Paras iPhone 6, 7, 8 -suojakotelo vuonna 2021

Nahkasta, puusta tai piistä valmistettujen koteloiden hankkiminen ei enää ole vain suojan vuoksi. Kyse on myös muodista ja persoonallisuutesi hohtamisesta. Silti, koska kaikilla on tällaisia ​​tapauksia, saatat miettiä, miten tehdä paras muotilausunto ja se myös budjettisi rajoissa. No, tällaisten tapausten lisäksi, markkinoilla on houkuttelevia hihoja ja pusseja iPhone 6: lle, ja sinun on valittava parhaiten persoonallisuutesi. Tutustu 10 parhaan iPhone 8-, iPhone 7- ja iPhone 6 -hihnan / -pussin luetteloon, ja tunnet hämmästyneesi lukemattomista mahdollisuuksista tehdä merkittävä muoti.

1. Modot

Modoksen synteettinen nahkahiha on itsessään tyyli. Tämä ei vain suojaa iPhonea, mutta se myös jättää vaikutuksen minne vain kannat sitä käsissänne. Koska se on vain yksinkertainen hiha, siinä ei ole mitään lisäominaisuuksia, paitsi sen kauneus.

Tuote houkuttelee pääasiassa ammattilaisia ​​ja yritysjohtajia. Yhteenvetona saat myös kolme elävää värivaihtoehtoa erottaaksesi itsesi joukosta. Ja kyllä, holkki ei sovi iPhoneen missään tapauksessa.

USP: Executive-suunnittelu

Tutustu Amazoniin

2. Dockem-nahkahiha

Tämä tummanruskea hiha on valmistettu synteettisestä nahasta ja takaa hyvän suojan puhelimeesi ja huokuu ammattimaisen ilmeen. Hihassa on puhdas muotoilu ja kestävyys. Valitse Dockem-nahkahiha, jos etsit ammattimaista nahkahihaa edulliseen hintaan.

USP: Erittäin ohut nahka

Tutustu Amazoniin

3. Dockem-lompakkokotelo

Mitä tulee iPhone-hihoihin, Dockem on nimi, jota useimmat meistä etsivät. Tämä iPhone 6, 7 ja 8 -lompakkokotelo on valmistettu vintage-synteettisestä nahasta. Siinä on myös lompakko-ominaisuus, johon voit tallentaa 2 korttiasi mukavuuden vuoksi.

Sitä on saatavana kahta väriä - musta ja ruskea. Vaikka pidin henkilökohtaisesti ruskeasta, mutta saatat myös katsoa mustaa. Lopuksi, holkki voi olla hyödyllinen iPhonen erittäin ohuessa kotelossa.

USP: Lompakko-ominaisuus

Tutustu Amazoniin

4. HAPPER-STUDIO

Koe aidon nahan tunne käsissäsi hankkimalla räätälöity hiha Happer Studiosta. Se on perheyritys, joka valmistaa iPhoneen hihoja tilauksen jälkeen. Voit myös pyytää lisäämään logosi tai tekstisi, jos haluat.

Yhtiö käyttää korkealaatuista aitoa italialaista nahkaa, ja niiden kotelot sopivat tarkasti iPhoneen. Joten sinulla ei voi olla koteloa holkin käytön aikana. Ylivoimaisesti tämä on yksi parhaista iPhone-hihoista luettelossa.

USP: Käsintehty italialaisella nahalla

Tutustu Amazoniin

5. Dockem Executive -hiha

Tämä Dockemin hiha on valmistettu korkealaatuisesta synteettisestä nahasta, mutta se tuntuu yhtä sileältä kuin villa. Holkki suojaa iPhonea tehokkaasti pölyltä, lialta, naarmuilta ja pieniltä kolhuilta ja putoamisilta.

Holkin yleinen muotoilu on uskomattoman ohut ja tuskin lisää mitään irtotavaraa. Se näyttää ammattimaiselta ja houkuttelevalta. Lopuksi on myös kaksi värivaihtoehtoa mieltymyksesi mukaan.

USP: Tyylikäs ilme

Tutustu Amazoniin

6. fitBAG

Jos nahka tai synteettinen nahka on jotain, josta et pidä, fitBAG: lla on kankaasta valmistettu hiha. Se on valmistettu tarkalleen iPhone 7: lle, 6: lle ja 6: lle, eikä se sovi edes ohuimpaan koteloon. Sisätiloissa on mikrokuituvuori, joka on lempeä näytölle eikä naarmuta.

Hiha on täysin käsin tehty ja siten täydellisesti istuva. Se on valmistettu Saksassa ja tuotteen laatu on todellakin ensiluokkaista. Viimeisenä on laaja valikoima värejä.

USP: Ykköslaatua

Tutustu Amazoniin

7. Makyn

Jos synteettinen tai aito nahka ei kiinnosta sinua, Makynin hiha on jotain, josta saatat pitää. Se on valmistettu puuvillamaisesta materiaalista ja on osoittautunut hygieeniseksi sen käyttämiselle pitkällä aikavälillä. Holkissa on painike, joka lukitsee ja suojaa iPhonea pölyltä, lialta ja pieniltä kolhuilta.

