Parhaat Mac-sovellukset GIF: n luomiseen vuonna 2021

GIF-tiedostoilla on tänään valtava villitys! Rakastan jakaa niitä ystävien kanssa ilmaistaksesi erilaisia ​​sävyjä tunteita. Sitä paitsi, niitä voidaan käyttää myös tuotemerkkien ja tuotteiden mainostamiseen. Voit esimerkiksi korostaa avaintuotteitasi, simuloida tuotteiden esittelyjä ja kiinnittää huomiota toimintakehotuksiin. Haluatko ryhtyä toimiin heti? Katsokaa tämän ainutlaatuisen parhaiden sovellusten joukon avulla luomaan GIF-tiedostoja Maciin viemällä taipumuksenne näihin hilpeisiin kuviin aivan uudelle tasolle.

Animoiduilla GIF-tiedostoilla on monia tapoja olla luovia. Voit luoda meemejä, tallentaa videoita tai kuvia ja muuntaa ne hauskoiksi GIF-tiedostoiksi. Useiden muokkaustyökalujen avulla voit antaa haluamasi ilmeen koomisille kuvillesi. Odotatko innolla näiden Mac-suosituimpien GIF-luojan sovellusten tutkimista? Anna minun kävellä myös kanssasi!

Parhaat sovellukset GIF: n luomiseen Macissa

1. Giphy Capture

Giphy Capture on yksinkertaisin mutta tehokas sovellus. Jos haluat luoda lyhyen ja suloisen animoidun GIF-kuvan, voit ehdottomasti mennä tämän sovelluksen kanssa. Sen avulla voit kaapata videoita / kuvia jopa 30 sekunnissa.

Giphy Capture tarjoaa erittäin helppoja muokkausominaisuuksia. Valitse mikä tahansa silmukka ja säädä se kehykseen. Lisäksi voit antaa animoituja kuvatekstejä tyylin lisäämiseksi GIF: ään. Tämä tekee GIF: stä enemmän huomiota herättävää.

Hinta: Vapaa

ladata

2. CloudApp

CloudApp suorittaa juuri sen, mitä se sanoo. GIF-tiedostojen luominen sen kanssa on erittäin helppoa. Sen yksinkertaisen käyttöliittymän avulla voit muuntaa videoleikkeet ja kommentoidut kuvat uskomattomiksi GIF-tiedostoiksi.

CloudApp antaa sinun muokata kokoa, kehyksen viivettä, järjestystä, tehosteita ja muuta. Kun olet luonut GIF-tiedostot, tallenna se Maciin. Myöhemmin jaa nuo kauniit GIF-tiedostot online-alustoilla.

Hinta: Ilmainen (CloudApp Pro kuukausittain - 8,99 dollaria)

ladata

3. GIF-näppäimistö

Yksinkertaisesti sanottuna "GIF-näppäimistö" on peittänyt sinut täysin erilaisilla GIF-tiedostoilla, kuten reaktioilla, musiikilla, hauskalla ja muulla. Voit selata koko kokoelmaa ja valita ne, jotka vaikuttavat täydelliseltä viestillesi. Voi kyllä, siinä on myös tonnia trendikkäitä GIF-tiedostoja, jotta viestisi aika säilyy huippuvaihteessa.

Voit tallentaa sovelluksen GIF-suosikkisi. Jos haluat luoda erityisen kokoelman, arvostat tätä ominaisuutta todella. Sen lisäksi voit käyttää sitä useiden sovellusten kanssa, kuten iMessage, Slack, Telegram, Facebook, Reddit ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

4. GIF-panimo

Tuo upeita GIF-tiedostoja maailmaan. GIF Brewery on tehokas sovellus, joka muuntaa videotiedostot uskomattomiksi GIF-tiedostoiksi. Sinun on tehtävä näytön tallennus tai tuoda videoita. Käytä muutama muokkausominaisuus.

Muuta kokoa, rajaa ja aseta kehysnopeus - laskea - viivästytä haluamallasi tavalla. Voit tehdä kuvista houkuttelevamman käyttämällä suodattimia, kuten värejä, kuvatekstejä ja muuta. Oma GIF on valmis tallennettavaksi ja jaettavaksi.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Cinemagraph Pro

Jos etsit tehokasta sovellusta aidosti ainutlaatuisten GIF-tiedostojen luomiseen, katso Cinemagraph Pro. Se muuttaa täysliikkuvasta videosta animoidun kuvan. Se antaa sinulle myös hallinnan ja antaa sinun valita, mikä liikkuu ja mikä ei. Tämän avulla voit luoda erilaisia ​​GIF-tiedostoja, kuten sellaisia, joissa vesiaallot osuvat rantaan, mutta rannalla olevat ihmiset ovat liikkumattomia.

Kun käynnistät sovelluksen ensimmäistä kertaa, sinut käydään läpi vaikuttava opetusohjelma, joka näyttää, kuinka voit hyödyntää sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Näiden lisäksi Cinemagraph Prolla on useita erilaisia ​​työkaluja, jotka vievät kuvan uudelle tasolle. Anna tälle vihreä merkki.

