvät tukevina, jolloin voit kallistua kokonaan treenin aikana.

Lähinnä edistyneen APTX-tekniikan ansiosta kuulokkeet tarjoavat upean äänenlaadun. CVC 6.0 -äänenvaimennustekniikka varmistaa, että sinulla on keskeytymätön soittokokemus.

Näiden kuulokkeiden toinen merkittävä laatu on 9 tuntia pitkä soittoaika. Lisäksi sinulla on kaksi värivaihtoehtoa: punainen / musta ja musta / harmaa.

USP: Pehmeä silikonigeelipinta

Tutustu Amazoniin

8. Edelin

Edelin-kuulokkeet on siunattu upealla äänellä, joka tuo musiikkiin todellisen jännityksen. Melua eristävä tekniikka estää melua viemästä iloa musiikkiaikastasi. Korvan sisäinen muotoilu auttaa kuulokkeita pysymään tukevasti paikoillaan.

Vedenpitävä IPX7-luokitus parantaa kuulokkeiden suorituskykyä. Voit yhdistää ne kahteen laitteeseen kerralla kuunnellaksesi joitain hienoja kappaleitasi ystävän kanssa. Tehokas akku voi tarjota jopa 8 tuntia peliaikaa, mikä riittää tyydyttämään työntövoiman.

USP: Kristallinkirkas ääni

Tutustu Amazoniin

9. DOSS

Mikä on saanut minut haluamaan DOSS: n, on ergonominen muotoilu. Säädettävä pää ja pehmustetut korvatyynyt takaavat, että tunnet olosi mukavaksi sitä käyttäessäsi.

Koska kuulokkeet ovat kevyet, et tunne painetta käyttäessäsi niitä.

Puhutaan äänestä, se on melko kunnollista. AptX-tekniikalla varustetut langattomat kuulokkeet ovat saaneet laadun piristää musiikkiaikaa.

Melua vaimentava järjestelmä pitää poissa ympäristön melusta selkeän äänen tuottamiseksi. Lisäksi DOSS tarjoaa jatkuvasti jopa 20 tuntia akun käyttöikää.

USP: Apt-X Hi-Fi -ääni

Tutustu Amazoniin

10. MPOW

Mpow on yksi johtavista Bluetooth-laitteiden valmistajista. Tässä iPhonen langattomissa kuulokkeissa on IPX7-vedenkestävät standardit, jotka suojaavat Bluetooth-kuulokkeitasi kaikissa olosuhteissa. Yhdistä tämä Bluetooth-kuuloke nopeasti iPhoneen ja nauti melua vaimentavasta mikrofonista, jossa on rikkaampi basso ja Hi-Fi-stereot.

Tehokas akku lisää musiikin kuuntelun ja elokuvien / videoiden katselun iloa; voit toistaa suosikki ääni- / videosisältöäsi 7-9 tuntia. Kun kuulokkeet purkautuvat, voit ladata ne vain 1,5 tunnissa.

USP: IPX7 vedenpitävät standardit

Tutustu Amazoniin

Suosikkisi?

Joten, nämä ovat suosituimmat Bluetooth-kuulokkeeni uusille iPhone-puhelimille! Toivottavasti olet pitänyt niistä. Kumman olet valinnut laitteellesi? Varmista, että ilmoitat meille sen nimen alla olevissa kommenteissa.

Älä missaa näitä viestejä:

 • Paras iPhone X, iPhone 8/8 Plus langaton laturi
 • iPhone X -kotelot
 • Parhaat iPhone X -lompakkokotelot
 • Parhaat AirPods Max -vaihtoehdot halvemmalla

Uusimmat viestit