Parhaat kameran sovellukset iPhonelle vuonna 2021

IPhone on tunnettu korkealaatuisista kamerakennoistaan, ja voit käyttää sitä entistä paremmin oikeilla sovelluksilla. Vaikka natiivikamerasovellus on tarpeeksi hyvä, kolmannen osapuolen vaihtoehdot antavat sinulle pääsyn moniin ominaisuuksiin valokuvapelisi parantamiseksi. Olipa kyse vaihtelevista asetuksista ja ohjaimista tai monista muokkaustyökaluista, voit tutustua kokonaan uuteen maailmaan näiden parhaiden iPhone-kameran sovellusten avulla.

 1. VSCO
 2. ProCam 7
 3. Momentin ProCamera
 4. Halogenidi
 5. MuseCam
 6. DSLR-kamera
 7. KAMERA +2
 8. NeuralCam NightMode
 9. Obscura-kamera
 10. Manuaalinen - RAW-kamera

1. VSCO

VSCO on yksi iPhonen parhaiten arvostetuista kamerasovelluksista, jolla on myös ilmainen versio. Se tarjoaa 10 erilaista esiasetusta eri kohtauksille ja siinä on muokkaustyökaluja, kuten kontrasti, kylläisyys ja viljan säädin.

Maksullinen versio tuo jopa 200 esiasetusta ja edistyneitä työkaluja, kuten HSL ja videoeditointi. Siellä on myös sisäänrakennettu kameran sovellus, jossa on täydelliset manuaaliset säätimet kuvien napsauttamiseksi mieleisekseen.

Sovellus tarjoaa mahdollisuuden säätää suodattimen voimakkuutta ja värejä voidaan hienosäätää. Jos olet vasta aloittamassa kuvankäsittelyä, VSCO on erinomainen paikka aloittaa.

Hinta: Ilmainen (VSCO: n vuosittainen jäsenyys - 19,99 dollaria)

ladata

2. ProCam 7

ProCam 7 on merkittävä manuaalinen kamerasovellus iPhonellesi. Se tarjoaa yötilan heikossa valossa otoksille, sarjakuvan, jotta et menetä hetkeä, hidas suljin ja muotokuva-tila teräväksi tarkennettuihin kuviin. Se voi myös kaapata 3D-valokuvia ja intervallivideoita.

Lisäksi sovelluksessa on työkaluja, kuten ajastin, tärinänvaimennus epäteräviksi kuviksi ja näytön suljin. Asiantuntevat käyttäjät voivat myös säätää valotusta, suljinnopeutta, ISO-tarkennusta ja valkotasapainoa. Lisäksi voit myös napsauttaa RAW-kuvia, ja sisäänrakennetussa valokuva- / videonmuokkausohjelmassa on 60 suodatinta, mahdollisuus rajata, rajata, peilata, suoristaa ja paljon muuta.

Kaiken kaikkiaan se on täydellinen paketti, jos olet kiinnostunut videoista ja valokuvien muokkaamisesta.

Hinta: $7.99

ladata

3. Momentin ProCamera

Laitteistolinsseistä ja lisävarusteista tunnetulla Momentillä on myös sovellus hihassaan. Moment - Pro Camera -sovelluksella voit hallita valokuvia ja videoita manuaalisesti. Siinä on RAW-tila, ja se tukee väriprofiilien valitsinta ja kaksikanavaisia ​​äänimittareita.

Hidas suljin -ominaisuus voi tuottaa liikkeen epätarkkuutta ja kevyitä jälkikuvia. Sovellus peittää raidat kohteen ala- tai ylivalottuneille alueille, jotta käyttäjät voivat sytyttää näkymän manuaalisesti.

Sitten on sarjakuvaustila, videostabilisaatio ja audiometri tarkan äänenvoimakkuuden saamiseksi. Sovelluksella on tuki Moment Anamorphic -linssille postilaatikkotyylisten valokuvien ja videoiden kuvaamiseen antamalla kuville nostalginen kosketus.

