7 kalleinta iPhone 6 -koteloa maailmassa

Maailmassa, jossa olemme enimmäkseen huolissamme säästöistä, halpojen iPhone 6 -kuorien etsiminen peittää usein kalleimpien iPhone 6 -kuorien aiheen. Mutta suunnittelijat eivät aio antaa tällaisen gadgetin mennä ilman muutoksia. Tämä johtaa lopulta joihinkin kalleimpiin iPhone 6 -koteloihin (ja joissakin tapauksissa räätälöityihin iPhone 6s: iin).

IPhone 6 on nyt noin neljä kuukautta vanha, joten se on edelleen uusi tuote (verrattain). Sillä ei ole vielä kovin paljon ylellisyystapauksia. Mutta rajoitetulla paketilla on, että räätälöidyn puhelimen tai kotelon hinta voi vaihdella "niukasta" 300 dollarista uskomattomaan 2,7 miljoonaan dollariin. Katso tämä luettelo:Kalleimmat iPhone 6 -kotelot

# 7. Käsityönä valmistettu Togo-nahkalaukkuTämä ei ole läheskään kaikkia häikäiseviä, timanttipinnoitettuja koteloita, jotka olemme käsitelleet tässä luettelossa, mutta hieno nahka, jonka viimeistely on kuvan täydellinen, tekee siitä mainitsemisen arvoisen. 299 dollarin hintalappu tekee siitä yhden iPhone 6: n kalleimmista nahkakoteloista (useimmat nahkakotelot ovat 100 dollarin alueella). Valittavana on useita värivaihtoehtoja. Ja tapaus sisältää myös "pentu riipus".

Hinta: 299 dollaria (iPhone 6), 229 dollaria (iPhone 6 Plus)

Katso lisää osoitteesta Etsy.com

# 6. Swarovski-elementitVaikka tapauksella ei ole mitään tekemistä Swarovskin kanssa (se ei käytä todellisia Swarovski-kiteitä), se on varmasti häikäisevä tapaus. Kotelo on koristeltu kiteillä ja timanteilla kovamuovisessa kuoressa. Se on täysin käsityönä tehty ja yksi asia siitä, että kalleimpien iPhone 6 / koteloiden sarjassa se on suhteellisen "halpa" ostos. Ja silti olet 330 dollaria alempi, kun ostat tämän.

Hinta: 329,95 dollaria (iPhone 6), 359,95 dollaria (iPhone 6 Plus)

Lue lisää osoitteesta Etsy.com

# 5. Tower Flower -kotelo iPhone 6: llePinnaltaan tämä on vain muovikuori, mutta mikä tekee siitä niin kalliin (1495 dollaria), on se, että se on upotettu kiteisiin ja tekojalokiviin. Se on käsintehty iPhone 6 -kotelo, jossa on "Pariisin keväällä" -motiivi. Tapaus oli esillä Etsyssä, mutta juuri nyt luettelo näyttää kadonneen. Jos se ilmestyy uudelleen Etsyyn tai muualle, päivitämme tämän viestin. Pidä silmällä tätä kauneutta.

Hinta: $1,495

# 4. Gresso LineVaikka Gresso tuottaa itsenäisiä, käsityönä räätälöityjä Android-älypuhelimia ja muita asioita, yksi kiinnostavista lisävarusteista on 2–3 dollarin titaanikuori iPhone 6: lle. Se on samanlainen kuin kaksiosainen kuori, joka lukittuu iPhone. Titaani, kuten ehkä tiedätkin, on lentokonelaatuinen materiaali - poikkeuksellisen ja joskus uskomattoman vahva. Kolmen suuren summan käyttäminen vain tapaukseen olisi liioittelematta törkeää, mutta kuka helvetti välittää.

Hinta: $3000

Lue lisää osoitteesta Gresso.com

# 3. Lux BrikkiltäBrikkin räätälöity iPhone 6 asettaa sinut takaisin noin viidellä suurella, mutta vastineeksi saat hieno, kultainen iPhone 6. Se on selvästi yksi minimalistisimmista kalliista iPhoneista, koska Brikkin ihmiset mukauttivat iPhonen kuoren 6 mikä tarkoittaa, että puhelimen osiin ei ole lisätty ylimääräistä irtotavaraa. Sinulla on kultainen puhelin. Täydellinen hölynpölyyn, jos olet kiinnostunut tällaisesta asiasta.

Hinta: $4,995

Lue lisää osoitteesta Brikk.com

# 2. Lohikäärme- ja hämähäkkikoteloKallein iPhone 6 seuraa tarkasti Anita Mai Tanin lohikäärme- ja hämähäkkikoteloa, joka on juuri niin (etkä saa puhelinta). Tällä on erittäin riipus-tyylikäs muotoilu (ja itse asiassa voit käyttää sitä riipuksena, jos olet liioiteltu. Kotelo on upotettu timanteilla, rubiineilla, tsavoriteilla, smaragdeilla. Dragonilla on noin 2000 mustaa timanttia, kun taas Hämähäkillä on niitä 2800 ja se on peitetty 18 000 kullalla. Sanotaan, että jokaisen tapauksen valmistus kestää noin 16 kuukautta - se on käsityötä.

Hinta: $880,000

Lue lisää osoitteesta Luxatic.com

# 1. Amosun iPhone 6Amosu-mittatilaustyönä olevissa älypuhelimissa on BlackBerrys ja vanhemmat iPhone-puhelimet, mutta tämä voittaa ne kaikki. Tämä mittatilaustyönä valmistettu iPhone 6 on peitetty yli 6000 timantilla 18 k: n kultakuoressa. Itse tuotannon sanotaan kestävän noin kaksi kuukautta ja ymmärrettävästi, se on hyvin rajoitettu painos. Olen melko varma, että tämä on 2,7 miljoonaa dollaria kappaleelta, se on kallein.

Hinta: $2,700,000

Löydä lisää osoitteesta Alexanderamosu.co.uk

Uusimmat viestit