Parhaat sosiaalisen median sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Tässä olemme listanneet joitain parhaita sosiaalisen median iPhone-sovelluksia sosiaalisen median geeksille, jotka ovat jatkuvasti koukussa Facebook-seiniinsä ja diskanttikaiuttimiensa kahvoihin. Perinteisten sovellusten lisäksi olemme listanneet vähemmän tunnettuja mutta yhtä hyödyllisiä sovelluksia sinulle. Tutki kutakin sovellusta ja lataa valitsemasi sovellukset iPhoneen ja iPadiin.

1. WhatsApp

WhatsAppin myötä perinteinen tekstiviesti on menettänyt jalansijaansa. Rajoittamaton viestintä on WhatsAppin tärkein vetovoima yhdistettynä valokuvien, videoiden ja äänen jakamiseen. Sovellus tarjoaa myös mahdollisuuden soittaa, jos älypuhelimesi on kytketty Wi-Fi- tai mobiilidataan.

Tämän sovelluksen kriittinen ominaisuus on WhatsApp Web, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää kaikkia puhelinsovelluksen ominaisuuksia tietokoneen selaimessa. Sovelluksesta tuli niin suosittu, että Facebook osti sen. Se on yksi suosituimmista sosiaalisen median iPhone-sovelluksista ympäri maailmaa.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: Vapaa

ladata

2. GroupMe

GroupMe on koti kaikille ryhmille, joihin olet osa perhettä, kämppäkavereita, ystäviä, työtovereita, joukkueita, tapahtumia ja muuta. Aloita ihmisten lisääminen heidän puhelinnumeroonsa tai sähköpostitunnukseensa. vaikka heillä ei olisi sovellusta iPhonessa, he voivat osallistua chattiin tekstiviestillä.

Voit hallita ilmoituksia tehokkaasti. Jos pidät joitain keskusteluja loukkaavina, voit mykistää nämä keskustelut tai koko sovelluksen. GroupMe tarjoaa ylellisiä hymiöitä ilmaisemaan tunteitasi; miksi käyttää sanoja, kun sinulla on hämmästyttävä emoji-luettelo?

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: Vapaa

ladata

3. Messenger

Facebookin Messenger antaa Facebook-käyttäjien keskustella keskenään. Chatin lisäksi sovellus antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda ryhmiä ja lähettää valokuvia.

Sovellus käynnistettiin ensimmäisen kerran vuonna 2011, ja kolmen vuoden kuluttua Facebook pakotti Messengerin lataamisen älypuhelimiin kaikille Facebookin käyttäjille. Tämä Facebookin liike sai kuitenkin voimakkaan vastahyökkäyksen käyttäjiltä, ​​jotka valittivat suorituskykyongelmista ja yksityisyydensuojasta.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja Apple Watch

Hinta: Vapaa

ladata

4. Timehop

On mukava kurkistaa menneisyyteen. Timehop ​​auttaa sinua elämään menneitä vuosia. Sovellus tuo vanhat valokuvat ja viestit iPhonesta, Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja Foursquare-laitteesta ja toistaa menneisyytesi. Se on kuin kävellä muistikaistalla Timehopin kanssa. Juhli unohtumattomia hetkiä elämässäsi ja pysy yhteydessä ystäviin.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: Vapaa

ladata

5. WeChat

Aivan kuten Viber, WeChat on myös aliarvioitu. Mutta ihmiset, jotka ovat kokeilleet käsiään tässä viestisovelluksessa, tietävät, että se on yksi hienoimmista.

Pidän eniten tässä sovelluksessa ryhmäkeskustelusta jopa 500 ihmisen kanssa. Jos haluat luoda valtavan ihmisverkon, pidä tämä sovellus mielessäsi.

Pidän sen massiivisesta tarragalleriasta, jossa on erilaisia ​​asioita viestien piristämiseksi. Lisäksi voit jakaa reaaliaikaisen sijaintisi ja jakaa kiehtovia kuvia henkilökohtaisessa valokuvavirrassa.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: Vapaa

ladata

6. Viber

WhatsApp on ansaitusti suosituin viestisovellus maailmassa. En usko, että "Viber", jolla on yli 900 miljoonaa käyttäjää, on vähemmän vaikuttava kuin edellinen. Siksi olemme sisällyttäneet sen yhteenvetoon parhaista WhatsApp-vaihtoehdoista iPhonelle.