Hinta: $4.99

ladata

4. Halogenidi

Halide on palkittu kameransovellus iPhonelle, joka on täynnä ominaisuuksia. Eleohjauksella voit muuttaa valotusta ja manuaalista tarkennusta helpommin. Sovellus tarjoaa ammattitason työkaluja, kuten tarkennuksen huippunopeuden, histogrammit, mukautuvan tason ruudukon, manuaalisen syvyyden sieppauksen ja kyvyn napsauttaa RAW-kuvia.

Lisäksi iPhone 11 -sarjalle se tarjoaa nopean objektiivinvaihtajan eri tilanteisiin ja yhden käden tilan. Mielenkiintoista on, että sovelluksen avulla voit napsauttaa lemmikkien ja esineiden muotokuvia iPhone XR: ssä, mikä ei ole mahdollista oletuskamerasovelluksen kautta.

Siellä on myös manuaalinen tila valkotasapainon, ISO: n ja värilämpötilan säätämiseksi. Se voi napsauttaa TIFF-, HEIC- tai JPG-muotoja.

Hinta: $7.99

ladata

5. MuseCam

Tämä on yksi parhaista yhdistetyistä kameran ja valokuvien muokkaussovelluksista iPhonellesi, ja sillä on Editor's Choice -tila App Storessa. Se on täynnä ammattitason työkaluja, kuten manuaalinen valotus, mukautetut esiasetukset ja sävykäyrien säätäminen, kunnes ne ovat * oikein *.

Mainittavat toiminnot ovat kaikki olennaiset muokkaustyökalut, RGB-sävykäyrät, kyky säätää värinää, kumota kukin muokkaustoiminto ja tallentaa mukautetut esiasetukset.

Paras tapa oppia kiertää tätä sovellusta on kokeilemalla, ja saat enemmän luottamusta valokuvaus- ja muokkaustaidoihisi. Se ei ole sinulle, jos haluat vain lisätä suodattimen tänne ja täältä, mutta se on välttämätön, jos olet kiinnostunut valokuvaajan valokuvista.

Hinta: $3.99

ladata

6. DSLR-kamera

DSLR Camera -sovellus iPhonelle tarjoaa noin 160 suodatinta ja siinä on oma yötila. Siinä on kolme tilaa - automaattinen, manuaalinen ja P-tila. Joten voit säätää esiasetuksia ja valaistusta napsauttamalla valokuvia ja nauhoittamalla videoita tai valitsemalla musteen suljinnopeudella, ISO, manuaalinen tarkennus, manuaalinen valkotasapaino. P-tilassa voit kuvata nopeasti täydellisen valotuksen.

AI-moottori ennustaa automaattisesti parhaat suodattimet valokuvalle näkymästä riippuen. Käyttäjät voivat napsauttaa kuvia sekä RAW- että pystyasennossa. AR-avustaja voi valita parhaan näkökulman valokuvan tai videon ottamiseen.

Siellä on integroitu kuvankäsittelyohjelma, jossa voi säätää valotusta, kontrastia, valoja, varjoja, värilämpötilaa, kylläisyyttä ja muuta. Käyttäjät voivat myös ottaa valokuvia ja tallentaa videoita kahdella kameralla samanaikaisesti, ominaisuus, joka ei ole käytettävissä useimmissa muissa kameran sovelluksissa.

Hinta: $0.99

ladata

7. KAMERA +2

Camera + 2 on toinen tehokas kamera iPhonelle. Siinä on tarkoituskohtaiset esiasetukset, valotustyökalut ja manuaalinen tila, joka säätää parhaan objektiivin kohtaukseen. Sovellus tukee hidasta suljinta, jonka avulla käyttäjät voivat ottaa pitkiä valotuksia.