Tämäkin sopii parhaiten ammattilaisille ja yritysjohtajille yksinkertaisen mutta tyylikkään muotoilunsa ansiosta. Lopuksi, siinä on johto-järjestäjä USB-kaapelille tai kuulokkeille.

USP: Mukana johto-järjestäjä

Tutustu Amazoniin

8. Debin

Debinillä on hienostunut muotoilu, joka tekee siitä ammatillisen puvun älypuhelimeesi. Nahkassa on pehmeä vuori, joka suojaa laitetta kolhuilta ja naarmuilta.

Siinä on tarpeeksi tilaa, jotta voit laittaa iPhonen ohuella kotelolla. Laitteessa on kaksi ylimääräistä vyölenkkiä ja magneettinen suljin, jotta voit kantaa laitetta turvallisesti.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. eBuyLisää

EBuyMore-pussi on yksinkertainen, mutta erittäin toimiva, joustava ja tyylikäs. Voit liu'uttaa puhelimesi helposti sisään ja ulos tästä mustasta pussista. Pussin suu pysyy auki koko ajan, koska sitä ei ole suljettuna.

Iskuja vaimentava pussi suojaa puhelinta iskuilta ja pudotuksilta. Lisäksi tämä holkki suojaa iPhonea kolhuilta ja naarmuilta. Se antaa sinulle mukavan tunteen, kun pidät koteloa käsissäsi.

USP: Yksinkertainen mutta toimiva

Tutustu Amazoniin

10. Yuzihan

Yuzihan tuo kattavan suojapussin iPhonillesi. Kotelohiha on valmistettu aidosta nahasta, ja siksi se luo upean vaikutelman sinun. Tämän pussin silmiinpistävä piirre on, että voit laittaa iPhonen käärittynä OtterBox- tai Lifeproof-koteloon tai akkukoteloon.

Käytä sen magneettista suljinta ja työnnä sitten vyö silmukoiden läpi. Voit sitten käyttää vyötäsi ja kantaa puhelinta mukanasi missä tahansa.

USP: Magneettinen suljin

Tutustu Amazoniin

11. Stronden

Stronden tuo kattavan suojapussin iPhonillesi. Kotelohiha on valmistettu nahasta, ja siksi se luo upean vaikutelman sinun. Tämän pussin silmiinpistävä piirre on, että voit laittaa iPhonen käärittynä OtterBox- tai Lifeproof-koteloon tai akkukoteloon.

Käytä sen magneettista suljinta ja työnnä sitten vyö silmukoiden läpi. Voit sitten käyttää vyötäsi ja kantaa puhelinta mukanasi missä tahansa.

USP: Magneettinen suljin

Tutustu Amazoniin

12. Hwin

Yksi tämän iPhone-holkin parhaista ominaisuuksista on, että voit ladata iPhonen ottamatta sitä pussista. Katso tarkat aukot, joiden avulla voit käyttää USB-korttipaikkaa iPhonessa. Tämä hiha on valmistettu korkealaatuisesta aidosta nahasta ja mikrokuituvuoresta.

Hwin on pyrkinyt vilpittömästi käsittelemään tapauksen huolellisesti tarkalla aukolla. Näin pääset helposti lataukseen ja mikrofoneihin. Pehmeän nahkapäällysteen ansiosta voit liu'uttaa iPhonea sisään ja ulos ja suojata iPhonea.

USP: Ohut ja kevyt muotoilu

Tutustu Amazoniin

13. HAPPER-STUDIO

Koe aidon nahan vintage- ja kuninkaallinen tunnelma Happer Studion käsityönä valmistetuilla hihoilla. Sinun ei tarvitse pitää hihasta kiinni, jotta voit tuntea sen korkealaatuisen; ulkonäkö riittää siihen. Hihassa on pieni tasku korttia tai käteistä varten.

Tämän lisäksi voit myös pyytää mukauttamaan hihaa nimikirjaimillasi, nimelläsi tai logolla. Kaiken kaikkiaan se on yksi iPhonen parhaista nahkahihoista. Viimeisenä on myös muutama värivaihtoehto.

USP: Ykköslaatua

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on valintasi?

Hihat ja pussit ovat mukavin lisävaruste iPhoneen. Toisin kuin perinteiset kotelot ja kannet, hihoja on saatavana eri malleina, ja se on tämän tuotteen kauneus. Voit käyttää erilaisia ​​pusseja joka päivä ja tehdä vaikutuksen ystäviisi ja kollegoihisi.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Parhaat iPhone 8 -kotelot
  • iPhone 8 vedenpitävät kotelot
  • Paras iPhone 8 -punainen kotelo
  • Parhaat iPhone 8 -vyöklipit

Uusimmat viestit