Parhaat musiikkieditorisovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Äärimmäisen tehokkaat iOS-laitteemme voivat olla melko hyödyllisiä myös ammattitason äänen muokkauksessa. Tarvitset vain löytää oikeat äänieditorisovellukset. Olitpa aloittelija tai ammattilainen, sisällöntuottaja tai harrastaja soittoäänen valmistaja, olemme koonneet luettelon parhaista iPhonen ja iPadin musiikkieditorisovelluksista auttamaan sinua.

 1. Autotallibändi
 2. edjing Mix - dj -sovellus
 3. Hokusai-äänieditori
 4. Medly
 5. Music Maker JAM
 6. Musiikkieditori: Beat Song Maker
 7. WavePad-musiikki- ja äänieditori
 8. Audio Editor -työkalu
 9. Lexis Audio Editor
 10. Ferrite-äänitysstudio

1. GarageBand

GarageBand on kattava Applen musiikin muokkaussovellus, jossa on vaikuttava kosketusinstrumenttien kokoelma ja monipuolinen äänitysstudio. Siinä on upeita malleja, kuten EDM, House ja Hip Hop, jotta tehtäväsi olisi paljon yksinkertainen.

Kolmannen osapuolen soittimien ääniyksikön laajennuksen lisäksi, sekoita FX DJ-tyylisten tehosteiden suorittamiseen, sovellus auttaa myös tuottamaan upeita iOS-soittoääniä.

Hinta: Vapaa

ladata

2. edjing Mix - dj-sovellus

Suunniteltu yhdessä DJ: n kanssa, edjing Mix tuo huippuluokan DJ-asetukset mobiililaitteellesi. Voit käyttää kappaleita useilta alustoilta, iTunesista, Deezeristä, SoundCloudista jne. Ja sekoittaa niitä välittömästi.

Yli 20 DJ-fx: n ja ominaisuuksien, samplerin ja laitteiston integroinnin ansiosta sovellus tekee musiikin sekoittamisesta helppoa ja hauskaa.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 3,99 dollaria)

ladata

3. Hokusai Audio Editor

Hokusai on paras moniraitainen äänieditori perustason manipulointiin. Siinä on monia ääntä parantavia ominaisuuksia, häivytys sisään / ulos, äänenvoimakkuuden vakiointi, käänteisaika erityissuodattimiin ja tehosteisiin.

Siinä on myös tuttuja nipistys- ja pyyhkäisyeleitä sekä täysi kumoamis- tai uusintatuki. Hienoa on, että voit muokata kappaleita vierekkäin pitäen samalla kaikkien raitojen siistin ja organisoidun kuvan.

Hinta: Ilmainen (Hokusai 2 Pro Pack - päivitys - 4,99 dollaria)

ladata

4. Lääke

Ystävällinen ja tukeva sekä kokeneille että uusille muusikoille Medly tarjoaa intuitiivisen, helppokäyttöisen käyttöliittymän. Valitse vain haluamasi soittimet, piirtää nuotteja, äänitä ja laula sävellyksesi.

Sovellus jakaa kappaleesi osiin. Tämän avulla voit valita, siirtää, kopioida, poistaa, linkittää tai silmukata osia saumattomasti. Muokkaamisen lisäksi saat myös mahdollisuuden ladata kappaleesi SoundCloudiin ja jakaa se video-, äänitiedostona.

Hinta: Ilmainen (Kuukausittain - Medly-jäsen - 6,99 dollaria)

ladata

5. Music Maker JAM

Music Maker Jam tekee musiikin luomisesta, sekoittamisesta ja jakamisesta helppoa. Siinä on useita työkaluja, kuten 8-kanavainen mikseri, yli 300 miksauspakettia ja 100 000+ silmukakirjasto musiikin tekemisen helpottamiseksi.

Lisäksi voit lisätä laulusi tai akustiset instrumenttisi kappaleisiin tai tehdä satunnaisia ​​remiksejä vain ravistamalla laitettasi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

6. Musiikkieditori: Beat Song Maker

Tämä sovellus on yksi yksinkertaisimmista musiikin muokkaussovelluksista luettelossamme. Erilaisten sisäänrakennettujen työkalujen avulla voit hienosäätää kappaleitasi nopeasti ja helposti. Lisäksi yli 100 sound fx antaa sinulle paljon tilaa tutkia ja kokeilla.

Sovellus tarjoaa yli 30 ilmaista ääniraitaa ja joitain äänitehosteita. Halutessasi voit myös avata lisää kappaleita ja ominaisuuksia sovelluksen sisäisillä ostoksilla.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

7. WavePad Musiikki- ja äänieditori

WavePad tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja tehosteita, jotka parantavat päivittäistä äänen muokkausta. Se on todella kätevää äänen bittien, äänipuheluiden, soittoäänien ja muun leikkaamisen kanssa.

Ja koska sovellus tukee erilaisia ​​muotoja, kuten WAV, CAF, AAC, AIFF, MP3 ja FLAC, et osu esteisiin äänen muokkauksen aikana.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 0,99 dollaria)

ladata

8. Audio Editor -työkalu

Ammattitason musiikkieditori, joka on täynnä uskomattoman suoraviivaista käyttöliittymää ja käteviä työkaluja. Ei vain leikata, kopioida, liittää; voit lisätä taajuuskorjaimella tehosteita, kuten äänenvoimakkuutta, kaiku ja viive.

Lisäksi sinulla on vapaus muokata vasenta tai oikeaa kanavaa erikseen tai molempia samanaikaisesti. Sen avulla voit myös tallentaa musiikkia, ääntä ja muuta ääntä ongelmitta.

Hinta: Ilmainen (1 viikon tilaus - 9,99 dollaria)

ladata

9. Lexis Audio Editor

Lexis on all-in-one, tehokas, monipuolinen ja intuitiivinen sovellus äänen tallentamiseen ja muokkaamiseen. Sen avulla voit tallentaa ja säätää useita äänileikkeitä kannettavalla iOS-laitteellasi.

Lexis pystyy helposti käsittelemään kaiken ja enemmän valitun osan sävelkorkeuden tai tempon muuttamisesta kaikuun tai hiljaisuuteen.

Hinta: Ilmainen (MP3-vientisuodatin - 5,99 dollaria)

ladata

10. Ferrite Recording Studio

Ferrite on melko kätevä sovellus podcastereille, radiotoimittajille, online-luennoille tai äänipuheluille. Siinä yhdistyvät huomattavasti äänimuistioiden tallentamisen helppous ja monien kappaleiden muokkaamisen ja yhdistämisen monipuolisuus.

Mikä parasta, sillä on puhdas ja intuitiivinen käyttöliittymä. Selkeä muotoilu tuo muokkaustyökalut ja tehosteet vain silloin, kun tarvitset niitä.

Hinta: Ilmainen (Pro-versio alkaa 14,99 dollaria)

ladata

Muokkaa ääntä helposti näillä iPhonen Music Editor -sovelluksilla

Inspiraatio voi lyödä milloin tahansa ja missä tahansa. Näiden parhaiden musiikkieditorisovellusten avulla voit siepata ja tuottaa kappaleita juoksun aikana.

Jaa kokemuksesi ja luomuksesi kanssamme alla olevassa kommenttiosassa. Haluaisimme kuulla tuomiosi näistä sovelluksista ja siitä, miten iPhone ja iPad auttavat sinua tekemään musiikkia.

Voit myös lukea nämä:

 • Musiikin suoratoistosovellukset iPhonelle ja iPadille
 • EQ-sovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Musiikkisovellukset Apple Watchille

Uusimmat viestit