Lähikuvien napsauttamiseen on makrotila ja automaattinen sarjakuvaustila, jotta et menetä kuvaa. Useiden linssien mukana toimitetuille iPhone 11, 11 Pro ja 11 Pro Max -sovelluksille sovellus valitsee itselleen parhaan objektiivin kohtaukseen ja tuottaa Deep Fusion -kuvia. Ominaisuus, joka on kätevä, vaikka olisit ammattikuvaaja.

Siellä on myös sisäänrakennettu RAW-kuvankäsittelyohjelma, joka on lisäetu. Syvyyskaappaus tai muotokuva-tila on optimoitu kohteille, jotta tausta ja etuala voidaan erottaa tarkasti.

Hinta: $4.99

ladata

8. NeuralCam NightMode

Neural Cam toimii keinoälyn avulla, ja uusimman päivityksen myötä se tukee ultralaajaa linssiä iPhone 11 -sarjassa.

NeuralCam pystyy napsauttamaan eläviä, kirkkaampia ja selkeämpiä kuvia minimaalisella melutasolla myös hämärässä. Se tekee niin sieppaamalla vaihtelevan määrän kehyksiä ja käyttää kuvankäsittelyalgoritmeja ja koneoppimista kehysten yhdistämiseen, jotka vastineeksi kirkastavat värejä.

Kuvankäsittelyn väitetään kestävän vain muutaman sekunnin, ja se on yhteensopiva myös erittäin leveiden, leveiden, etupuolen ja teleobjektiivien kanssa. Sovellus ei kuitenkaan ole ilmainen, mutta pidä sitä kertaluonteisena sijoituksena valokuvausintresseihisi.

Hinta: $2.99

ladata

9. Obscura-kamera

Obscura voi napsauttaa upeita muotokuvia, maisemia ja live-valokuvia. Sen mukana tulee hienosäädetty haptinen palaute, jonka avulla voit paremmin ymmärtää asetuksissa tehdyt muutokset. Sovellus voi napsauttaa RAW-, HEIC- ja JPEG-muodoissa. Suodattimia on yhteensä 19, mukaan lukien mustavalkoinen, ja analoginen suodatin.

OBSCURA 2 -sovelluksen ominaisuuksien luettelo sisältää salaman ohjauksen, ruudukon asettelun, sulkimen ajastimen ja pro-tason ohjaimet. Lisäksi on myös sisäänrakennettu editori kuvan säätämiseksi valitsemasi mukaan. Se tukee ilmoituskeskuksen widgetiä helpon ja nopean pääsyn saamiseksi. Sovellus varmisti Editorin valinnan App App Storessa.

Hinta: $4.99

ladata

10. Manuaalinen - RAW-kamera

Manual-Raw Camera sisältää ominaisuuksia, kuten manuaalinen hallinta, kyky napsauttaa RAW-, DNG / HEIF-muodossa, tarkennuksen zoomaus ja histogrammi. Se antaa valotuksen suljinnopeudelle, ISO-tarkkuudelle ja valotuksen kompensoinnille parempaa tuottoa varten.

Sovellus tukee vaaleita ja tummia teemoja. Se voi napsauttaa muotokuvatilassa olevia objekteja erottamalla taustan tarkasti. Vaikka sovellus ei ole ilmainen, sen tarjoamat ominaisuudet tekevät siitä pakottavan ostoksen kuvanlaadun parantamiseksi edelleen.

Hinta: $3.99

ladata

Yhteenvetona

Oletko aloitteleva valokuvaaja tai asiantuntija? Kerro meille alla olevissa kommenteissa, mikä kamerasovellus on mielestäsi paras iPhonellesi ja mieltymyksillesi.

Saatat myös rakastaa katsella:

 • Sovellukset piilotetun kameran löytämiseen
 • Parhaat endoskooppikamerat iPhonelle
 • Parhaat iPhone-sovellukset
 • iPhone-taustakuvaohjelmat

Uusimmat viestit