Hinta: Ilmainen (yksin - 4,99 dollaria)

ladata

6. PicGIF Lite

Haluatko luoda GIF-tiedostoja? Jos kyllä, "PicGIF Lite" olisi loistava lisä kokoelmaasi.

Pidän tästä sovelluksesta paljon siitä, että se tekee GIF-kuvien luomisesta valokuvista ja videoista melko yksinkertaisia. Koska tämä sovellus toimii useiden kuva- ja videoformaattien kanssa, kuten JPEG, TIFF, BMP, PNG, TGA, RAW, PIC, MOV, MPEG, MP4, M4V, 3GP, AVI jne., Voit suunnitella GIF-tiedostoja helposti.

Voit asettaa FPS- tai kehysviiveen tarkentamaan animaationopeutta täydellisesti ja säätämään myös GIF-tiedostojen kokoa. Lisäksi PicGIF Liten avulla voit jakaa luomuksesi iMessagen, Tumblrin ja sähköpostin kautta.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Älykäs GIF Maker

Smart GIF Maker on niin hieno sovellus, joka auttaa sinua muokkaamaan GIF-tiedostoja paremmin. Yksinkertaisella käyttöliittymällä rakennettu Smart GIF Maker antaa sinun lisätä / poistaa kehyksiä ja valokuvia. Voit asettaa GIF-piirien lukumäärän ja kehyksen keston.

Vedä ja pudota kuvat yksinkertaisesti kehyksiin. Voit jopa muuttaa kehysten järjestystä. Tallentamisen jälkeen voit viedä tai jakaa GIF-tiedostoja kollegoiden, ystävien ja perheen kanssa.

Hinta: Ilmainen (vesileimat - 1,99 dollaria)

ladata

8. Gifable - GIF-näytön tallennin

Vain kolmessa helpossa vaiheessa voit luoda hauskoja GIF-tiedostoja Mac-tietokoneellesi, kaikki Gifable - screen recorder -sovelluksen ansiosta. Kun olet napsauttanut Gifable-kuvaketta ja vetänyt hiiren tallennettavan alueen päälle, sovellus aloittaa tallennuksen automaattisesti.

Tämä sovellus on täydellinen työkalu bloggaajille, sosiaalisen median vaikuttajille, markkinoijille ja ihmisille, jotka luovat opetusohjelmia seuraajille. Ennen kuin voit jakaa luomuksesi, sinulla on mahdollisuus nähdä esikatselu GIF: stä. Leikepöydän avulla voit nopeasti ja helposti kopioida ja liittää.

Hinta: $1.99

ladata

9. GIF Live

GIF To Live on edistysaskeleita. Se on täynnä hi-end-ominaisuuksia, joiden avulla voit luoda loistavia GIF-tiedostoja. Voit muuntaa GIF: n ja videon helposti GIF: ksi muutamalla napsautuksella.

Sen innovatiivinen kehysjärjestäjä auttaa sinua luomaan alusta-animaatioita. Voit vetää ja pudottaa animaatioita kehysten mukaan. Tämän lisäksi voit kääntää animaatioita ja mukautettuja asetteluja, jotta se olisi yksilöllisempi. Haluatko kokeilla tätä räätälöityä sovellusta? Mene eteenpäin, ota kaikki irti sen tyylikkäistä ominaisuuksista!

Hinta: $2.99

ladata

10. Ezgif

Toisin kuin yllä luetellut Mac-sovellukset, Ezgif on online-GIF-muunnin. Sen avulla voit käyttää perusmuokkauksia, kuten rajata, muuttaa kokoa, optimoida ja paljon muuta. Voit jopa jakaa ja yhdistää useita GIF-tiedostoja yhteen kehykseen.

Voit tallentaa jopa 400 valokuvaa ja videota GIF-tiedostojen luomiseksi. Sovelluksen tiedostokoko on 30 Mt. Et kuitenkaan voi isännöidä kuvia tai videoita, joten varmista, että lataat GIF-tiedostot heti, kun ne on valmistettu.

Hinta: Vapaa

Kokeile

Siinä kaikki, kaveri!

Sinulle!

Oletko pitänyt näistä hienoimmista GIF-sisällöntuottajien sovelluksista Macille? Voinko tietää niiden sovellusten nimet, jotka elävöittävät viestejäsi? Voit vapaasti ilmoittaa meille heidän nimensä ja ominaisuudet, joista olet pitänyt niistä.

Jos olet pitänyt tästä viestistä:

  • Parhaat Mac-sovellukset GIF-tiedoston luomiseen
  • Parhaat emoji-sovellukset iPhonelle
  • Live-valokuvien lähettäminen GIF-muodossa iPhonessa
  • Kuinka lähettää GIF-tiedostoja iMessagessa iPhonessa

Uusimmat viestit