Parhaat poolipelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Pool, biljardi tai snooker, mitä ihmiset haluavat kutsua sille, on erittäin jännittävä peli. Ihmiset ovat pelanneet biljardipelejä iPhonessa jo pitkään. Jotkut parhaista poolipeleistä on lopetettu, ja joitain on päivitetty vuosien varrella. Jotta pysyt uusimpien päivitysten ja tärkeimpien kohokohtien kärjessä, olemme listanneet joitain parhaita ilmaisia ​​uima-altaan pelejä iPhonelle ja iPadille.

1. 8 pallopalloa

8 Ball Pool on yksinkertaisesti paras poolipelisovellus. Voit joko pelata yksi-vastaan-pelejä tai pelata ammattiturnausta, valinta on sinun. Voit myös kutsua ystäviäsi ja pelata peliä.

Parasta tässä pelissä on, että se tukee myös iMessagesia. Tätä varten sinun on lisättävä 8 Ball Pool iMessage-sovelluksen laatikkoon, ja olet hyvä mennä.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Uima-allas

Tämä ilmainen peli on paras vasemmanpuoleisten ihmisten poolipeli, koska sillä oli vasen- ja oikeakätiset tilat. Peli tarjoaa myös paikallisen moninpelivaihtoehdon, jotta ystäväsi ei tunne olevansa syrjäytynyt.

Tämän pelin päätavoitteena on tasoittaa määrätyt pallot ja lopulta tasoittaa musta pallo sille varattuun taskuun. Se tarjoaa myös vihjeitä täydelliseen tarkkuuteen kuvassa.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Pooking - Biljardikeskus

Pooking - Billiards City on ehdottomasti yksi suosikkipeleistäni, joka vie aikani, ja siihen on pakattu melkein kaksi tusinaa peliä. Muiden carom- ja crokinole-pelien lisäksi uima-allas- ja biljardipelit ovat myös jännittäviä.

Pelaa biljardia useissa muunnelmissa ja tiloissa sekä tahraton 3D-grafiikan kuvausoppaat ja muokkauskulmat. Peli kannattaa käyttää rahaa, jos haluat ammattitason uima-altaan kokemuksen.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Poolin kuninkaat

Tällä uskomattomalla poolipelillä on niin paljon tarjottavaa. Sen lisäksi, että haastat ystäväsi pelaamaan sitä reaaliajassa, voit myös ottaa käyttöön eri pelitilat Kings of Pool -pelissä.

Peli antaa modernin, hienostuneen kosketuksen klassiseen 8- ja 9-pallopelipeliin. Luo klubien kanssa ystäviäsi ja taistele siitä, jotta pääset parhaaksi pelaajaksi tai lyödä vetoja ja voita sovelluksen parhaita pelaajia vastaan.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Pyyhkäise Pool Star

Flick Pool Star on yksinkertainen ja yksinkertainen poolipeli kaikille aloittelijoille. Tämä peli ei ole vain riippuvuutta aiheuttava ja suora, vaan sillä on myös useita tasoja, jotka pitävät sinut mukana.

Ratkaise pulmia ja avaa haastavia pöytiä. Pelissä on pulmia, jotka ovat erittäin haastavia ja hauskoja ratkaista. Tämä peli varmasti kiinnittää sinut tuntikausiin.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Ympyräallas

Upouusi tapa pelata biljardia on täällä. Oletko koskaan pelannut biljardia ilman taskuja tai pyöreällä biljardipöydällä? No, nyt voit.

Tästä innovatiivisesta poolipelistä tulee välitön suosikkisi. Pallotaskun sijasta sinun täytyy lyödä palloa toisen kanssa ketjureaktioiden luomiseksi. Yli 100 tasolla tämä peli on puhdas pelihalliriippuvuus.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Real Pool 3D: Online-poolipeli

Vaikuttava grafiikka, realistinen fysiikka sekä 2D- ja 3D-näkymä tekevät tästä pelistä hauskan ja realistisen. Onko sinulla pakkomielle? Tee sitten vihjekokoelmasi Real Pool 3D -pelillä ja ylistä sitä muille Pool-harrastajille.

Pelaa kasvotusten haasteita Arena-tilassa ja voita palkintoja tai nouse ylös tulostaululle pisteyttämällä korkealla.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Pocket Run -allas

Really Bad Chessin ja Flipflop Solitaire -sarjan luojilta tämä Pocket Run Pool Games on hauska arcade-poolipeli, jossa on vääntö. Jokainen pallo ja tasku ovat jaettuja pisteitä.

Joten joka kerta kun lyöt pallon, pallon ja taskun pisteet lisääntyvät, jotta saat pisteet. Pisteet ja kertoimet pyörivät myös jokaisen taskussa olevan pallon kanssa. Voita korkeat pisteet tai kilpaile muiden kanssa; sinulla on varmasti hauskaa pelaa tätä sovellusta.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Snooker-tähdet

Snooker Stars on paras snooker-pelisovellus iOS: lle. Useilla tasoilla ja vihjeiden mukautusvaihtoehdoilla tämä peli varmasti kiinnittää sinut siihen. Pelissä on myös yksinkertainen mutta monimutkainen käyttöliittymä, joka auttaa sinua hallitsemaan laukausta.

Pelaa online-snooker-liigaa ja kilpaile huippuluokan pelaajien kanssa ympäri maailmaa päästäksesi huipulle. Useat haasteet ja tasot tarkentavat peliäsi varmasti sekä sovelluksessa että reaaliajassa.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Pro Snooker 2019

Parhaan 3D-grafiikan joukossa iPhonen kaikkien poolipelisovellusten joukossa, Pro Snooker -peli on tarkoitettu sekä rentoille että vakaville poolipelaajille. Peli tarjoaa myös saavutuksia, joita voit kerätä pelistä tai iOS-pelikeskuksesta.

Lyöntipallosäätimillä voit suorittaa edistyneitä laukauksia, kuten taaksepäin, pallokierroksella, kärjellä ja muilla. Pelaajat voivat valita tason, jota he haluavat pelata suoraviivaisella käyttöliittymällä, jotta käyttäjät saisivat enemmän esteettömyyttä paremman peligrafiikan avulla.

Hinta: Vapaa

ladata

Lauletaan pois…

Älä enää vaivaudu menemään uima-allasbaareihin; Nauti hyvästä biljardipelistä istuessasi kodikkaalla sohvallasi. Haluaisin myös mielelläni tietää voittoputkestasi, joten mainitse ne alla olevissa kommenteissa ja päihitä myös muiden lukijoiden putki.

Voit myös lukea:

  • Parhaat seikkailupelit iPhonelle ja iPadille
  • iPhone-pelit lentotilassa
  • Parhaat zombipelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat iPhone- ja iPad-lautapelit lapsille

Älä unohda jakaa palautettasi meille kommenttikentässä.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found