Sovellus tarjoaa kaikenlaisia ​​työkaluja, joiden avulla voit kommunikoida hauskasti. Voit esimerkiksi jakaa valokuvia, videoita ja jakaa ajatuksiasi tekstiviestillä.

Kun tutkassasi on jatkuvasti kasvava tarrapaketti, keskustelusi ei koskaan menetä henkiä. Pystyt luomaan ryhmän jopa 250 ystävän kanssa ja pysymään koukussa heidän kanssaan.

Lisäksi voit piilottaa keskustelun ja jopa poistaa jo lähetetyn viestin. Päättyjen välisen salauksen ansiosta Viber pitää chatit turvassa.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: Vapaa

ladata

7. Tukivarsi

Wishbone on tarkoitettu ihmisille, jotka eivät koskaan näytä saavan tarpeeksi hauskaa rakastavia keskusteluja. Sovellus on hyvännäköinen paketti melkein kaikelle, mitä haluaisit pysyä kuulolla. Voit esimerkiksi pitää itsesi ajan tasalla kaikesta, mikä järkyttää muotimaailmaa, ja tutkia myös musiikkia ja huumoria.

Ei siinä kaikki; voit myös saada kiinni asioista, jotka vievät julkkisten elämää. Haluatko katsoa parhaasi kaverisi syntymäpäiväjuhlille? Suorita äänestys saadaksesi selville, missä mekossa pystyisit heiluttamaan tanssilattiaa!

Yhteensopivuus: iPhone

Hinta: Vapaa

ladata

8. Periskooppi

Periscope oli luonut melkoisen buzzin, kun se julkaistiin ensimmäisen kerran maaliskuussa 2015. Siihen asti se on saanut käyttäjien valtavan vastauksen. Twitter hankki sovelluksen ennen sen julkista julkaisua.

Sovellus on suunniteltu paremmin kuin kilpailijoiden; lisäksi Periscope-kehittäjät lisäsivät ainutlaatuisia toimintoja sen erottamiseksi. Hyvä ulkonäkö, älykäs käyttöliittymä ja sydänjärjestelmä tekivät Periscopesta rocktähden sosiaalisessa mediassa; niin paljon, että nyt substantiivista on tullut verbi: "Entä Periscoping meidän tapahtuma?"

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: Vapaa

ladata

# 9. Snapchat

Snapchat ei tarvitse mitään esittelyä. Sovellus lanseerattiin nimellä Picaboo, joka katosi markkinoilta. muutaman kuukauden kuluttua sama sovellus ilmestyi Snapchat.

Lyhytaikaiset viestit olivat vastuussa välittömästä osumasta opiskelijoiden keskuudessa, jotka haluavat luoda valokuvia hankalilla selfieillä, epäselvillä videoilla ja hauskoilla kasvoilla. Sovellus on nopeasti vaikuttanut teini-ikäisiin, mikä on erityisen vaikeaa miellyttää; jopa Facebook kävelee tässä luokassa.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: Vapaa

ladata

10. Hootsuite

Joten, sinun on hieman vaikeaa hallinnoida kaikkia sosiaalisia tilejäsi? Siirry Hootsuite-palveluun saadaksesi useita sosiaalisia tilejäsi, kuten Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, suoraan tämän sovelluksen kautta.

Käytä tätä sovellusta lähettääksesi viestejä suosikki sosiaaliseen sovellukseesi nopeasti. Käytä AutoSchedule-ominaisuutta parhaalla mahdollisella tavalla, kun haluat ajoittaa viestejä vaivattomasti useita päiviä. Tarkista kaikki tilisi ja käsittele niitä sovelluksessa. Jos haluat käyttää sovellusta ilman rajoituksia, päivitä premium-versio (29 USD kuukaudessa).

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: Vapaa

ladata

Tässä kaikki tältä erää!

Mikä on sinun suosikkisi?

Tiedän, että jotkut yllä mainituista sovelluksista ovat kiinnittäneet katseesi. Voinko tietää heidän nimensä ja piirteet, joista olet pitänyt niistä?

Älä missaa:

  • Parhaat Facebook-vaihtoehdot iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat WhatsApp-vaihtoehdot iPhonelle
  • Vinkkejä korjaamiseen - Pinterest-sovellus ei toimi iPhonessa ja iPadissa
  • AIMIsocial Media Marketing -sovelluksen tarkistus: Ace sosiaalisen median peli

Uusimmat viestit